Bildirim
Uydu alıcısı önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ODYSSEUS89
İyi günler. Ben USB belleğe yada Hdd ye kayıt yapabileceğim yurtdışı şifreli kanalları çözüp izleyebileceğim bir uydu alıcı arıyorum. Önerileriniz nelerdir. Aklımda dreambox dm-600pvr modeli ve atlanta HD box modelleri var.
dreamboxa o kadar para vermenize gerek yok.
atlanta hd boxta bu iş için fazlasıyla yeterli. 300 liraya kadar inmiş fiyatı araştırırsanız...kayıt olayı işin basit tarafı fazla konuşmaya gerek yok.
server için ise
ben turbo hd 2 kullanıyorum serverla..o bunlardan daha ucuz bir cihaz olduğu halde sorunsuz izliyorum şifreli yayınları.
yeterki serverınız kaliteli olsun.server dandik olursa 2 milyarlık cihaz bile alsanız boş. -
quote:
İyi günler. Ben USB belleğe yada Hdd ye kayıt yapabileceğim yurtdışı şifreli kanalları çözüp izleyebileceğim bir uydu alıcı arıyorum. Önerileriniz nelerdir. Aklımda dreambox dm-600pvr modeli ve atlanta HD box modelleri var.
dreambox 600 pvr hd cihaz değildir atlanta hd cihazdır. ama size çeşit zenginliği sunalım bütçenize göre seçim yapabilirisiniz.
http://www.hepsidijital.com/HD-UYDU-ALICILARI -
Dreambox düşünmemin amacı hepsiburada da indirim var ve 353tl fiyatı var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Dreambox düşünmemin amacı hepsiburada da indirim var ve 353tl fiyatı var
beyfendı ındırım dıye eskı bır teknolojıye daha fazlamı verıceksınız ?
atlanta hdboxa bakın bızde 300tl her yönüyle çok memnun kalıcagınız bır cıhazdır -
hepsiburada da dreambox ürününün ilk atılan yorum tarihine bakarsanız 2007 yılında atılmış.
Artık gerisini siz düşünün.O ilan 2007 den beri orada demek ki..indirime girsin artık bir zahmet -
Dreambox 600 modeli halen satışı devam etmekte ama tabi sd bir receiver dir HD uydu alıcısı almanızda fayda var. Atlanta ürünleri yeniden stoklara girmiştir. 6 ay paylaşım hediyelidir. ürün 2 yıl garantili ve adınıza tam faturalıdır.
http://www.hepsidijital.com/atlanta-hdbox-tuslu-tek-modul-girisli#0 -
quote:
Orijinalden alıntı: HDsatış
Dreambox 600 modeli halen satışı devam etmekte ama tabi sd bir receiver dir HD uydu alıcısı almanızda fayda var. Atlanta ürünleri yeniden stoklara girmiştir. 6 ay paylaşım hediyelidir. ürün 2 yıl garantili ve adınıza tam faturalıdır.
http://www.hepsidijital.com/atlanta-hdbox-tuslu-tek-modul-girisli#0
ustad fatura alın diyorsun tam fatura
bu nedir bana machıne alırken yazar kasa fişi verdiler cihazın fiatı kadar . yeterli değilmi tam fatura nedemek. bazıları eksikmi veriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: parlamenter
quote:
bu nedir bana machıne alırken yazar kasa fişi verdiler cihazın fiatı kadar . yeterli değilmi tam fatura nedemek. bazıları eksikmi veriyor.
Bazı kişiler daha az vergi vermek için atıyorum 400 tl ye aldıysan 250 tl lik fatura fiş keser cebine azda olsa daha fazla para girer.Tabii seneye vurursanda cirosuna göre hatrı sayılır bir miktar yapar.
-
Dreambaox ların orjinali olsa onu tavsiye ederim ama karaköyde satılanların hepsi klon ve garantisiz.Şu anda alabileceğiniz en iyi cihaz Atlanta hd box dır. Hem 2 yıl garantisi vardır hemde fiyatı daha makuldür.Kalite olarakta son derece iyidir.İyi bir server de satın alırsanız dünyayı ayağınıza getirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz730 -- 8 Mart 2013; 21:04:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jadame
quote:
quote:
Bazı kişiler daha az vergi vermek için atıyorum 400 tl ye aldıysan 250 tl lik fatura fiş keser cebine azda olsa daha fazla para girer.Tabii seneye vurursanda cirosuna göre hatrı sayılır bir miktar yapar.
ok. tesekürler
-
quote:
quote:
Tavsiyemiz faturanızı alın ve faturada hangi cihazı almışsanız onun ismi yazsın. Fiş ile garantide hangi cihaz olduğunu kanıtlayamazsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oğuz730
Dreambaox ların orjinali olsa onu tavsiye ederim ama karaköyde satılanların hepsi klon ve garantisiz.Şu anda alabileceğiniz en iyi cihaz Atlanta hd box dır. Hem 2 yıl garantisi vardır hemde fiyatı daha makuldür.Kalite olarakta son derece iyidir.İyi bir server de satın alırsanız dünyayı ayağınıza getirir.
Biz klon ürün satmıyoruz. Klon ürünlere hiç girmedik çünkü müşteri mağduriyeti çok fazla olan ürünlerdir. Garantisi veb faturasıda yoktur. Dreambox klon alacağınızda garantili faturalı gigablue ürünlerini tercih edebilirsiniz. hem fiyat aynı hem de donanımı daha iyi. -
Peki 150 tl ye kadar nasıl bir uydu alıcısı almalıyız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X