Merhaba arkadaslar TV den uzak oldugum icin bu isi bilen kisilere danismak istedim. Yillardir TV izlemiyorum diyebilirim. Evde izledigim kanallar discovery channel ve national geographic tir baska kanal kolay kolay izlemem TV nin basina oturmam. Simdiye kadar evde Kablo TV vardi. Mayis ayinin ortasinda evlenicegim icin evimi yavas yavas duzuyorum. Herseyin en iyisi olsun istiyorum. Benim istedigim national geographic ve discovery gibi kanallari Kablo TV uzerinden degilde normal uydu alicisi uzerinden izlemek. Bunun icin ne tur ozelliklere sahip uydu alicisi ve kac tane canak anten almam gerekiyor. Tabi baska belgesel kanallarida olursa hicte fena olmaz. Butce konusunda pek bir sikintim yok ama 400-500 TL yi gecmezse fena olmaz. Sonucta sadece TV izliyecegim. Daha uygun fiyatli bir uydu alicisida mutfaga koymayi dusunuyorum. Mutfaktakinin HD olmasina gerek yok. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
slm
2 canaklı sıstem yeterlıdır turkce dıscoveryhd,anımal hd ızlemek ıcın eglence paketı ıle dsmart modul almanız lazım