Şimdi Ara

uydunet 41 liralık paketim fazla geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uydunetde internetim 41 lira olduğu halde 3 ayda 1 41 lira geliyor 45-47-51 lira geldiğini bile hatırlıyorum 10mbit olması lazım bir süre sonra internete girince 3mbit e düştü gibi yazılar yazıyor paketimi tam bilmiyorum nedeni nedir

• Akn var ve onu aşınca 3e düşer hız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • heroberk123 H kullanıcısına yanıt
    Küsurat yuvarlamadan dolayı fiyat farkedebilir. Kullandığınız paketi öğrenirseniz belirtilen kotadan sonra hızın 3 mbit'e düştüğünü görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Küsurat yuvarlamadan dolayı fiyat farkedebilir. Kullandığınız paketi öğrenirseniz belirtilen kotadan sonra hızın 3 mbit'e düştüğünü görürsünüz.

hızımın düşeceğini biliyorum ancak ben fiyatdan yana sıkıntı çekiyorum sınırsız internet nasıl oluyorda 5-6 lira arasıra fazla geliyor
    Faturayı görmeden nasıl yorum yapalım?
  • quote:

Faturayı görmeden nasıl yorum yapalım?

faturada sen ne zaman detay gördün ? sana 41 lira anlaşma olduğunu ama fazla geldiğini zaten yukarıda belirttim
    Faturada her zaman detay görüyorum siz göremiyorsanız o sizin sorununuz. Doğru düzgün bilgi vermeden yardım bekliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 20 Aralık 2014; 17:01:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Faturada her zaman detay görüyorum siz göremiyorsanız o sizin sorununuz. Doğru düzgün bilgi vermeden yardım bekliyorsunuz.

Gereksiz mesaj atarak mesaj kasmaya calismayin ne oldugu anlasiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroberk123

quote:

Gereksiz mesaj atarak mesaj kasmaya calismayin ne oldugu anlasiliyor

Arkadaş haklı. Türksat faturalarında detay açıktır.
    Farklı 2 faturayı yanyana koyun detaylarda fark ücret nerede görürsünüz. Daha başka yolla öğrenmek istiyorsanız 4440126 yahut ilgili il müdürlüğünü aramanız gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online işlemlere girin detayli fatura var ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.