Uydunetle ilgili olanlar bilir. Uydu net in bu ay sonuna kadar güzel bi kanpanyası var. 1024 bağlantı hızına 3 ay boyunca 19 ytl + kurulum + modem i ücretsiz veriyorlar. Bu konu ile ilgili sorularım olucak. İlgilenirseniz çok iyi olur.
1) 3 ay kullandıktan sonra 512 bağlantı hızına geçebilirmiyim? Kanpanya koşullarında aşağıdaki bir madde var. Anlatılmak istenen açık ama ben yinede emin olmak için soruyorum.
(Bu kampanyadan yararlananlara 3 ay süre ile hız değişikliği yapılmayacaktır.)
2)Vericekleri modemde 2. pc için net bağlantısı sağlaya bilirmiyim?
3) İstanbul/Güngören de kablonet kullanan arkadaşlara bu soru. Güngören de net hızında belli saatlerde felan bi düşme yaşanıyormu veya net kopmaları felan oluyormu?
Bildiklerimi yazayım
1) Kampanya dan yararlananlar 3. ayın sonunda Limitli tarifelere yada 512Mbit limitsiz tarifelere geçemiyorlar. 2) Modem konusunda detay bulamadım. Ama en kötü ihtimal bir router ile bölersin sorun olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: özgür0017
Uydunetle ilgili olanlar bilir. Uydu net in bu ay sonuna kadar güzel bi kanpanyası var. 1024 bağlantı hızına 3 ay boyunca 19 ytl + kurulum + modem i ücretsiz veriyorlar. Bu konu ile ilgili sorularım olucak. İlgilenirseniz çok iyi olur.
1) 3 ay kullandıktan sonra 512 bağlantı hızına geçebilirmiyim? Kanpanya koşullarında aşağıdaki bir madde var. Anlatılmak istenen açık ama ben yinede emin olmak için soruyorum.
(Bu kampanyadan yararlananlara 3 ay süre ile hız değişikliği yapılmayacaktır.)
2)Vericekleri modemde 2. pc için net bağlantısı sağlaya bilirmiyim?
3) İstanbul/Güngören de kablonet kullanan arkadaşlara bu soru. Güngören de net hızında belli saatlerde felan bi düşme yaşanıyormu veya net kopmaları felan oluyormu?
Güngören tarafından internete bağlanıyorum belirli bir saatte hiç bir şekilde internet düşmüyor 24 saat bağlıyım internete fakat bir sorun var benim onu halletmeye çalışıyorum.