Şimdi Ara

Uydunet 100Mbit mi Vodafone Fiber 50Mbit mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bahsettiğiniz kadar sorun yaşamıyorum ama şu anki tutumlarından hiç hoşnut değilim. Net değiller!
  • Tabiki uydunet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkosucu

Ben 50 mbps 250 gb aknli paketin yanında digiturk ailenin yildizi paketini 12 ay ücretsiz verebiliyorum. Pilot uygulama olarak başladı bizde

Güzel. Peki kablotv konusunda bir gelişme var mı? Bazı bayi sitelerinde kablotv internet fiyatının üzerine +10 tl hoşgeldin paketi, +15 tl gold paket şeklinde gözüküyor. Türksat gibi internet fiyatına dahil/internetin yanında ücretsiz paketler çıkacak mı?

Bu arada Fibermax (V) nedir? Diğer konuda paylaşılan ekran görüntüsünde gördüm. TT Fiber altyapısıyla ilgili sanırım. Fibermax (T) Turkcell superonline altyapısı. Fibermax (K) Kablonet altyapısı. O yüzden Fibermax (V) Vodafone altyapısı diyeceğim ama vodafone altyapısı eskiden FiberMAX 1000 mbps şeklinde gösteriliyor diye hatırlıyorum. Türk telekom fiber altyapısı olsa diğer altyapıların baş harfleri uyumluyken (T turkcell, K kablo) Fibermax (TT) demek yerine yerine neden (V) desinler Anlam veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 13 Aralık 2018; 21:51:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Penner1907 kullanıcısına yanıt
    Selam,

Ben biryerden bilgi öğrendim. KabloNet 15 Aralık’ta(bu Cumartesi) yeni tarifeleri ve kampanyaları açıklama ihtimalleri varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBold4 -- 13 Aralık 2018; 21:48:43 >
  • TBold4 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Hadi bakalım tşk bilgi için.
    O zaman sende bekliyorsun?
  • Penner1907 kullanıcısına yanıt
    Evet, ben bekliyorum. 1 hafta sizin gibi beklicem

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Doğru görmüşsünüz, giriş paketini +10, bir ust paketi +15 tl te verebiliriz. Bunların ücretsiz olması suanlik mümkün değil ama vodafone kendi tv platformu üzerinde calisiyor. Piyasaya sağlam girmek istiyoruz, bu yüzden ağır işliyor çalışmalar.

Kendi altyapımizda sorun olmuyordu harfler ama 3 tane altyapiya girince işler değişti, bundan dolayı yebi tahhutlerde kendi altyapimiz (V) olarak geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TBold4 kullanıcısına yanıt
    Evet hocamm.. Son durum nedir?
    Ben 2 eve vodafone bağlattırdım. İş yerim için başvuru yaptım ama kurulumu tamamlatmadım.
    Hepsinide 3 ay cayma bedelsiz olarak yaptırdım ve uyduneti iptal ettirmemiştim henüz.

24Mbit 250GB paket kullanıyorum ve 71 lira küsür ödüyorum.
    Şimdi çıkan paketlerden 100Mbit Akıllı Sınırsız mevcut müşterilere 76+3 lira kutu ücretiyle 79 lira.
    Akşam hız düşümü şu an kullandığım 25Mbite düşecek. Garip olmuş ama kötünün iyisi bişey olmuş. En azından şu anki kullandığım tarifeden daha iyi olduğu kesin.
    Ama yinede hız düşümünün orantısız olduğunu söylemiş arkadaşlar ve haklılarda aslında. Bence biraz yukarı çekseler hiç bir itiraz olmayacak.
    Düzenleme gelir mi?

Seninde fikrini alayım ne diyorsun? Yada benim atladığım senin kafanda olan tarifeler var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.