Şimdi Ara

Uydunet 100Mbit mi Vodafone Fiber 50Mbit mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun müşteri hizmetleriyle görüştüğümde yeni tarifeler icin calisma yapılıyor yakinda aciklanacak dendi.Buyuk ihtimal Ttnet gb bir fiyatlandirma olabilir umarim yanılırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Kabloneti tercih ederim. Bir kere ''bildiğim kadarıyla'' 50 ve 100MBit için vodafone 2MBit upload hızı veriyor, kablonet 5MBit.
    Bulunduğum bölgede Kablonet 100MBit hız testinde 97-99 MBit çıkıyor. (İST/Bostancı)
    Torrentte 11.5MB/sn hızda download hızı görüyorum.

Kablonet sözleşmem 10 Aralık Pazartesi günü bitti ve 24 ay taahhütlü 100 Güldüren kampanyasından 86 TL'ye 50MBit / 100GB AKN tarifesi aldım. Konuştuğum müşteri temsilcisi şu anki tarifelerin 2019'da çıkacak tarifelere göre daha avantajlı olacağını söyledi ve AKN'ler kalkınca hız düşümü olmadan kullanmaya devam edeceğimizi açıkça söyleyemedi ama ima etti. Umarım doğru çıkar.
  • entel84 E kullanıcısına yanıt
    KabloNet Müşteri Hizmetleri mi? Vodafone mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YellowBase

Ben Kabloneti tercih ederim. Bir kere ''bildiğim kadarıyla'' 50 ve 100MBit için vodafone 2MBit upload hızı veriyor, kablonet 5MBit.
    Bulunduğum bölgede Kablonet 100MBit hız testinde 97-99 MBit çıkıyor. (İST/Bostancı)
    Torrentte 11.5MB/sn hızda download hızı görüyorum.

Kablonet sözleşmem 10 Aralık Pazartesi günü bitti ve 24 ay taahhütlü 100 Güldüren kampanyasından 86 TL'ye 50MBit / 100GB AKN tarifesi aldım. Konuştuğum müşteri temsilcisi şu anki tarifelerin 2019'da çıkacak tarifelere göre daha avantajlı olacağını söyledi ve AKN'ler kalkınca hız düşümü olmadan kullanmaya devam edeceğimizi açıkça söyleyemedi ama ima etti. Umarım doğru çıkar.
    vodafone da sol fiber de 5 upload veriyor kabloyu bilmiyorum ama kabloda da 5 mbps dir

• KabloNet altyapısı Üzerinden kullanıldığında Upload Max kaç Mbps Vodafone’da. Ben 5 diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBold4 -- 12 Aralık 2018; 23:8:36 >
  • TBold4 kullanıcısına yanıt
    Kablonet

• Xeqona X kullanıcısına yanıt
    KABLONET
    50MBit için upload 5MBit , AKN sonrası hız 16 MBit
    100MBit için upload 5MBit , AKN sonrası hız 24 MBit

Uydunet 100Mbit mi Vodafone Fiber 50Mbit mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowBase -- 13 Aralık 2018; 8:58:43 >
  • "Kampanya dahilindeki Mini Eko ve Midi Eko paketleri için upload hızı 2 Mbps, Maxi Eko için 5 Mbps’dir."

"Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download), seçilmiş olan paketin GB’ını aştığında internet kullanım hızı Mini Eko ve Midi Eko paketleri için 8 Mbps, Maxi Eko Paketi için 16 Mbps olacak şekilde düşürülecektir. Dönem sonunda tekrar Abonenin seçmiş olduğu paketin hızında hizmet verilmeye devam edilecektir."

https://www.vodafone.com.tr/Net/fibermax/pdf/fibermax-herevde-kampanyasi-taahutname.pdf?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Mini eko ve midi eko = 24 mbps
    Maxi eko = 50 mbps

Vodafone kablonet altyapısında 100 mbps vermiyor. 24 ve 50 mbps için oranlar kablonet ile aynı (24 mbps için upload 2 mbps, akn sonrası 8 mbps. 50 mbps için upload 5 mbps, akn sonrası hız 16 mbps)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 12 Aralık 2018; 23:35:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• YellowBase kullanıcısına yanıt
    Hocam 86 toplam ücret mi? cihaz kiralamalarıyla birlikte?
  • Uydunet 100Mbit mi Vodafone Fiber 50Mbit mi?

