Şimdi Ara

uydu nete geçmek istiyorum - binada kablolu cihazı yok ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ttnetten kurtulup uydunete geçmek istiyorum.
    binada kablolu yok. bağlatmak için bir yerlere dilekçe felan veriliyor dediler.
    uzun mi bağlatmak. bağlatma sürecini bilen varmı?

• binana tesisat kurulması için en az 10 kişiden imza toplaman gerekiyormuş bana söylenen buydu çağrı merkezinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1negatheef

binana tesisat kurulması için en az 10 kişiden imza toplaman gerekiyormuş bana söylenen buydu çağrı merkezinden.

okadar kişi yoksa :) ben apartmanın yarısı kadar biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1negatheef

binana tesisat kurulması için en az 10 kişiden imza toplaman gerekiyormuş bana söylenen buydu çağrı merkezinden.

yani topladık diyelim. cihaz parası alacaklar mı, yoksa sadece rutin abonelik ücretimi alacaklar ?
    çağrı merkezinin nosu nu verebilirmisin. bir de ben arayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko1933 -- 23 Nisan 2012; 6:38:37 >
  • Uydunet çagrı merkezi : 126 ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_dunya

Uydunet çagrı merkezi : 126 ara

teşekkürler mavi_dunya. aradım. talep formu oluşturdular.
    inşALLAh kablolu gelecek binaya.
  • Mahallede Türksat kutusu varsa binaya çekmeleri basit. Bunun içinde ayriyetten üçret talep etmiyorlar. Yardımcı olabildiysek ne ala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_dunya

Mahallede Türksat kutusu varsa binaya çekmeleri basit. Bunun içinde ayriyetten üçret talep etmiyorlar. Yardımcı olabildiysek ne ala.

çok iyi o zaman.
    teşekkürler
  • bende bugun aradım. apartmanda Kablo TV yok ama 20 metre ilerdeki apartmanda varmıs.

talep olusturacagız, ondan sonra degerlendirilecek dediler uygun gorurlerse 1 ay icinde de baglanabilirmis, 6 ay da, 1 sene de. nasıl bir ongoru bu anlamadım. talep vercegim ama ne zaman baglanacagını bilemeyecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

bende bugun aradım. apartmanda Kablo TV yok ama 20 metre ilerdeki apartmanda varmıs.

talep olusturacagız, ondan sonra degerlendirilecek dediler uygun gorurlerse 1 ay icinde de baglanabilirmis, 6 ay da, 1 sene de. nasıl bir ongoru bu anlamadım. talep vercegim ama ne zaman baglanacagını bilemeyecegim

bir de binada ne kadar kişi talepde bulunursa o kadar çabuk oluyormuş...
  • samsunda oturuyorum uydunetin himet verdiği sokaklardan işe gidip gelirken geçiyorum ve gördüğüm sokaklarda 200 250mt. mesefade 2-3 kullanan var onlarda apartmanda hep tek kişi tek kablo çıkıyo binalara nadiren apartmanda 1 den fazla kuıllanılıyo buralarda öyle bende internetten talep formu doldurdum sadece adrese hizmet verebiliyomusunuz veremiyomusunuz bunu sormak istiyorum ona göre bulunduğum internet sağlayısını iptal edip size geçicem dedim bana başka başka şeyler anlatıyolar :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.