Yeni bi hoparlör almayı planlıyorum. İnternette araştırırken bazılarının özelliklerinde "uydu hoparlör" die bi özellik gördüm. Ben düşündüğümde herhalde 5+1'de mesela 5 küçük hoparlör kablosuzdur die düşünmüştüm ama öle deil sanırım... Araştırdım, kimse ne olduğunu tam olarak yzmamış...
Uydu hoparlör nedir? Nası bi şekilde çalışır ve kaliteli birkaç uydu hoparlör marka/modeli söyler msiniz?
Şimdiden teşekkürler...
Bilgisayar ses sitemlerinde genel olarak anfi ve diğer devreler sub içinde bulunur. bu nedenle sub merkez olunca diğer 4 kabin uydu olur durum bundan ibarettir. ha birde konuşmaların (gereğinde efektleri bozmadan çevirinin) verilmesi için center var.
Çevresel ses gerektiren ürünlerde kullanılan ağırlıklı olarak orta frekansları veren tiz mid yönlü hoparlörler.Sistem dahilinde satılır ya da parçalı olarak da.Kısaca sistemlerde çevreyi saran ve çevresel sese katkıda bulunan bass hoparlörüne göre daha küçük ve çok sayıda bulunan hoparlörler.Kaliteli bose yamaha denon tarzı markaların bulunur.Bu markalar genelde tek ya da çiftli satış yapar.Kablosuz olması tamamen seçimdir kablo olmaması için ek özellik aramalısınız kaliteli ses ve fiyat performans ürünleri genelde kablolularda olan bir durumdur.Kablo sorun değilse kablolu tavsiye edilir.Kolay gelsin.
çok sağolun arkadaşlar...
konuyu gördüm yararlandım. teşekkür etme gereği gördüm. aydınlattığınız için teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler, bende kablosuz fln sandım diğer ufak hoperlörleri :) hopörler yada herne hortlaksa :D