Şimdi Ara

Uydu Alıcı Tavsiyesi [02.01.2018] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
45
Favori
268.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ye-2000 modeli cihaz h264 decode eder.

Bahsettiğim smart plus cihaz h265 decode etmektedir.

• atomkarınca74 A kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bu cihazı aliexpress resmi mağazasından satın aldım ve bir süre kullandım.

Multimedia için düşünüyorsanız alabilirsiniz fakat uydu tarafı sınıfta kalır bence.

Uydu tarafına önem verdiğim için satışa çıkardım.

• Smart olmayan Vestel tv için bir uydu alıcısı arıyorum. Next Kanky HD Uydu Alıcısı , Next Ye-2000 Wi-Fi Uydu alıcısı ve Next 2000 HD + Plus Uydu Alıcısı arasında kaldım.

Bilen arkadaşlara soruyorum hangisini almalıyım.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Smart olmayan Vestel tv için bir uydu alıcısı arıyorum. Next Kanky HD Uydu Alıcısı , Next Ye-2000 Wi-Fi Uydu alıcısı ve Next 2000 HD + Plus Uydu Alıcısı arasında kaldım.

Sizce hangisini almalıyım. ?

• madenci66 kullanıcısına yanıt

burda serkan hoca ile pahalı üst seviye cihazları tartışıyorlar genelde artık kaliteli cihazlar 1000+ tl oldu,nextin bana göre donanımlarına göre fiyatları fazla şişik en son redline s50 yeni sunplus işlemcili cihazını aldım genel olarak iyi standart kullanıcıya yeter.

ilerde ülke düzelirse hi fi üst seviye alıcılara bakılabilir ama şimdi bayağa pahalı.

sti ve broadcaom işlemcili cihazla karşılaştırdım iyi panelde görüntü kalitesi kötü sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Kasım 2022; 17:52:5 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim . Bahsettiğiniz ürünün linkini verebilir misiniz acaba ?

cihazın kralı budur next 2071 tavsiye ederim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewSphere -- 2 Kasım 2022; 16:0:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bahsettiğiniz cihazlar, giriş seviyesinin de altında kaldı. Yalnızca h264 decode eder.

Uydur kaydırın sonu yok. Yani ucuz cihaz alıp, beklentileri karşılamamaya başlayınca, 2 sene sonra tekrar cihaz değiştirmektense, güncel ihtiyaçlara cevap verebilen bir cihaz almak daha mantıklıdır.

Dreamstar Smart Plus cihaz, giriş seviyesi bir cihaz olup, güncel ihtiyaçları karşılayabilen h265 decode edebilen bir cihazla başlarsanız, en az 6 - 7 sene kullanırsınız.

redline s50 de her alışveriş sitesinde çıkıyor adaptörlü alırsan al yalnız en azındna youtubeyi ve bazı ücretli kanalları açar.

• vlkn0888 kullanıcısına yanıt

bende uydu ağırlıklı kullanmayı düşünüyorum siz kullandığınıza göre tecrübenizden faydalanarak bu cihazdan vazgeçiyorum teşekkür ederim

• Android hibrid cihaz edinmeyi düşünenler, uydu yayını ağırlıklı kullanmayı düşünüyorlarsa, DVB-S2x tuner'li Dreamstar A5 cihazı tavsiye ederim. DVB-S2x tuner, zayıf sinyalleri yakalamakta daha başarılıdır.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Hocam sorunsu ip tv ve ccam server seyretmek istiyorum

Sungate titan ile spybox s11 arasında kararsiz kaldim

Biliyorum ikisi ayni segmente degil

Ama sungate alırsam spybox s11 e gore neler eksik kalır?

• snakessss kullanıcısına yanıt

Cihazlarda server kullanımı ve şifreli yayınlar konularında hiç bilgili değilim.

• Peki sungate titan ve spybox 11 arasındaki farkları biliyormusunuZ

• Apple tv aldığım için spybox 11’i boşa çıkarıp sadece tv izlemek amaçlı bir uydu almak istiyorum. Kanal geçişleri seri ve görüntü kalitesi güzel olması yeterli. Ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevabını bir önceki kendi mesajınızda vermişsiniz zaten... Aynı segmente değil !

Spybox ; android bir cihaz olup, ana işlevi, ip üzerinden gelen içerikleri göstermek için üretilmiş bir cihazdır. Yani spybox'ta uy yayını, cihazın "tali" işlevidir.

Titan ise; özgün yazılımlı olup, ana işlevi uydu yayını için üretilmiş bir cihazdır.

Özetle; istifade tercihinize göre cihaz seçmelisiniz.

Uydu ağırlıklı izleme yapacaksanız, uydu cihazını,

IP içinden gelen içerikleri ağırlıklı olarak izleyecekseniz, android cihaz tercih etmelisiniz.

• Arkadaşlar ben IP TV konusuna yeni giriyorum, suallerim size saçma gelebilir kusura bakmayın. Wifi den bağlanan, HDD e veya SD karta kayıt yapabilen 4K görüntü veren sorun çıkarmayacak bir cihaz arıyorum 2000TL civarında olabilir. Linux tabanlı olanların yazılım desteği sağlanarak uzun yıllar hizmet vereceğini ve Android tabanlı olanlara kayıt yapılamadığını (yanlış olabilir) duydum. Bana hangi cihazları tavsiye edersiniz?

• Eser111 E kullanıcısına yanıt

Hiremco s10 Turbo 4k cihaz işinizi görecektir.

• Goldmaster uydu alicim arizalandi.

2 aydir mi box tan tv izliyorum. O acidan ekstra ozellikle fiyat arttirmak istemiyorum.

Kanal gecisleri hizli ve fp olan uygun fiyatli sade bir uydu alici tavsiye eder misiniz?

• ERYX kullanıcısına yanıt

redline g50

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.