Şimdi Ara

UYDU TAVSİYESİ HAKKINDA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önümüzdeki ay max 1500 TL ayırarak bir LCD tv almayı düşünüyorum.. Muhtemelen SAMSUNG 40C530 olacak..

Bu televizyonla kullanılacak bir uydu alıcı almak istiyorum aynı zamanda.. Forumları araştırdım konuları okudum ancak karar vermem için yeterli olmadı..

Max 100-150 TL ayırmayı düşünüyorum bu uydu alıcısına..

Kendim için alsam işte Dream Box tır ıvır zıvır server a bağlanabilen tarzda birşeyler almayı düşünebilirdim.. Ki forumlardaki insanlar genelde genç olduğu için yorum ve tavsiyelerde bu cihazlar üzerine yoğunlaştığından istediğim tarzda bir tavsiye göremedim..

Bu televizyonu ve uydu alıcısını annem ve babam için alıyorum.. yani öyle çok aman aman biz cihaz olmasına gerek yok.. ama güncelleme olaylarını kendi yapabilen bir cihaz olması tercihim çünkü sürekli uyducuya götürüp 5-10 tl verip uğraşsınlar istemiyorum..

100-150 Tl arasında almayı düşündüğüm bu receiver da hdmi çıkış olması ne kadar etki eder yada gereklimidir bilmiyorum.. Alsan iyi olur diyeniniz varmı?

Tavsiyede bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeThauS -- 16 Kasım 2010; 13:42:42 >

• HDMI çıkışı receıver larda artık tercih sebebi olmaya başladı.Tüplü tv lerde görüntü kalitesinde bir fark yaratmasada LCD tvlerde HDMI bağlantısının görüntüyü daha hoş verdiğini şahsen gözlemledim.Belirttiğiniz fiyata, istediğiniz özelliklerde ve LCD tv ye yakışır görüntü alabileceğiniz receıver sayısı az ama ben size neta markasının troya ıı cı ve netty modellerini öneririm.Bu modeller SD çözünürlüklüdür HDMI çıkışıda yoktur ama uydudan otomatik güncelleme ve kanal bulup kaydetme özellikleri vardır görüntüleride gayet güzeldir.Ben bu modellerden troya ıı cı serisini hem tüplü tv de hem LCD tvde kullandım tavsiye ederim fiyat aralığıda 100 TL ile 160 TL arasındadır.

• Yorumlarınızı bekliyorum arkaşlar. şimdiden teşekkürler..
  • seul hiremco x3 alabilirsin hdmi çıkışlı hem türk firması yazalımıda türk fiyat kalite bakımından süper ama paran varsa next ten şaşma
  • http://www.vatanbilgisayar.com/seoul-seoul-x3-hiremco-x3-hdmi--usb-uydu-alici/productdetails.aspx?I_ID=41480

bende var aynısı çok memnunum ama genede tercih sizin gold master yerine seoul daha iyi teknik desteğide güzel
  • next in hdmi çıkışlı olan receiverinde sizin önerdiğinizin fiyat civarında ve uydudan otamatik güncellemesi var seoul da yok sanırım..
  • up
  • up
  • valla hocam ben Redline BR 5000 HD tavsıye ederım
    dusunuyorsanız 212 252 78 72 numaralı tlf dan ırem elektronıkten temın edebılırsıınz
  • Abisi konuya müdahil olmak gibi bir niyetim yok! Madem bir tavsiyede
    bulunuyorsunuz, tavsiye ettiğiniz ürün hakkında iki çift izahat yapsanız daha
    doğru olmaz mı!?

Bu arada bir soru da sorayım? Atlanta HD'nin satılışını bıraktınız mı?

Yoksa durup dururken neden redline HD'yi tavsiye ettiniz anlamadım !...

Saygılar.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/seoul-seoul-x3-hiremco-x3-hdmi--usb-uydu-alici/productdetails.aspx?I_ID=41480
    SEUL GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ YAPMIŞ HEM KALİTELİ HEM HIZLI HEMDE ÖZELLİKLERİ FENA
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsedat

http://www.vatanbilgisayar.com/seoul-seoul-x3-hiremco-x3-hdmi--usb-uydu-alici/productdetails.aspx?I_ID=41480
    SEUL GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ YAPMIŞ HEM KALİTELİ HEM HIZLI HEMDE ÖZELLİKLERİ FENA

Hee

Ayabay fena

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.