Şimdi Ara

Uydu alıcısında Kalite %0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalışan bir uydu alıcım var eski evimden söktüm yeni evime taktım ve kalite görünmemekte. Eski evim çanaklı yeni ev merkezi sistemli.

Çanaklarda bir sıkıntı yok çünkü samsung kendinden uydu alıcılı led tv aynı yerde yayını gösteriyor. Bendeki redline m220 plus uydu alıcısı göstermiyor. D

DiSEqC1.0 ve 1.1 için değerler denedim olmadı. ne yapabiliriz var mı bir fikri bilgisi olan arkadaş ?

• hocam yeni evinizdeki bir komşunuzda deneme imkanınız varsa orada bir deneyin.ya da bir başka evde deneyin.taşınırken zarar görmüş olabilir.başka yerde çalışıyor sizde çalışmıyorsa, sorun ayarlarda olabilir.slm
  • batyaz kullanıcısına yanıt
    Hocam onu denemek kısmet olmadı ama bir şey keşfettim, üstte lnb frekansı diye bir ayar var onu 10000 yapınca kalite ve sinyal geliyor. fakat sadece trt1 ve 360 kanalı çıkıyor. Yayın da açılıyor.
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    genel geçer LNB Frekansı: 9750 MHz dir hocam
    O şekilde deneyin.

Olmadı çalışıyor gösteriyor dediğiniz bir komşumuz da ya da, anlattığımız gibi Samsung TV de LNB anten ayarlarına bakın, aynı ayarları uydu kutunuza girin çalışacaktır.

Kanalların bir kısmını göstermiyor ise, düşük ihtimal ama, yatay veya düşey kısmı bozulmuş olabilir, bu çok düşük bir ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu uydu görüntü kalitesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.