Şimdi Ara

UXMuOnline ve Castel Network Birleşme Kararı [Client linkleri eklenmiştir.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında UXmuonline deneme serverını açmıştık. Uzunca bir süredir elimizde bulunan dosyaları deniyoruz ve değişik bir projeyle serverımızı hayata geçirme kararı aldık. Sezay arkadaşımızında bu servera çok katkısı olacağını düşündük ve birleşme kararı aldık. Beraber ortak bir server açıp, mükemmele yakın ayarlar ile bir kaç güne kadar bu işi noktalayıp, sizlere güzel bir ortam yaratmayı planlıyoruz. Server özelliklerinden kısaca bahsetmek isterim.

Exp : 150
    Drop : 70
    Max level : 400
    Max reset : 10
    Reset point : 780
    Season 6 Episode 1

Gerekli güncellemeler ileriki günlerde yapılacaktır.

Client Linkleri
    http://www.mega-upload.com/?d=KZKR8CFW [Aradaki tireyi kaldırınız.]
    http://www.multiupload.com/D409F2PBVA
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapabileceğim bişey varsa yardımcı olmak isterim bende.
  • Hayırlısı olsun ..

Fırsat buldukça oynarım

Edit: Saçma cümle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques. -- 24 Haziran 2011; 13:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beydere

Yapabileceğim bişey varsa yardımcı olmak isterim bende.

Düşünmen yeterli teşekkürler

@ByFeaR
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de biraz oyunun sisteminden bahsetmek istiyorum.

Reset sınırını ve sebeplerini anlatayım önce. Bütün karekterlerin eşit şartlarda yarışmaları için uzun denemelerle yaptığımız güç, defans vb. ayarlarla birlikte 10 reset sınırı koyduk. Bu sayede artık sadece sabahtan akşama kadar kasan adam değil, oyunu oynamayı bilen, setini dizip pointlerini düzgün dağıtan kazanacak vede bk başını alıp gidemiyecek. 10 reset attık hadi oyun bitti mantığıda yok. Aslında herşey yeni başlıyor. Full bir karekterin bile tek başına eventlerde, bosslarda vs. pek bir şansı olmayacak. Bu yüzden guildce savaşmak zorundasınız. Bütün yaratık ayarları vs buna göre denendi, onaylandı.

Gelelim item bulma durumuna. Ancient setlerin önemini vurgulamak amacıyla kundunlardan düşen itemleri ona göre ayarladık. Yani +5'ten üst seviye itemler beklemeyin. Örneğin +5'ten Legendary, dragon, guardian vs. düşecek. Fakat luck+ 2 options bulma şansınız var. Buda demektirki set özelliklerini iyi seçen CastleSiege'de savaşı kazanıp ancient itemleri toplayabilir ve kalima kundununun karşısında şansı artar. Ayrıca bütün karekter güç dengeleri vuruşları olsun defansları olsun bütün ayarlar bu itemlere göre yapıldı. Tek tek bütün karekterler duel yapıp denendi. Bu yüzden item konusunda sizi yeterince tatmin edebileceğimizi düşünüyorum. Sorularınız olursa cevaplamaya hazırız. Kafanızda soru işareti kalmasın.

Eventlerin saatleri vs. ayarlanıp birbiriyle çakışması önlendi. Örneğin Dragon Invasion başladığında Happy Hour eventini kaçırmak zorunda değilsiniz. Çünkü aynı saatlerde değiller.

Spotlar shoplar gayet güzel birşekilde ayarlandı. Haritalara seviye seviye spotlar koyuldu. Öyle 50level olupda direkt stadiumda kasmaya başlıyacağınız bir server değil yani. Marry Shop yani sadece evlenenlerin kullanabildiği shopa ufak bir ayrıcalık yaparak evlilik sistemine de bir önem kattık.

Şuanlık aklıma bunlar geldi. Gerisini zamanla veya sizler sordukça tamamlarız. Zaten oyunun açılmasınada az bi süre kaldı. Kendinizde görürsünüz yakında anlattıklarımı.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 25 Haziran 2011; 0:09:32 >

• Anlatim icin tesekkur ederim umarim herkes icin aciklayici olmustur. Herkese Hayirli olmasini dilerim.
    ayrica 1 tane VIP server acilacaktir fazla ozellik verilmez fakat exp orani fark eder XoBi` yinde dedigi gibi ileride daha kapsamli bilgileri yazariz.
  • @uqur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki kesin bi acilis tarihi yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cl1mbaz0l

peki kesin bi acilis tarihi yokmu ?

Yakında
  • Test sürecimiz devam ediyor. Kısa sürede bitirip server açılacak. Tam bi tarih vermeyelim şimdiden.
  • Daha açılmadı ama

Hayırlı uğurlu olsun

Oyundan anlayan,tecrübeli insanların bu işe kalkışması gerçekten çok güzel
  • Birden heyecanlandım konuyu okuyunca. Aklıma eski serverlar geldi 10 reset sınırı +5 kundundan düşen Legendaryler felan.

Bu arada bir kaç tane sorum olacak.

Ben mi göremedim bilmiyorum ama server versiyonu ne olacak ?

Reset Point uygulaması nasıl olacak ? Daha doğru olacak mı?

Party için +Exp olacak mı ?

Birde sitede Vote olayından puan toplama onlarla item satın alma gibi Bence Mu Online ile alakası olmayan uygulamalar olacak mı?

