Şimdi Ara

uyarıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
4
Favori
5.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakınız sevgili üyeler, vatandaşlar vs.

rte yeniden c.b. seçilir ise, ekonomi şu anki halinden bile kötü olacak. aklı başında tüm ekonomi uzmanları aynı şeye dikkat çekiyor. sizlerden bazıları ise işin geyiğinde . yani, rte seçilirse, şu anda muhalefete sövenlerin, akp övenlerin, saçma sapan yerli-milli dalgasını geçenlerin (yerli ve milli demek arap yerlisi demek değil , valla değil) "yandık bittik, enflasyon azdı, her şey çok pahalı, geçinemiyoruz, kiralık ev bulamıyorum, kiramı ödeyemiyorum, icarlık oldum" vb. vb. serzeniş ve şikayetlerinde , yakası açılmadık küfürler yiyeceksiniz. alenen yazılamasa da, arkanıdan ağır sinkaf gelecek.

farkında mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 19 Mayıs 2023; 18:44:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne alakası var ben işletme mezunuyum, üretim artarsa her türlü ekonomi düzelir. Artık dolar çöküyor, ABD hakimiyeti 2030 dan da önce çökecek.

Silah satmaya daha yeni başladık. Daha çok üretince düzelir. İyi mal üretirsen tabi. Yabancı sermaye gelirse, yine düzelir. Adamlar bu yoldan ilerliyor ama iyi ama kötü. Gerisi teferruat. Yoksa muhalefetin istediği gibi ABD vassalı olarak da düzelir, ama bir yere kadar. ABD seni çok güçlü istemez. Bağımsız olursak, ne kadar büyüyeceğimizi kendimiz belirleriz. Muhalefet zaten kaybetti, 2028 de adam akıllı birini çıkartmaya baksınlar. Bunlar boş laflar. Sinan Oğan KK ile anlaşsa ne olur ki? Seçmeni yine oy vermez, KK kurt işareti yapacakmış milliyetçiler de yiyecekti. Tabi canım. Bu iş bitmiş gözüyle bakarsanız sonucuna üzülmezsiniz.

sırf şunu göstermek için blokunu kaldırdım. tekrar blokluyorum hemen. komik olmayın artık. yazık.

"Yapıcıoğlu, kendisine yöneltilen "Hizbullah terör örgütü müdür?" sorusuna “Hayır, siz terör örgütü dersiniz ben PKK ve Hizbullah derim” yanıtını verirken, Cumhuriyet karşıtı İskilipli Atıf ve Şeyh Sait’in ise “şehit” olduğunu ifade etti."

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/huda-par-lideri-yapicioglu-hizbullah-ve-pkkya-teror-orgutu-demiyorum-2082936?utm_medium=Slider%20Haber&utm_source=Cumhuriyet%20Anasayfa&utm_campaign=Slider%20Haber

Erdoğan varken bu ekonomi düzelmez. Dünyanın hiçbir yerinde 20 küsür yıldır aynı adam tarafından yönetilen bir ülkeye güvenilmez kardeşim bunu kafası basmayanlar anlasın artık. Sürekli yarın şumu olacak, bumu olacak şeklinde kimse iş koşturmak istemez. Biz bu kafayla anca ortadoğu ülkesi kalırız.

Şu seçimi rte kazansın bakın dolar kaç lira oluyor ve her şeye ne kadar zam geliyor. Ondan sonra bankaların alacağı tavırları da göreceğiz. Nefes alamayacak hale geleceğiz siz istediğiniz kadar burada pkk ve fetö saçmalıkları yaymaya devam edin.

Çözüm sürecinde pkk ya silah bırakın veya geberin dedik, onlar silah bırakmadı gebermeyi seçti, siz ise pkk cenazesinde bizim geberttiğimiz pkk lılar için ağladınız.

CHP'li vekiller PKK'lı teröristin cenazesinde gözyaşı döktü (aksam.com.tr)

Sana gelince rammmboş, iki gün önce pkk nın şehit ettiği 3 mehmetciğimizi toprağa verdik. Onları hüdaparlılar değil hdp pkk lılar şehit etti. Sen şimdi koş pkk nın adayı, pkk nın destek verdiği kılıçtaroğlunu destekle, o safta olmaya devam et...

