Şimdi Ara

UYDU MODEM KAPATILMALI MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin Motorola sb6120e docsis3 uydu modemim var. Teledünya üzerinden 10 mbit internet erişimine sahibim.
    Daha önce ADSL modem kullandım onu işim olmadığı zamanlarda kapatırdım hiç bir sorunla karşılaşmadım.
    Ancak bu Motorola uydu modemi Teledünya ekibi bağlarken kapatma hep açık kalsın yoksa bozulur dedi.
    Benim kafam bu konuya çok takıldı. Benim huyumdur yatarken evden çıkarken tüm fişleri çeker öyle giderim. Uydu modemin açılıp kapanması ne gibi bir sakınca doğurur? Açma kapatma düğmesi olmaması sürekli açık kalması gerektiğine mi işar
    et eder?
     UYDU MODEM KAPATILMALI MI

• güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düğmesi yoksa Hep Açık kalacak şekilde tasarlanmışır. Elektrik kesildiğinde hiç bişi olmaz sadece sorun olduğu zaman Kullanıcı adı ve Sifre gider Yeniden girip düzeltebilirsiniz.
  • yani işim olmadığı zaman fişini çekebilirim değil mi? tesekkurler

• darkange7 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bende uzun bir süreden beri UYDUNET (Kablonet) kullanıcısıyım, genellikle vermiş oldukları modemlerde açma - kapama tuşu bulunmuyor.Elimde; markası Scientific Atlanta olan modemleri mevcut, sanırım şu an bundan dağıtılmıyor.Maşallah şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı ve kaç defada açıp kapatmışımdır.Yani; size '' sakın kapamayın bozulur '' diyen arkadaş; fena şekilde sallamış, neden böyle saçma konuştu acaba ..?

İçiniz rahat olsun, istediğiniz zaman fişi çekip, istediğiniz zaman takabilirsiniz, ama otomatiğe de bağlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 5 Ekim 2013; 0:22:25 >

• Verdikleri modem Netmaster. Forumlarda çok şikayet okudum Netmaster hakkında bende kendi modemimi kendim aldım. Motorola sb6120e. Wifi desteği olmadığı için bide tp link router bağladım herşey istediğim gibi oldu:) Taş gibi görünüyor aç kapa bir şey olmaz bana görede ama bağlantı yapan usta öyle dediği için sizede sormak istedim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.