Şimdi Ara

Uydunet alacaklar mutlaka okusun ve NetMASTER CBW-383Z4 dan uzak dursun (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
21.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CBW-383Z4 izdirabından bıktım hiçte aklıma gelmedi burdan araştırmak sorun acaba uzun süre kullanmaktanmı kaynaklı dedim şimdi canıma tak etti buraya baktım ve sormak istiyorum ne alalım 100 megabit internet kullanıyorum yardımcı olabilicek ???
  • Benim Anlamadığım şu bu kadar problemli olduğu bilinen bir modemi müşterilerine vermekte neden diretir ki bir firma.Motorola gibi alternetif kaliteli Kablonet modemleri varken.
  • ben bu modemi kullanıyorum ama bahsedilen sorunları fazlaca yaşamıyorum. çok yavaş bir hız ( 10 mbit ) kullandığım için mi sorunsuz kullanıyorum acaba? Eğer daha hızlı bir tarifeye (25 veya 50 mbit gibi) geçersem sorun yaşamaya başlar mıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bense sikca var wifi kullana.iyorum artik

inifinity 401 Netmaster modelini oneriyolar yahu buda ekside okdugum kadariyla problemliymis acaba adus vb alsam calisirmi?
    100mps internet kullaniyorum oneriniz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 31 Aralık 2019; 11:26:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

ben bu modemi kullanıyorum ama bahsedilen sorunları fazlaca yaşamıyorum. çok yavaş bir hız ( 10 mbit ) kullandığım için mi sorunsuz kullanıyorum acaba? Eğer daha hızlı bir tarifeye (25 veya 50 mbit gibi) geçersem sorun yaşamaya başlar mıyım?
    Bu modem ve 100gb akıllı sınırsız tarifesindeyim sorun yaşamazsınız bence modeme 1 bilgisayar 1tv. 2 de uydu cihazı kablolu bağlı
    Wıfı ile ALLAH kerim kaçtane telefon ..2tv....2 de uydu bağlı
    Durum böyle iken şimdilik işler iyi gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

CBW-383Z4 izdirabından bıktım hiçte aklıma gelmedi burdan araştırmak sorun acaba uzun süre kullanmaktanmı kaynaklı dedim şimdi canıma tak etti buraya baktım ve sormak istiyorum ne alalım 100 megabit internet kullanıyorum yardımcı olabilicek ???
    Merhaba
    bu modemi bridge mode alıp yanında iyi bir router ile kullanmaktadır çözüm.
  • 100 Mbps Akıllı Sınırsız tarifesindeyim bu modeme alternatif hangi modemi tavsiye edersiniz bıktım sorunlarından
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.