Kaçak güreşme, erkek ol, ya bloğu kaldır benimde adam gibi tartış veya hiç tartışma. Çocuk gibi bloğu kaldırıp yazıp kaçıp gitme e mi...  

• set S kullanıcısına yanıt
    sırf şunu göstermek için blokunu kaldırdım. tekrar blokluyorum hemen. komik olmayın artık. yazık.

"Yapıcıoğlu, kendisine yöneltilen "Hizbullah terör örgütü müdür?" sorusuna “Hayır, siz terör örgütü dersiniz ben PKK ve Hizbullah derim” yanıtını verirken, Cumhuriyet karşıtı İskilipli Atıf ve Şeyh Sait’in ise “şehit” olduğunu ifade etti."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 19 Mayıs 2023; 18:49:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki böylesi hayırlıdır.
    Allah ne derse o olur kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alakası var ben işletme mezunuyum, üretim artarsa her türlü ekonomi düzelir. Artık dolar çöküyor, ABD hakimiyeti 2030 dan da önce çökecek.

Silah satmaya daha yeni başladık. Daha çok üretince düzelir. İyi mal üretirsen tabi. Yabancı sermaye gelirse, yine düzelir. Adamlar bu yoldan ilerliyor ama iyi ama kötü. Gerisi teferruat. Yoksa muhalefetin istediği gibi ABD vassalı olarak da düzelir, ama bir yere kadar. ABD seni çok güçlü istemez. Bağımsız olursak, ne kadar büyüyeceğimizi kendimiz belirleriz. Muhalefet zaten kaybetti, 2028 de adam akıllı birini çıkartmaya baksınlar. Bunlar boş laflar. Sinan Oğan KK ile anlaşsa ne olur ki? Seçmeni yine oy vermez, KK kurt işareti yapacakmış milliyetçiler de yiyecekti. Tabi canım. Bu iş bitmiş gözüyle bakarsanız sonucuna üzülmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 19 Mayıs 2023; 19:3:4 >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Bir yazmışsınki uçuyoruz mübarek. Yeminle cennet cennet Türkiye. Bizler kıymet bilmiyoruz. Nerden düzeltsem bilemedim şu yazıyı arkadaşlara bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 19 Mayıs 2023; 19:16:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekonomi kötü bunu kimse inkar etmiyor (bağnazlar hariç). Kılıçtaroğlu gelince ekonominin iyi olacağına da çoğu kimse inanmıyor. O yüzden Kılıçtaroğlu'nun elinde bir sihirli değnek varmışçasına ekonomiyi bir günde yada 1 yılda düzelteceğini düşünmeyin.

Kılıçtaroplu'nun bu konu ile ilgili bir tecrübesi yok. Kılıçtaroğlu eskiden iktidar olmuş ve kendi iktidarı sırasında ekonomiyi iyi idare etmiş birisi olsa haklısınız fakat öyle birisi de değil.

Kısacası ekonomi bu denklemdeki etkisizi eleman gibi bir şey oldu.

Şu an en popüler akım milliyetçilik fakat öyle 3 günde de milliyetçi olunmuyor, olmaya çalışanda kendisini komik duruma düşürmekten başka bir iş yapmaz.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt

Çözüm sürecinde pkk ya silah bırakın veya geberin dedik, onlar silah bırakmadı gebermeyi seçti, siz ise pkk cenazesinde bizim geberttiğimiz pkk lılar için ağladınız.

CHP'li vekiller PKK'lı teröristin cenazesinde gözyaşı döktü (aksam.com.tr)

Sana gelince rammmboş, iki gün önce pkk nın şehit ettiği 3 mehmetciğimizi toprağa verdik. Onları hüdaparlılar değil hdp pkk lılar şehit etti. Sen şimdi koş pkk nın adayı, pkk nın destek verdiği kılıçtaroğlunu destekle, o safta olmaya devam et...

Kaçak güreşme, erkek ol, ya bloğu kaldır benimde adam gibi tartış veya hiç tartışma. Çocuk gibi bloğu kaldırıp yazıp kaçıp gitme e mi...  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 19 Mayıs 2023; 20:9:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt

Kılıçtaroğlu 44 küsür aldı. Arada 4.5 puan oy farkı var. İki bucuk milyondan fazla fark oy eder bu.

