Şimdi Ara

Uydunet Almalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlerden bilgi almak istiyorum şuana kadar hep ttnet kullandım. Şimdi uydunet'e geçmeyi planlıyorum ancak çok fazla tereddüt üm var.

50 Mbps hızında 200GB Eko Sınırsız 89 TL bu paketi bağlatmayı düşünüyorum.

---Bu bağlantıda sizce 50 Mbps hızın nekadarını alabilirm.
    ---Uydunet 'e geçtiğimde hızı gerçekten hissedebilirmiyim.
    ---Kopma problemleri yaşanıyormu ?
    ---Modem'i dışardan kendimiz alabiliyormuyuz ? Eğer alabiliyorsak en iyi modem sizce hangisi ?
    ---Forumlarda teknik destek ile ilgili sürekli sıkıntı yaşandığını görüyorum bu yüzden de açıkçası gözüm korktu diyebilirim teknik destekte sıkıntı oluyormu ?
    ---Bazı yazılarda elektirik kaçağı bağlantıyı etkiler topraklama olmazsa bağlantıyı etkiler gibi yazılar gördüm bunları önlemek için başta yapmam gereken birşey varmı ?

Biraz fazla oldu ama açıkçası ben hızlı bir bağlatı istiyorum bunun için sizce ne yapmalıyım. Tecrübeleriniz ile yardımcı olursanız çok sevinirim.

Evim İzmir/Konak/Çankaya Mah/139 Sokakta desteklediğini söylüyor site ama yorumlardan açıkçası korktum.

Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

• akn siz 16 mbit 129 lirayada alabilirsiniz yüksek hız isiyorum diyorsanız.Hemde taahüt ve modem masrafı gibi masraflarda olmaz
  • Pardon Dediğinizi anlamadım. Uydunet terimlerine biraz yabancıyım konuyu açabilirmisiniz?
  • quentana kullanıcısına yanıt
    http://www.turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar-detay.aspx?ID=211 uydunet'in en iyi kampanyası bu, her şey dahil yaz fırsatı 49 lira. kablosuz modem ve 20mbps hız veriliyor ki bence her ihtiyaca cevap verir. Ben 6 senedir uydunet kullanıyorum bu süre zarfındaa bir kez arıza kaydı verdim,hız stabil,kopmaaa yavaşlama yok. 1 mbps sınırsız internet kullanıyorum tv'de kopma olmadan youtube üzerinden film dizi izleyebbiliyorum.
  • Teşekkür ederim .

Sanırım benim biraz daha araştırmam gerekecek çünkü bu ay kampanya bitiyor ve ayın 15 gibi almayı düşünüyorum.

İnş 1 inden sonra bunun gibi kampanyalar çıkar.
  • Ben 100 mb eko kullanıyorum gayet memnunum kopma sorunu hiç yaşamadım:

Uydunet Almalımıyım ?
  • Bende 20 Mb 50 akn kullanıyorum modemle ilgili hız değerleri konusunda bir konu açmıştım inceleyebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_81855479/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Fiber Nasıldır?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.