Şimdi Ara

UYARI!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar stallarda gördüğünüz çok ucuz weapon elixerleri almayın stalı yapan koyuyo çok ucuza sonra bağarıyo işte wep elix 100k şurdafelan diye herkes gidiyo adam en başa koyuyo elixi sonra başlıyo yavaş yavaş öteki itemleri dizmeye herkes sabırsız bekliyo açsın diye tabi en az 5 6 kişi sırada herkesin eli elixte sonra bi açıyo hop dediği 1XX k elix oluyo 10 katı gidiyo adamın bütün parası eleman uçuyo tabi anında tabi nerden biliyon diye sorucaksınız çünkü benim de gitti bütün param
    yanlız bunu yapan bi türktü o kadar söyliim ben hiç sesimi çıkarmadım adama ama sizde gelmeyin böyle oyunlara lütfen uyarmaktır amacım sadece elixer weapon en az 200k dır bunuda söyliyim

• sen şimdi elixir weaponu koyduğu gibi mi aldın fiyata bakmadan sabırsızlanarak sırf adam 100k dedi diye mi?? çok pis kazık yemişssin......
  • bu olayı bende gordum koptum zaten :D adam 1.300.000 k sattı
  • puahahah bende yaptım onu yawwww adımız scammer a cıktı a.q
  • Bu akşam biriside 1 altın yazmış herşeye..Millet bekliyor başında kurt gibi :) Dedim lan beklemeyin herif kazıklıyacak sizi..Der demez adam malları kaldırdı kapattı stal ı..:)
    Ahmetcan omuydu bu günkü mevzu ya ben anlamamıştım siz konuşurken..Vay be biz elin adamını boşuna ayıplamışız bizim guild master ondan betermiş
  • ben yaptım ama sataadım yane kazık isi olmadıama bi kac kisi bana scammer diyo anlamıom biri kasarken bana scammer dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyarı puanı silinmiyor mu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.