Şimdi Ara

Uydu için pratik çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunumdan kısaca size bahsedeyim yardım edebilçek varsa çok sevinirim şuan sitede oturuyorum ve odama lcd aldım uydu bağlamak istiyorum ve evin içinde kablo dolanması pek hoşuma gitmiyor.Bunuda geçtim çatıdaki kutu dolmuş boş yer yok her daireye birer adet mevcut ve bunuda oturma odasında kullanıyoruz.Tv ye uydu bağlamak istiyorum normal analog yayından pek bir görüntü elde edemedim bunun için nasıl bir çözüm olabilir içeride bir bağlantı var diğer tvye takılı bunuda bölemiyormuşuz öğrendiğim kadarı ile o yüzden çözüm bulamadm sizin önerileriniz nedir yazarsanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimar0640

Arkadaşlar sorunumdan kısaca size bahsedeyim yardım edebilçek varsa çok sevinirim şuan sitede oturuyorum ve odama lcd aldım uydu bağlamak istiyorum ve evin içinde kablo dolanması pek hoşuma gitmiyor.Bunuda geçtim çatıdaki kutu dolmuş boş yer yok her daireye birer adet mevcut ve bunuda oturma odasında kullanıyoruz.Tv ye uydu bağlamak istiyorum normal analog yayından pek bir görüntü elde edemedim bunun için nasıl bir çözüm olabilir içeride bir bağlantı var diğer tvye takılı bunuda bölemiyormuşuz öğrendiğim kadarı ile o yüzden çözüm bulamadm sizin önerileriniz nedir yazarsanız çok sevinirim.

bölsende aynı anda iki bağlantıyı tam randımanla kullanamazsın.merkezi sistem kullandığından lnb'yide değiştirme şansın yok.mümkünmüdür bilemem ama çatıdan bir bağlantı daha çekmeniz tek çözüm..

• bence de öyle gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.