Şimdiden hayırlı olsun diyorum. İnşallah kaçırmıcam serverinizi.
  • Karakterleri elimizden geldiğince, bilgimiz doğrultusunda dengeledik. Gerek point konusunda olsun gerek defans ayarları gerek damage ayarları point aralarını fazla açmadık.
    BK toplamda 10k point alacak.
    Summoner 10k
    MG 13k
    Elf 14,5k
    SM 13,5k
    DL 14,5k
    RF 14,25k

Res başı 780 point alacak her karakter. Toplamda 10k pointi olacak. Bu aradaki farkda kalan point uygulamaya göre karakterlere aktarılacak.
    İtem olayıda belli başlı eventlardan 380 armorlar ve silahlar düşecek. ( kalima kundun, nightmare, crywolf balgas gibi )

Oyunda 50 pointin bile değeri çok fazla oldu. Ve şu sistemde hiç bir karakterin diğer karakterlere göre hiç bir şekilde bi üstünlüğü yok. Üstünlük ancak şöyle oluşuyor.
    Örnek: bk da +13 exc dragon set olduğunda, sm de venom mist +13 olursa sm üstün oluyor. iki karakterde de aynı setler olursa bu kezde point dağılımı ön plana çıkıyor. Duell de point dağılımını iyi yapan karakter duelli alıyor.

Season 6 episode 1 olacak. Sistem gereği yeni bir version da çıksa bizim güncelleme gibi bir zorunluluğumuz olmayacak.

Party exp düşünmüyoruz. Exp sıkılmayacak derecede iyi. Eğer bir karakter başka bir karakteri kasacaksa exp dan fedakarlık etmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Player kaygımız olmadığı için webshop olayınada sıcak bakmıyorum. Bu konu henüz gündeme gelmedi ama bu akşam konuşulur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• webshop a gerek yok, zaten server ını seven duyarlı player, vote icin 1dk sını feda eder
  • Sezay ii etmedin birleşim ile bunu belirtmek isterim çok player olmus önemli degil bunu hic bir zaman unutma oyunu gercekten oynayan insanlar olsun. zaman herseyin ilacidir yakinda ne demek istedigimi anlarsin.

Herkeze ii forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: muguardian

Sezay ii etmedin birleşim ile bunu belirtmek isterim çok player olmus önemli degil bunu hic bir zaman unutma oyunu gercekten oynayan insanlar olsun. zaman herseyin ilacidir yakinda ne demek istedigimi anlarsin.

Herkeze ii forumlar

Serverlar birleşince insanlar oyunu gerçekten oynamıyor mu?
    />

Zaman bize ne gösterir bilemiyorum... Biz bir yola girdik hayırlısı diyelim.

• Hayırlısı olsun, server'ın özellikleri çok güzel.İnşallah uzuuun ömürlü olur.Umarım dilediğiniz oyuncu sayısına ulaşabilirsiniz, bu dönemlerde eskisi kadar mu online oynayan kaldığını sanmıyorum.Oyun sektörü çok hızlı ilerliyor.Haliyle oyuncular başka oyunlara yönelmiş durumda.

Server'ın özelliklerine gelirsek, vs'lerde krakterlerin skillerinin konusacagi, takım oyunun önemini kısaca "Gerçek Oyuncu"nun belli olacagi özelliklere sahip, bileğine güvenen kişilerin kendini gösterebileceği bir ortam olucak.
    Oynamak için server arayanların bu serverda oynamasını öneririm.

Yöneticiler umarım aksaklık olmadan işlerini yaparlar.Server açıldıktan sonra hata olması oyuncuları server'dan soğutabiliyor bazen.
    Bunun önlemlerini almak için bir test süreci olacak mı ?
    Olması bence iyi olur, açıldıktan sonra hiç sorun olmadan oyuncuların oynaması daha iyi, ama tabi sizin vereceğiniz karar ben sadece fikrimi söylüyorum :)

Yöneticelere başarılar dilerim.
    İyi akşamlar...

• Gerçek oyuncu bi tarafa, üzerinde durduğumuz tek şey mu online tecrubesi. Test sürecini zaten epey uzun tuttuk. Herşeyi her noktayı en ince ayrıntısına kadar taradık diyebilirim. Test süreci olmayacak. Buradan client site vb paylaşımlarda bulunup server açılmasına 1-2 gün kala haber verilecektir. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım hayırlısı olur.
  • quote:

Zaman bize ne gösterir bilemiyorum... Biz bir yola girdik hayırlısı diyelim.

İşte dedigim gibi zaman herseyi gösterir.
    Ama server birlesince neler olur iste burda tecrube cok onemli yasamadiginiz bir birlesme olack illaki bir celişki vb olacak oyuncular bilecek veya bilmiyecek neyse gercek oyuncu mevzusu degil saten sizlere yani sana ve xobi bir sözüm yok ben sezay a soyledim [ isim belirtmemim amaci buydu ] sezayin serverini gece gunduz kasan arkadaslarimiz coktu sezay ne soylemisti unutmayalim set vip vs satilmicak zamanla oldu olacak bunlar xobi web shop gerekmez oyuncum cok gerek yok vs daha sonra konusmadik ama konusuruz bu gibi celiskiler her neyse anladiniz beni herkez gercek fikirleri soylesin heyacan yapmayalim tecrubeli arkadaslarim tabi bunlari biliyor

Not: Kurtlar vadisi izliyorsun uqur herhal dicem izliyorsun ama bu gibi yazilarda resimler gormekten hoslanmiyorum altinda yatan anlami soyle ki bilelim iyi bir davranis sergilemiyor ordaki o adam kendini onlami eslestirdinde mi koydun nedir bilemedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muguardian -- 26 Haziran 2011; 23:08:16 >

• Oyuncum çok diye birşey söylemedim. Postu tekrar oku istersen.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.