Şimdi Ara

uydu dan çıkan görüntüyü çoğaltma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim lig tv paketim var ve aynı binada bulunduğum amcamlara aktarmak istiyorum sadece uydudan görüntü yani scart cogalticı yada 3 kablolu giriş var onla olacak ama en fazla iki tane oluyor 3 e çoğaltmam lazim yardımcı okursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamlar,

av center ıle deneme ımkanın olaabılır eger mesafe kutarırsa dırek calısırhttp://www.karabalikelektronik.com/?urun-384-ATLANTA-AV-SENDER.html sadece 3 parcaya ayıracaksın 3 yerde yayın seyredılecekse ona gore CENTER olanlardan fazla alman lazım yada parelel yayın dagıtacaksın moduletor ıle oyle bırseyde yaptıgında komple bınaya bıle kablo ıle dagıtabılırsın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muttal58

merhaba arkadaşlar benim lig tv paketim var ve aynı binada bulunduğum amcamlara aktarmak istiyorum sadece uydudan görüntü yani scart cogalticı yada 3 kablolu giriş var onla olacak ama en fazla iki tane oluyor 3 e çoğaltmam lazim yardımcı okursanız sevinirim

en güzeli video ve ses sinyalinde kayıp olmadan kullanacağın ürün 4 8 16 32 çıkışları vardır rahatlıkla kullanabilirsin.

uydu dan çıkan görüntüyü çoğaltma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.