Şimdi Ara

Uydu Alıcısı Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir uydu alıcısı almayı düşünüyorum fakat cihazlar hakkında hiç bilgim yok. tamamen yabancıyım konuya.150 tl'lik bütçem var ve 42' samsung plazma tv kullanıyorum. ihtiyaçlarımsa şu şekilde;

-cihazla çok az muhattap olmak istiyorum (güncelleme, yazılım atma olaylarını bir kere uyduyu alacağım adama yaptırıp kendim dokunmayacağım şekilde),
    -ntv, ntvspor gibi kanallarda maç izlerken kesilmesin istiyorum,
    -animal planet, nat geo, discovery (eğer bu kanallar açılabiliyorsa bir şekilde) uzun süre yazılım atmadan izlemek istiyorum,
    -cihazda hdmi bağlantı olsun çünkü iyi görüntü almak istiyorum,
    -kanal geçişleri hızlı olsun.

belki de istediğim şeyler mümkün bile değildir ama dediğim gibi konuya hiç hakim değilim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
    şimdiden teşekkürler.

• Kardeş evde internetiniz varsa ve card paylaşım yapıp bir çok şifreli kanalı izlemek isterseniz.
    Seoul Hiremco X3 HD Turbo veya Hiremco FX HD Turbo alabilirsiniz.Yada Titan modelini alabilirsiniz.İhtiyacınızı fazlasıyla göreceğine eminim...Yok sadece SD yayınları izlerim derseniz Seoulün HDMİ çıkışlı Hiremco X3 modelini tavsiye ederim.SD yayınların görüntüsü güzel diyorlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: frekans76

Kardeş evde internetiniz varsa ve card paylaşım yapıp bir çok şifreli kanalı izlemek isterseniz.
    Seoul Hiremco X3 HD Turbo veya Hiremco FX HD Turbo alabilirsiniz.Yada Titan modelini alabilirsiniz.İhtiyacınızı fazlasıyla göreceğine eminim...Yok sadece SD yayınları izlerim derseniz Seoulün HDMİ çıkışlı Hiremco X3 modelini tavsiye ederim.SD yayınların görüntüsü güzel diyorlar....

yardım için teşekkürler hocam, yalnız dediğim gibi hiç bilmiyorum bu olayları. evet internet var ama uydu alıcısı ile internet arasındaki bağlantıyı kuramadım. neden gerekli olacak internet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De_J@_Vu -- 14 Şubat 2011; 1:02:22 >
  • Card paylaşım yapıp bir çok şifreli kanalı izlemek izlemek için...
    Cihazda eternet girişi mevcut cat5 kaplo ile uydu cihazını modeme bağlıyorsunuz, server kiraladıktan sonra şifreli birçok kanalı izleyebiliyorsunuz.
    Bu konuları forumda biraz araştırın bilgi sahibi olursunuz.Kolay gelsin...
  • başka fikri olan yokmu?
  • hiremco x3 diyorum bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.