Şimdi Ara

Uydu alıcısı acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben full hd pvr usb li bi uydu alıcısı almak istiyorum ve fiyatı bana uygun gelenler şu 3 model oldu sizce hangisini tercih etmeliyim sebebi ile açıklarsanız sevinirim premier prs 10910hd , axen ax-3050 hd , hometech 5000 hd fiyatları denk bunların fakat ben mkv film izlemek istiyorum özelikle full hd yazmasına ragmen 1080i yazıyo bazıları baska sitelerde bunuda anlamıs degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: s_X_y

Merhaba arkadaslar ben full hd pvr usb li bi uydu alıcısı almak istiyorum ve fiyatı bana uygun gelenler şu 3 model oldu sizce hangisini tercih etmeliyim sebebi ile açıklarsanız sevinirim premier prs 10910hd , axen ax-3050 hd , hometech 5000 hd fiyatları denk bunların fakat ben mkv film izlemek istiyorum özelikle full hd yazmasına ragmen 1080i yazıyo bazıları baska sitelerde bunuda anlamıs degilim

her üç markayı da tavsiye etmem uydu üzerinden film izlenecekse 1080p olanını al ama axen(sunny firmasının yan sanayisidir)homatech forumda işleniyor....atlanta HD box tarzı makina al paraya acıma.......Server ile konuları araştır ve cihazları kontrol et...
  • ayrıca full hd uydu alıcılarında sadece hadmi çıkışı mı bulunuyor scart çıkışı oluyormu ?
  • quote:

Merhaba arkadaslar ben full hd pvr usb li bi uydu alıcısı almak istiyorum ve fiyatı bana uygun gelenler şu 3 model oldu sizce hangisini tercih etmeliyim sebebi ile açıklarsanız sevinirim premier prs 10910hd , axen ax-3050 hd , hometech 5000 hd fiyatları denk bunların fakat ben mkv film izlemek istiyorum özelikle full hd yazmasına ragmen 1080i yazıyo bazıları baska sitelerde bunuda anlamıs degilim

eğer bu markaları sorarsan scarlı ise yada hdmı ise belirtirsen homatech(hdmi var scart(yok))masa üstleri diyorsan vardır tv arkalarına takılan dersen yoktur....
  • hd olmasada olur mkv oynatan pvr scart lı uydu alıcısı önerebilirmisin ?
  • hiremco fx hd al derim Cccam server(6 ay 100tl 150 tl arası) de kullanabilirsin.Pvr mkv oynatıyor ve Hd cihazdır.....Stıcı değilim kullanıcıyım....
  • ala ala o model çok yüksek fiyatlı :D 100-10 ye 2.el bile yok
  • microstar diye bir marka var. sanal pazarda falan görünüyor. alan arkadaş var çok memnun. rahatlıkla işini görür. 99-110 tl arası işlem görüyor.:)
  • Hiremco makrobox hd plus tavsiye ederim . 2 gün önce 720 p mkv uzantıli dizi denedim sorunsuz çalıştırdı görüntü harika , aynı zaman da 1080p özelliği de var bu cihazda .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dediğin cihazlara boşa para verirsin

tavsiye hiremco fx hd araştır 149 tl fiat vardı geçenlerde almışken fonksiyonlu bişey al

bide scartla mkv izlenmez scart hd sinyal vermez hdmı bağlantı yapıcan scartla geri gitme hdmı ile ileri git
  • quote:

ala ala o model çok yüksek fiyatlı :D 100-10 ye 2.el bile yok

PM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.