Şimdi Ara

UYARI: BIS Servisinde problem varmış (düzeldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an BIS servisinde problem varmış. RIM çalışma yaptığı için kapatmış hizmeti. O yüzden sosyal ağlar, e-posta, bbm, internet browserda sıkıntılar olabilir. Ben de az önce bilgisini aldım müşteri hizmetlerinden, yaklaşık yarım saattir bende de benzer problemler var. Akşam saatlerinde düzelicekmiş ara ara reset atarak kontrolunu yapınız dediler.

BIS servisi çöktü şeklinde haberler de yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 13 Nisan 2012; 14:48:02 >

• aynen şuan gazetelerde çöktü diye haber yapıyor :s
  • BBM den yolladığınız mesajların yanında onay tiki çıkıyor ama karşı tarafa ulaşmıyor bu durumlar da. O onay tikinin yanında küçük 'd' harfi çıkar ise karşıya ulaşmış demektir :)

İyi günler.
  • Siparişi verdim yarın 9900 geliyor. blackberry alma nedenim bis şimdide bis çöktü diyorlar. Ne kadar şansızım inşallah düzelecektir.
  • Akşam saatlerinde düzelir dediler ama bilmiyorum, ara ara pili çıkarıp takarak deniyorum ancak henüz bir gelişme yok.
  • BIS düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazetelere de gün doğmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kısa zamanda düzeleceğini düşünüyorum. Çünkü dünya çapında hemen hemen bütün şirket çalışanları ve bütün banka çalışanları Bis kullanıyor. Kullanılmadığı durumda şirket ve bankalar büyük zarar içinde olur. Aslında onlar Bis değil Bes kullanıyorlar ama aynı sorun onlarıda etkilemektedir diye düşünüyorum.

Konuyla ilgili haberler:
    Hürriyet
    Sabah
    Daha öncede bis çöktü dendi sorunlar yaşandı, ama düzeldi.

• düzelmişmi bis?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

BIS düzeldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.