İkinci turda en yüksek oyu alan aday kazanacak, yani yüzde 50 gibi bir durum yok.

Kılıçtaroğlu yüzde 4.5 oy farkını kapatıp hatta geçmesi gerekir kazanmak için.

Diyelim ogan destek verdi kılıçtaroğluna. Hesap yapalım ...

Erdoğan = 49.50

Kılıçtaroğlu : 44.88

ogan : 5.2

Diyelim oganın yüzde 1 lik oyu Erdoğana gitsin ki daha fazla gider çünkü oganın seçmeni milliyetci bir seçmen, milliyetci seönen hdp nin olduğu çatıya yönelmez.

Yüzde 1 kararsız iki tarafa oy vermesin.

Geriye kalan yüzde 3.2 ... BU yüzde 3.2 de kılıçtaroğlu desin...

Şimdi toplayalım ==> Erdoğan = 49.50 + 1 : 50.5 eder. Kılıçdaroğlu : 44.88 + 3.5 : 48.38 ediyor.

Bakın kılıçtaroğluna fazla fazla yazdım. Buna göre sonuç olarak :

Erdoğan : 50.5 oluyor,

Kılıçtaroğlu : 48.38 oluyor.

Yani arada yinede yüzde 2 küsür oy farkı çıkıyor, kılıçtaroğlu kaybediyor.

Hesap ortada...

Kendinizi kandırmayın artık...

• Kılıçtaroğlu 44 küsür aldı. Arada 4.5 puan oy farkı var. İki bucuk milyondan fazla fark oy eder bu.

İkinci turda en yüksek oyu alan aday kazanacak, yani yüzde 50 gibi bir durum yok.

Kılıçtaroğlu yüzde 4.5 oy farkını kapatıp hatta geçmesi gerekir kazanmak için.

Diyelim ogan destek verdi kılıçtaroğluna. Hesap yapalım ...

Erdoğan = 49.50

Kılıçtaroğlu : 44.88

ogan : 5.2

Diyelim oganın yüzde 1 lik oyu Erdoğana gitsin ki daha fazla gider çünkü oganın seçmeni milliyetci bir seçmen, milliyetci seönen hdp nin olduğu çatıya yönelmez.

Yüzde 1 kararsız iki tarafa oy vermesin.

Geriye kalan yüzde 3.2 ... Bu geriye kalan  yüzde 3.2 de kılıçtaroğlu desin... Fazla fazla yazdım bak.

Şimdi toplayalım ==> Erdoğan = 49.50 + 1 : 50.5 eder. Kılıçdaroğlu : 44.88 + 3.5 : 48.38 ediyor.

Bakın kılıçtaroğluna fazla fazla yazdım. Buna göre sonuç olarak :

Erdoğan : 50.5 oluyor,

Kılıçtaroğlu : 48.38 oluyor.

Yani arada yinede yüzde 2 küsür oy farkı çıkıyor, kılıçtaroğlu kaybediyor.

Hesap ortada...

Kendinizi kandırmayın artık...

PKK'lı terörist dediğin şu sanırım.

www.odatv4.com
    IŞİD'e karşı savaşırken ölen gencin cenazesi Türkiye'ye alınmıyor
    https://www.odatv4.com/guncel/iside-karsi-savasirken-olen-gencin-cenazesi-turkiyeye-alinmiyor-2509151200-82132
  • Pkk lı işide karşı savaşmış... Normal...

Tüh, keşke pkk lı terörist Türkiyeye alınaydı da onun cenazesinde de ağlasa idiniz chp liler...

https://www.aksam.com.tr/guncel/chpli-vekiller-pkkli-teroristin-cenazesinde-gozyasi-doktu/haber-590088

Gözümüz yollarda kaldı diyenlere değil de chp ye mi suç buluyorsun. Sen göbekten o tarafa bağlanmışsın birkere dediğim gibi ne desek havaya gider. Kozmik odayı fetöye teslim edenlere lafın yok mu gerçekten. Bu nedenle öldürtülen uzmanların ahını alıyorsunuz iftira atarak.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.