Şimdi Ara

Uydu ve kaydetme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fikir istiyorum. Tv.deki bazı şeyleri kaydetmek istiyorum.Ne almalıyım.Hiremco ile konuştum*-valla taşınabilir disk falan.Anlayacagınız bir fikir..lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: KOBA Yaşıyor

Arkadaşlar fikir istiyorum. Tv.deki bazı şeyleri kaydetmek istiyorum.Ne almalıyım.Hiremco ile konuştum*-valla taşınabilir disk falan.Anlayacagınız bir fikir..lütfen.

Abisi, eğer kaydetme işlerini hakkıyla (yani nefasetiyle) yapmak istiyorsan, USB
    üzerinden kaydetme fonksiyonu bulunan cihazları almanı tavsiye etmem. USB
    üzerinden kaydetme işlevli cihazların tamamı, yaptığı kaydetme işleminde mutlaka
    bir kaç işlemi hakıyla yerine getiremez. Yada fleksibilitesi (yani çeşitli kayıt
    formatları) zayıftır. Başka bir kaynaktan alınan medyayı USB port kullanan uydu
    cihazlarından görüntülemek mümkün olmayabilir. Format desteklese bile... Sebebi,
    yoğunlaşmış verilerde, USB 2.0 aktarımda yetersiz kalabilir.

Bu nedenlerden dolayı, ya internal(yani harddisk'i içine takılabilen) özellikli uydu
    cihazı almalısınız yada e-sata portu bulunan uydu cihazlarından almalısınız !...

Kolay gelsin.

• Sn.Serkangüzel_...iİlgin ve yanıtın için teşekkürler.Bende aynen yazdıkların gibi cevaplar aldım.Sağol.İçinde hard diski olan uydu alıcısı bulamadım.Bir marka önerirsen sağol.Yoksa yine teşekkürler. hoşca kal.
  • İnternal harddisk takılabilen model Dreambox 600s receiver'i tavsiye ederim. SD
    özelliklidir. HArddisk'i hariç olmak üzere, 250 - 300 TL civarında edinebilirsiniz. Klon
    orijinal farketmeden alabilirsiniz.

İnternal + e-sata harddisk takılabilen bir diğer model ise, Dreambox 800HD'dir.
    Harddisk'i hariç olmak üzere, 400 - 430 TL civarında edinebilirsiniz. Klon olanını
    alınız! Zira orijinalleri 800 - 900 TL civarında...

Yalnız önerdiğim bu iki model cihaz; kayıt işlevinin dışında, kullanıcıların çeşitli
    beklentilerini mükemmel bir şekilde yerine getirebilen cihazlardır. Teferruatı çoktur.
    Orta seviye PC kullanım bilgisi gerektirir.

Sadece kayıt işlevini yürütsün, diğer işlevler olmasada olur derseniz, Sansui 7500
    receiver'i tavsiye ederim. Sıfırı kalmadı ama ikinci el olarak 140 TL civarında
    edinebilmeniz mümkün.

Kolay gelsin.

• yeni fx turbo hd aldım.direk takıyom hdd yi .dvr formatında kaydediyo. gayette iyi görüntüler.
  • Receiving fonksiyonlarının inceliklerine girince; marka farketmeden USB üzerinden
    kayıt prosesini gerçekleştiren uydu cihazlarının tamamında, kayıt işlemlerini
    nefastiyle gerçekleştirmek mümkün değildir.
  • Sn.Serkangüzel- Açıklamaların ve değerli fikirlerin için teşekkür ederim.Ayrıca vakit ayırıp aydınlattığın içinde sağ ol.Bilgilerin ışığında piyasada araştırma yapacağım.Yeniden çok teşekkür.Sağlıcakla.
  • e-capkan kardeşim,serkangüzel beyden güzel fikirler aldım.Ama sendende kullandığı alıcı ve disK hakkında açıkLama beklesem nasıl olur.Ricam boş bir vaktinde tam bir açıklamalı mesaj**marka ve model** yazarmısın. Biraz tekno engelliyiz .Kusura bakma.Ögrenme yaşımızda geçiyor artık.teşekkürler....İyi bayramlar.
  • Unutmuşuz kusura bakmayın.Serkangüzel kardeşimin,forumdakilerin,donanım habere emek verenlerin bayramını kutlarım.GELECEK için Güzel günler hepimizin,gilhassa minik kardeşlerimizin olsun..
  • Bu vesile ile bu başlıktan, bende tüm forumdaşların Kurban Bayramını kutluyorum.

Saygılar, sevgiler.
  • Beni bu konuya yönlendirdiniz ama MKV Dvix oynatan uydu alıcısı göremedim bu konuda, biliyorum bir çok şeyi bir arada yapan uydulardan hayır gelmez gibi bir şey yazmışsınız ama ben MKV izlemek istiyorum ve beni ne kadar görürürse götrüsün atar yenisini alırım bir çok cihaz salonda istemiyorum eger MKV hakkı ile oynatan cihaz varsa alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontPry

Beni bu konuya yönlendirdiniz ama MKV Dvix oynatan uydu alıcısı göremedim bu konuda, biliyorum bir çok şeyi bir arada yapan uydulardan hayır gelmez gibi bir şey yazmışsınız ama ben MKV izlemek istiyorum ve beni ne kadar görürürse götrüsün atar yenisini alırım bir çok cihaz salonda istemiyorum eger MKV hakkı ile oynatan cihaz varsa alayım.

Üstten dördüncü mesajımda, belirtmiştim. Bahse konu işlemleri (*.mkv, divx v.s.) rahatlıkla yapabilirsiniz. Tabii HD serisi ile...

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: KOBA Yaşıyor

Arkadaşlar fikir istiyorum. Tv.deki bazı şeyleri kaydetmek istiyorum.Ne almalıyım.Hiremco ile konuştum*-valla taşınabilir disk falan.Anlayacagınız bir fikir..lütfen.

Abisi, eğer kaydetme işlerini hakkıyla (yani nefasetiyle) yapmak istiyorsan, USB
    üzerinden kaydetme fonksiyonu bulunan cihazları almanı tavsiye etmem. USB
    üzerinden kaydetme işlevli cihazların tamamı, yaptığı kaydetme işleminde mutlaka
    bir kaç işlemi hakıyla yerine getiremez. Yada fleksibilitesi (yani çeşitli kayıt
    formatları) zayıftır. Başka bir kaynaktan alınan medyayı USB port kullanan uydu
    cihazlarından görüntülemek mümkün olmayabilir. Format desteklese bile... Sebebi,
    yoğunlaşmış verilerde, USB 2.0 aktarımda yetersiz kalabilir.

Bu nedenlerden dolayı, ya internal(yani harddisk'i içine takılabilen) özellikli uydu
    cihazı almalısınız yada e-sata portu bulunan uydu cihazlarından almalısınız !...

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.