Arkadaşlar ttnetteyim. 8mbps üyeyim. ayda 59 tl mi ne ödiyorum ama AKK diye lanet olası birşey var. Hızım şuan 0.5mbps..
Uydunete geçmek istiyorum. Orada 5mbps alırsam hızım kaç olur. Yani 5mbps ile 1mbps arasında olmaz dimi ? ( Ttnette 8mbps aliyorum 5.5 felan gösteriyor)
Birden bu 5mbps kaç download hızı yapar ? mesela saniyede 450kb/s felan mı ? .. ( TTnette 8mbps ile 750 yapiyordum)
Birde 8mbps diyor ama 750kbps/s mi nedir onla indiriyor ? Bu ne oluyor 8mbps olan ? 750 ile niye indiriyor madem 8 ise ?
Birde uydunette akk diye birşey yok dimi ? Yani ayda 250gb felan indirebilirim rahat ? ( 5mbps alacamda ) 59tl imiş.
Uydunette kablosuz bağlanılamıyormu ? Laptopdan felan bir evde 3 laptopada kablosuz bağlantı olabiliyormu ? İstediğimiz yerden kablo takmadan internete girebiliyormuyuz ?
kablosuz modemler 170 lira cıvarı, tavsiyem 70 liraya kablolu modem alıp bunu eski kablosuz adsl modemle raouter modunda çalıştırmak forumda başlıklar vardı aratın çok basit bir olay.
hız 5mbit , binada kullanan varsa danışın ona sorun yok diyorsa tamamdır bazı bölgeler sorunlu olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Written in The Stars
Arkadaşlar ttnetteyim. 8mbps üyeyim. ayda 59 tl mi ne ödiyorum ama AKK diye lanet olası birşey var. Hızım şuan 0.5mbps..
Uydunete geçmek istiyorum. Orada 5mbps alırsam hızım kaç olur. Yani 5mbps ile 1mbps arasında olmaz dimi ? ( Ttnette 8mbps aliyorum 5.5 felan gösteriyor)
Birden bu 5mbps kaç download hızı yapar ? mesela saniyede 450kb/s felan mı ? .. ( TTnette 8mbps ile 750 yapiyordum)
Birde 8mbps diyor ama 750kbps/s mi nedir onla indiriyor ? Bu ne oluyor 8mbps olan ? 750 ile niye indiriyor madem 8 ise ?
Birde bu upload ne oluyor ?
Birde uydunette akk diye birşey yok dimi ? Yani ayda 250gb felan indirebilirim rahat ? ( 5mbps alacamda ) 59tl imiş.
Arkadaşım bir defa Uydunet AKK denilen hız düşürme olayı yok. Uydunet Tarifeleri konu hakkında geniş bilgi sahibi olabilirsin.
Upload olarak da 1 mbit / 256 Kb upload 3 Mbit / 512 Kbit 5 Mbit / 1024 Kbit daha yüksek hızlarında hepsi 1024 Kbit
5 Mbit ile ortalama 500 Kbps ile download yapabilirsin ...
quote:
Orijinalden alıntı: exeuntfor
kablosuz modemler 170 lira cıvarı, tavsiyem 70 liraya kablolu modem alıp bunu eski kablosuz adsl modemle raouter modunda çalıştırmak forumda başlıklar vardı aratın çok basit bir olay.
Kablosuz modemin olursa kablosuz erişim sağlayabilirsin tabi çekim mesafesinde router özellikli bir cihazın olursa 3 ten fazla cihaz bağlayabilirsin. İstedigin yerden olarak değil ancak modemin kablosuz cekim mesafesinde erişim sağllayabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme