Şimdi Ara

uyarıyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
4
Favori
5.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasetin geldigi nokta üzücüdür. Bir secim var ancak yapilan secim propagandalarina bakacak olursaniz sanki savas var. Bir tarafta ülkenin kurucu partisi diger tarafta ise yillardir ülkeyi yöneten iktidar. Aslinda ülkede hep iki Parti olmustur, adnan Menderes döneminde baslayan Adalaet Partisi geleneginden gelen Partiler ve CHP. Bu ülkeyi genelde Adalet Partisi geleneginden gelen va halkin kendine daha yakin buldugu partiler yönetmistir. Suanki durum ise hicbir dönem olmadigi kadar cikmaz sokaga girmis bir siyaset vardir. Bunun en büyük sebeplerinden biri kah AKP nin kah CHP nin kucagina oturan HDP dir.

Salgindan sonra dahada bozulan ve zaten öncesinde bozuk olan ekonomi, devlet kurumlarini iktidarin kilcal damarlarindan Parti devletine cevirme cabasiyla getirdigi liyakatsizlik, yolsuzluklar konusulacagina konusulan kimin Terör yanlisi oldugudur. Milli ve dini degerleri konusunda hassas olan halkta ekonomik darligi arka plana iterek kendine daha yakin buldugu partiyi secmistir. Bu konuda muhalefetinde iktidarin propagadasina canak tutmasi secim sonucunu belirlemistir. Simdi ise muhalefet ilk secim propagandasindan farkli tavir sergilemeye calisiyor, ne varki iki haftalik bir zaman diliminde kimse buna inanmaz. Iktidar yaptigi propagandayi iki aydir halka benimsetti, muhalefetin Demirtasi hapisten cikaracagim söylemi halkta ters etki yapti. Muhalefet bastan beri dogru adayla, mülteciler konusunda ve diger konularda daha milli durus sergileseydi eger secimi belkide ilk turda alacakti.

Simdilerde Sinan Oganin ne karar verecegi bekleniyor, tahminimce Sinan Ogan bastan beri Cumhur ittifakinda yer almak istiyor ve ordan gelecek en ufak bir kivilcimda kapagi oraya atacaktir. Bu secim Ogana büyük firsat tanimistir cunku Cumhur ittifakina katilsa kendisi tek basina aday olamazdi, ayri olarak ATA ittifakiyla bu secimden en karli kendisi cikmistir. Ogan Cumhur ittifakina girerek Bahcelinin yerini almak istiyor bu ayni zamanda diger milliyetcileride tekrar MHP catisi altinda toplayacaktir.

CHP nin iktidar umudu Kilicdaroglu ile birlikte baska baharlara kaldi, tabi eger gelecek baharda Kilicdaroglu aday benim diye diretmese. CHP birdaha eline gecmeyecek bir firsati tepmistir.

• yaman01 Y kullanıcısına yanıt
    Likayakatlı kadrolara yer verirsen ekonomiyi elbet düzeltirsin. Tek haklı olduğunuz kısım bir gün ya da bir yılda değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bende biliyorum da CHP'nin liyakata önem verdiğini nereden çıkardın onu anlamadım.

Seçim gecesi bütün Türkiye gördü CHP'nin liyakata ne kadar önem verdiğini.

• yaman01 Y kullanıcısına yanıt
    Seçim gecesiyle liyakatin alakası nedir?

• Ekonomi, sığınmacılar kimin umrunda ki

• Rambo kayıp...uyarıyorum 

• 52 yi biraz tanıyan nasıl sabit fikirli sorgulamayan düşünmeyen bir oluşum olduğunu anlar ve sonucu önceden görürdü. Sonuç baştan belliydi.

• BlackGhost12 kazan kaldırdı bile.

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Yoo sonuç baştan belli flan değildi aslında. Tabii ki senin ölümüne savunduğun toz kondurmadığın KK reis aday olana kadar :)

Ne zaman KK aday oldu sonuç belli oldu.

Not: Bu arada sabit fikirli sorgulamayan düşünmeyen insan diye 13 yılda 12 seçim kaybeden 75 yaşında ki KK'ye TEK KELİME EDEMEYEN senin giblere söylenebilir sadece...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 26 Eylül 2023; 3:0:16 >
  • BalkanGöçmeniBirBey nickli şahıs bende blokludur. sebebi cumhur ittifakının sessiz ve derinden propagandasını yapmasıdır. bloklu olduğu halde, sürekli sataşır. zırvalar. gram ciddiye alınacak bir olmadığından, tekrar blokluyorum. ilgilenenlerin bilgisine.

• İstanbul Ortaköy dereboyu da. Az pilav az kurufasulye toplam 220 TL. " tam porsion toplam fiyatını siz tahmin edin artık. " Daha kadar kötü olabilir ki ?

Kumpir meydanda 200 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 27 Eylül 2023; 16:23:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1234Rambo ağlıyor.😁😁😁😁😁

Balkangocmenibirbey her zaman siyasi görüş farketmezsizin tetikçilik yapanları aglatmaktadir.

Matematikten bahseder ama matematik bilmez, analizden bahseder ama analiz bilmez, siyasetten bahseder ama siyaset bilmez, ekonomiden bahseder ama ekonomi bilmez... diye uzar gider. Bilgisizliğini yüzüne vurdukça milleti aktrollukle itham eder.

Kullanıcı AKP'li olmasa bile kk hakkında olumsuz söz söyleyenleri aktrollukle itham eder ve lafını yer sonra bloklayip kacmakla bilinir.

Tek vasfi buralarda tetikçilik yapmak, içmek (Ağzıyla içse eyvallah)ve mas..... yapmaktır.

Zamanında banada,blokladigim halde şahsıma da tetikçilik yapmıştır. Karşılık verince de burada hüngür hüngür aglatmaktadir.

• Ramboooooo
    Bu yazdıklarını Kılıçdaroğlu görmemiş demek, yoksa aday olmazdı kendisine kadar demokrat dede.

• Bunlar aktrol mu Rambo 😁😁😁😁😁

• Kim düzeltecek. Bu durumu duzeltebilecek kadrosu olan 1 tane lider göster. Hem iç hem dış siyasette yerini doldurabilecek bir tecrübe göster. Alternatif göstermeden konuşmak afedersin ama boş konuşmak oluyor diye düşünüyorum. Bilmiyorum katılır mısın. Allah basiretimizi açsın ta ki şu sıkıntılardan kurtulalım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.