Merhaba arkadaşlar uydu alıcısı almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Sizce Redline cs 100x nasıl? Ankara'da nereden alabilirim? İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Son çıkan Next 9000 xcamplus alabilirsin.Alacağın cihazda hafızaya, çalışma ramlaerine, uydu üzerinden güncelleme yapmasına, ya da sık sık yazılım çıkmasına dikkat et.Makinayı kullanırken herhangi programsal sorunları bir sonraki yazılımda gideren bir cihaz almanı tavsiye ederim. Çok daha iyi bir cihaz almak istiyorum dersen, Dreambox serisi cihaz alabilirsin.Forumları okumadan araştırmadan kesinlikle cihaz alma.Kolay gelsin..
sunny ler nasıl
dreamboxlar en iyileri mi arkadasim
Üstad, Bence, piyasa mallarının içinde Kaon tabanlıların yazılım desteği ve flash'ının 2 Mb olması bu ürünü ön plana çıkarıyor, Sunny'in animasyonluları zevksiz, ora ise bir pazarlamacının fasonu, kaon yerine finest'i bıraktı hoş değil Bulabilirse arkadaşların KAON 511'i öneririm veya eşdeğeri SUNNY 7010, 7011, 8012, 8020 Arabalarda 64 chevrolet nasıl unutulmazsa, Next8000xCam içinde aynı diye düşünüyorum Kart paylaşımı diyorsanız güncel olanlar red-line ile next Tabii birde ferrari yazmak gerekirse, DREAMBOX
Ora kullanıyorum ve memnunum.Tavsiye ederim.
Kaon tabanlılardan sorun hiç çıkmaz desem abartılı olur, ama gerçekten kullananlar hep memnundur. Tabiki, daha gelişmiş birşey düşünmüyorsanız, orta sınıfın en iyisidir diyebilirim. KAON-Sunny-Ora-G.Master(kaon tabanlısı)-Next(kaon tabanlısı)-Hemco-Finest.....