Şimdi Ara

Uydu alıcısı, çanak anten ve yabancı kanallar hakkında sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 10-15 yılı yakın süredir yabancı kanallara bakmıyorum ama yabancı maçlara falan bakmak için almaya karar verdim. İzmir'de oturuyorum. eskiden hotbird diye hatırlıyorum onu kurunca bine yakın kanal eklenmişti. Geçen sene 50-60 çanak almıştık onunla denediğim zaman 20 30 kanal çıkınca bende ellemeden bırakmıştım ama bu sefer kararlıyım. Kaçlık çanak işimi görür ve şimdilik başlangıç olarak şifre çözülücü ucuz bir uydu alıcısı ile başlamak istiyorum televizyonun kendi alıcısı var zaten. Ve birde sinyal bulucu aparat tavsiyesi lazım. İlerde hoşuma giderse motor ve iyi uyducu alıcısı almak istiyorum. Burdan başka diğer forumlarda soruya cevap verecek kimse yok :/ o yüzden bi yardım ederseniz sevinirim.

• 1 adet 90 lık çanak
    3 adet lnb
    1 multifeed aparat
    1 adet dayzek
    1 adet Botech 600 plus uydu alıcı
    10 adet F1 konnektör
    Yeteri kadar anten kablosu

90 lık çanağa takılacak multifeed aparatı ile 13, 19 ve 23.5 uydularını alırsınız.
    Uydu alıcının içinde 1 yıllık server var.
    Yabancı maç için alıyorsanız hiç bunlara gerek yok
    Ben 20 liraya hallettim,türksat lnb sinin yanına bir lnb yi bantla yapıştırdım çıktı,diseqc kullanmıyorum
    Azerspace uydusunda maçlar şifresiz

İspanya ligi
    İtalya ligi
    İngiltere ligi
    Almanya ligi
    Şampiyonlar ligi
    Uefa ligi
    Formula 1
  • 1 adet 90 lık çanak
    3 adet lnb
    1 multifeed aparat
    1 adet dayzek
    1 adet Botech 600 plus uydu alıcı
    10 adet F1 konnektör
    Yeteri kadar anten kablosu

90 lık çanağa takılacak multifeed aparatı ile 13, 19 ve 23.5 uydularını alırsınız.
    Uydu alıcının içinde 1 yıllık server var.
  • Yabancı maç için alıyorsanız hiç bunlara gerek yok
    Ben 20 liraya hallettim,türksat lnb sinin yanına bir lnb yi bantla yapıştırdım çıktı,diseqc kullanmıyorum
    Azerspace uydusunda maçlar şifresiz

İspanya ligi
    İtalya ligi
    İngiltere ligi
    Almanya ligi
    Şampiyonlar ligi
    Uefa ligi
    Formula 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 22 Eylül 2019; 17:51:39 >
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    eutelsat 7a ve 16a thor gibi uyduları izleyebilir miyim 90lık çanak ile multifeed ve uydu alıcısı için link verebilirmisiniz birde bir sürü çesit çıktı karşıma hd sd ıvır zıvırı.
  • Lnb işi yetiyor mu sadece key falan gerekmeden azeri için bende lg smart tv varda yayınlar şifresiz mi oluyor ekstradan bi şifre girme durumu oluyorsa benim tvde o özellik yok:/
  • İdman tv de biss key gerekli
    Ama cbc sport tv de ben tivibu kutusu ile izliyorum,şifre girmeden,tv nin dahili uydu alıcısı açar mı denemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 21 Eylül 2019; 15:9:49 >
  • bizimde tivibu var orda idman tv yi açar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YouTube ve uydu kanalları için tv
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ip tv al en iyisi o amerikan kanalları bile izlersin
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    İptvdende izliyorum ancak internet ortak maç sırasında takılma vs olabiliyor ve görüntü kalitesi pek hoşuma gitmiyor televizyondaki gibi canlı olmuyor (bana göre) o yüzden çanak antende yanda bulunsun diye istiyorum.
  • İdman açmaz,cbc sport açar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 21 Eylül 2019; 16:56:25 >
  • Dediğiniz gibi oldu boştaki çanağı ayarladım cbc açtı idmanı açmadı ama şu videoyu görmüştüm ordaki arkadaşda tivibu üzerinden yapıyor kurulumu videonun sonunda idmana tıklayınca açılıyor :/
    https://www.youtube.com/watch?v=a7dXoqdJAl4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.