Şimdi Ara

Vodafone Fiber Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
16.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul/Kartal'da Vodafone Fiber bağlatacağız. Kullananlar memnun mu? Ping değerleri vs nasıl?

3 yıl sonra gelen eklemem:

yıllar boyu türk telekomun pençesinde şaşırmış bir av gibi çaresizce internet kesilmesin diye dua edip ping olmasın diye evde sadece bilgisayarı internete bağladığım zamanlardan sonra gerçekten ama gerçekten ilaç gibi geldi bana vodafone fiber. 3 senede toplam 3 kere falan anca internet kesilmiştir 1-2 kere de ping anca olmuştur. 50 indirme şuanlık 20 yükleme alıyorum. sanırım halen 3 sene önce bağlattığımız fiyatın biraz üstünü ödüyoruz ki diğer sağlayıcılarda 50mbps fiber bağlatmak 130 140dan aşağı değildir diye düşünüyorum. verdikleri nokia modem ile de hiç bir problem yaşamadım. aktif olarak her gün 3-4 telefon 2 bilgisayar kullanılıyor hepsi aynı anda bağlı olsa bile ping yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3nuqi -- 24 Temmuz 2020; 22:57:54 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Fiber: Kapsamlı Bir İnceleme

Vodafone Fiber İnternet Nasıl?

Vodafone Fiber, yüksek hızlı internet hizmeti sunan bir fiber optik teknolojisidir. Fiber optik kablolar, geleneksel bakır kablolardan çok daha hızlı veri aktarımı sağlar. Bu nedenle Vodafone Fiber, son derece hızlı yükleme ve indirme hızları sunar.

Vodafone Fiber'in Özellikleri

• Yüksek Hızlar: Vodafone Fiber, saniyede gigabit (Gbps) hızlara kadar fiber optik internet bağlantısı sunar.
    • Düşük Gecikme Süresi: Fiber optik teknolojisi, son derece düşük gecikme süresi sağlar ve bu da oyun oynama, video akışı ve uzaktan çalışma için idealdir.
    • Sınırsız Veri: Vodafone Fiber, sınırsız veri kullanımına sahiptir, bu da çevrimiçi oyun oynamak, video izlemek veya büyük dosyalar indirmek için idealdir.
    • Güvenilir Bağlantı: Fiber optik kablolar, bakır kablolardan daha az dış etkenlere maruz kalır ve daha güvenilir bir internet bağlantısı sağlar.

Vodafone Fiber İnternet Yorumları

Genel olarak Vodafone Fiber'in kullanıcı yorumları olumludur. Kullanıcılar, yüksek hızlarından, düşük gecikme süresinden ve güvenilir bağlantısından memnun kalmaktadır. Ancak, bazı kullanıcılar hizmetin maliyeti veya sınırlı erişilebilirliği konusunda endişelerini dile getirmektedir.

Vodafone Fiber İyi mi?

Vodafone Fiber, yüksek hızlı ve güvenilir internet bağlantısı arayanlar için iyi bir seçenektir. Son derece hızlı hızları, düşük gecikme süresi ve sınırsız veri kullanımı, çevrimiçi oyun oynama, video akışı ve uzaktan çalışma için idealdir. Ancak, hizmetin maliyeti ve sınırlı erişilebilirliği bazı kişiler için bir dezavantaj olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet kartalın bir çok yerini vodafone kazıyor henüz benim bulundugum sokaga gelmedi bir üst sokaktan geçti ama fiberin içinde. Geçecegi 3 lü plastik bir boru döşendi.

henüz kablosu falan çekilmedi

SiZde durum nedir baglatınızmı fiberi

Birde galiba evin kapısından içeri kullanıcı data kablosumu çekecek yani cat6 veya cat5 gibi

Direk modeme fiber çekilmiyo kartalda
  • irfan1973 İ kullanıcısına yanıt
    ftth
  • şu ana kadar şikayet eden yok. ben dahil birçok kişi memnun.

100mbit tarifeye geçtim ben;
    hız testini aşağıda gönderiyim

Vodafone Fiber Nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 20 Şubat 2018; 14:3:56 >
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Bende düşünüyorum da kota yeterli geliyor mu sana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnopUnk

kota dolunca hız 24 Mbps oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanG22 -- 21 Şubat 2018; 21:51:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnopUnk

240 GB bana gayet yetiyor.
  • güzel
  • Var mı acaba başka kullanan? Bizim binya da yeni çektiler fiberi, 100 mbit 240 gb 75₺, 200 mbit 240 gb 99 ₺. Mevcutta uydunet kullanıyorum ama onun da tarifeler cazip değil. Uydunetten vodafona geçiş için ne dersiniz?
  • kalsit kullanıcısına yanıt
    kartal daki ekip direkt olarak bana bağlı isteseniz yardımcı olabilirim.
  • Mevcut altyapımız Sol. Şuan 100/100 kullanıyorum. Gayet memnunum.
  • Ping sorunu devam ediyor 100 mbit hız olan ve 100 gb akn olan öğrenci paketi kullanıyorum. Türkiye içi minimum ping 50 max 55 oyun oynayamaz olduk.
  • Bugün bağlattım

Vodafone Fiber Nasıldır?
    Ne kadar ödüyorsun. Ping değerlerin nasıl
    Keşke bölgeme vdf baksa sol bölgesiymiş sol de protokol a rağmen 1 yıl oldu hala kabloyu çekmedi
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Bunu kim söyledi size
  • hellmaster44 H kullanıcısına yanıt
    Vodafone görevlisi, artık fiberi paylaştıkları için birbirinden kiralayacaklarmış kazı israfı önlenecekmiş

Umarım yine benzer fiyatları sunabilirler böyle olursa yoksa sol u görüyoruz fiber de ek 100gb için 20₺ isterken dsl de 40₺ istiyorlar
    Malatya da oturuyorum. Burası ıssız ada gibi. TOKİ lerdeyim. Sadece bizim bulunduğumuz TOKİ de fiber yok. Diğer tüm TOKİ lerde var. Şuan Türknet kullanıyorum. 75 Mbps 4 upload alıyorum kotasiz 65 ₺. Bunlar da YAPA ya geçmiyor. Malatya doğu ili buraya herşey geç geliyor
  • hellmaster44 H kullanıcısına yanıt
    Sizde yapa olmaması normal sitenizde fiber vardır onun üzerinden hizmet alıyorsunuz muhtemelen ıssız da bir yer diyorsunuz yakınınızda santral olmadığı için hizmet alamıyorsunuz ama yakında bu durum değişebilir
    Fiber ile bağlantı almıyorum sıkıntı orada. Daha önce gelen teknik ekibe de sordum. Türk Telekom bölge müdürlüğü ne gittim. Yok diyor adamlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.