Bu olay 2-3 sene once konu dısında birinin başına gelmişti 2-3 sayfa millet tartışıp teori üretip sonra sebebini bulmuşlardı, şimdi ülke gündemi bölümünde daha ilk sayfa dalga geçenlerle dolu, gerileme hızımız bu kadar yüksek olmamalıydı :dd |
UYARI DİKKAT DİKKAT ACİL Arkadaşımın Whatsapp ses kaydının dinlendiğini yakaladık (2. sayfa)
-
-
Her şey ispatlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden cehennemin ses kaydi vardi nedense onu hatirlatti 🤣 -
Mark ofistekilerle dalga geçmek için dinliyormuş hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Açmayın dedeler -
Yorulduysa dinlensin -
Görünmeyen demiş duyulmayan değil.
-
Konu ciddidir.
Takatimiz mi kaldı olm bitirdi bu ülke bizi. Kim dinliyosa dinlesin beni onun ben ta ... duyuyo musun lan beni dinleyen kişi.
-
Konu ciddidir.
-
audio editor programları ile gürültü azaltılırken o kısımda ince ayar yapılamamış demek ki...
Ses kayıtlarında gürültü oluşması normal, konuşurken nefes alış verişi dahi gürültü oluşturabilir.Oluşmaması anormal bence.
Ses düzenleme programlarıyla ses dosyalarında istediğiniz düzenleme yapılabilir.İstediğiniz yerde istediğiniz ses eklenir silinir, önemsenecek birşey değil
-
-
Orjinal whatsapp kaydı o şekilde konu ciddidir. Edit medit yok.
O hasan diyen seste kendi sesi. Yabancı değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oha duydum resmen biri çağırıyor gibi
Sağlam csb 🙂
quote:
Orijinalden alıntı: Jungian_ShadowBu olay 2-3 sene once konu dısında birinin başına gelmişti 2-3 sayfa millet tartışıp teori üretip sonra sebebini bulmuşlardı, şimdi ülke gündemi bölümünde daha ilk sayfa dalga geçenlerle dolu, gerileme hızımız bu kadar yüksek olmamalıydı :dd
üret o zaman teorini boş yorum yapma...
-
Pentagon peşiniz de
yav bi gidin kardeşim skdjsdjsdj
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BBCF8E851üret o zaman teorini boş yorum yapma...
Alıntıları GösterNe teorisi lan konu dışında olayın bire bir çözülmüş hali duruyor defol araştır bul, milletin ameleliğini mi yapıcam bide
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X