Şimdi Ara

uydu yayınları gidiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • receiverin arkasındaki ucu çıkarıp takınca yayınlar geliyor fakat zapping yaparken yayın tekrar gidiyordu..
    receiveri değiştirdim. aynı sorun devam ediyor..çanaktan mı kablodan mı anlamadım. receiverden olmadıgı kesin..

• kabloda kısa devre vardır kablonun uçlarını kes yenile(her iki ucuda)....devam ederse ya kablo yada lnb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Şubat 2013; 15:09:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakang

receiverin arkasındaki ucu çıkarıp takınca yayınlar geliyor fakat zapping yaparken yayın tekrar gidiyordu..
    receiveri değiştirdim. aynı sorun devam ediyor..çanaktan mı kablodan mı anlamadım. receiverden olmadıgı kesin..

kısa devre var arkadaşım fazla kullanmanı tafsiye etmem yağmur kaynaklıdır kablonun içine yağmur suyu kısa devre yapıyor.
  • aynı sorun bendede olmaya başladı. bazen 1-2 gün kanallar hiç gitmiyor bazen hergün akşam gidiyor gündüz geliyor yada gündüz gidiyor akşam geliyor. bu şekilde devam ediyor. cihaz değiştirdim sorun aynı devam ediyor. cihaza gelen uydu kablosunu çıkarıp takıyorum kanal geliyor bazen uzun süre gitmiyor bazen hemen gidiyor. bu arada v(dikey) kanallar çalışıyor yatay kanallar gidiyor. bazen hepsi gidiyor bazen sadece dikey çalışıyor. bazende hepsi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroo1905 -- 6 Mart 2014; 1:03:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.