Şimdi Ara

Uydu Alıcısı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni uydu alıcısı alacağım bütçem kısıtlı olduğu için max. 160-170tl civarında olan

1-iptvsi olan (düzgün çalışacak)
    2-1tb hdd destekleyen mp4 filmleri oynatan (kesin)
    3-ethernet girişi olan (şart değil ama ayriyeten adaptöre para vermek istemiyorum)
    4-görüntü kalitesi iyi olan
    5-kanal geçiş hızı çok önemli değil
    6-youtube de olursa iyi olur ama şart değil

kriterleri olan full hd uydu alıcısı arıyorum. bana uydu alıcısı söyleyebilir misiniz

ben biraz baktım en çok dikkatimi çekenler himerco boss ve redline ts 80 hd mega oldu
    diğer baktıklarım ise
    next amigo,
    next minix cool mavi,
    neta mini hd 340 (mp4 destekliyor mu bilmiyorum ama görüntü kalitesi çok iyi diyorlar),
    himerco galaxy mini,
    Dreamstar DREMİNİ,
    bu modeller, sizce bunlardan hangisi ya da size göre bu fiyat aralığında hangi uydu alıcısı alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• açıkcası bende next amigo ile neta f340 arasında kaldım netanın fiyat avantajı çok iyi kullanan arkadaşlar varsa bu konuda yardımcı olabilirmi
  • next minix cool mavi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleed020 -- 25 Mart 2015; 12:13:20 >
  • iclever İ kullanıcısına yanıt
    Next amigo aşırı ısınıyor. Kanal geçişlerini de pek begenmedim ve iade ettim. Netanın kasası çok daha büyük o yüzden ısı problemi olmaz diye düşünüyorum. Hepsidigitalde 2 sene server hediyeli satılıyor isterseniz bir bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında baktım server olayıda cazip gelmedi değil hani sadece cihazda sıkıntı yaşarmıyım bilemedim bi türlü forumlara baktığımda takıldığı ile ilgili olumsuz yorumlar gördümde biraz muallakta kaldım neta kullanan saygı değer arkadaşlarda cevap yazarlarsa müteşkkir olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.