Ayrıca Vodafone hakkında yanlış bilgilendirme yapılmış @EnemyTerritory'de bahsetmiş

• Vodafone’da KabloNet’te 5Mbps Upload veriyor. Benim Vodafone alasım var.sizlerin fikirleri neler?

• Penner1907 kullanıcısına yanıt
    Evet 86 TL'ye herşey dahil ancak mevcut müşteriyseniz. Yeni müşterilere 91 TL
    Pakette 50MBit/100GB AKN + Teledünya üst paket + sinema kanalları da var.
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Benim baktığım sitede 3 farklı hız ve açıklamalarda 3 farklı tanım vardı.
    Hızlar : 24MBit , 50MBit , 100MBit
    Tanımlar : Mini , Midi , Maxi

Ben de haliyle bunları eşleştirdim.

Ama sizin paylaştığınız formda daha açık belirtilmiş, mesajımı editleyeceğim.
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Ben 50 mbps 250 gb aknli paketin yanında digiturk ailenin yildizi paketini 12 ay ücretsiz verebiliyorum. Pilot uygulama olarak başladı bizde

24 Mbps'te 2, 50 mbps'te 5 olur upload hizlari

• Merhaba,

Siz ne yapıtınız. Merak ettim. Benim Vodafone a geçesim var. Vodafone’da 50Mbps 250GB AKN 3 ay cayma bedeli olmayan paketi beğendim. İlk yıl 80Tl, sonra hep 90Tl

• Vodafone nun maşallahı var iyi çalışıyorlar. Paketlerde kendi alt yapısı olmamasına karşılık gayet makul..
    Uydunet uyuyor mu? Alt yapım uydunet ve bana 100mbit vermesi lazım 80-90tl arasına. Yada 50Mbiti daha düşük fiyatlara 70 civarlarına vermesi lazım ki anlamı olsun.. Alt yapı olan firmaların fiyatları sanırım bu civarda zaten.
    Bekliyorum hocam dediğim gibi.. 1 hafta beklerim şartlar hala aynıysa Vodafone olacak tercihim.
  • Aktif olarak Türksat 100Mbps 100GB AKN'li 100 Güldüren kampanyası üyesiyim. Aylık 80₺ ücreti. Akıllı kutu ve modemle birlikte aylık 95₺ ödemekteyim.

Ancak hiç memnun değilim. Türkiye'de pingleri en yüksek sağlayıcı sanırım şu an. CS oynarken 90'ın altında ping göremiyorum. PUBG'de ortalama 100ms. Frankfurt'a speedtest.net üzerinden aldığım en düşük değer 80ms civarında. Berbat bir deneyim sunuyor.

CGNAT'lı IP adresi veriyorlar sürekli 195 ile başlayan. IPTV izlenemiyor kesinlikle. Akşam saatlerinde sürekli yoğunluk oluyor. Bunu 9 gün önce bildirdim ve dün (yani ancak 8 günde) bana geri dönüş yaptılar. Durumu ilettim. Tüm istedikleri tracert ve ping sonuçlarını ilettim. Ve tekrar sessizliğe büründüler.

Mart ayının ortalarına kadar sözleşmem var. Yani iptal ettirmediğim sürece 100Mbps sınırsız kullanacağım 3 ay 80₺'ye. Ancak böyle asla kullanmam. Vodafone da fiyatlarda düzenlemeye gitmeden önce kesinlikle 50Mbps Vodafone tarifesine geçeceğim. Gördüğüm kadarıyla Frankfurt'a ortalama 45-55ms arası bir değer atanıyor. Benimkinden ortalama 30ms daha iyi.

Bu kadar yüksek pinglerle 100Mbps kullanacağıma, düşük pinglerle 50Mbps kullanırım çok daha iyi..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.