Şimdi Ara

Vodafone Fiber Nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
16.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vallahi beklediğimden çok daha iyi sonuçlar aldım. Allah bozmasın ne diyeyim. Sonunda 16, 24, 35 gibi komik rakamlardan kurtuldum. Darısı tüm internet kullanıcıların başına.
  • Üstadım hangi ildensiniz Vodafone hangi pakete geçtiniz Turkcell altyapısı mı?

Diyelim ki Turkcell altyapısı o zaman Turkcell internette kendi kullanıcılarına göre Vodafone’a 2. Sınıf hizmet kalitesi sunabilir mi?

Yoksa Turkcell Superonline kalitesinde midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhan kullanıcısına yanıt
    İstanbul/Kartal bölgesindeyim hocam. Superonline değil Vodafone'un kendi altyapısı mevcut ikamet ettiğim bölgede. Kayseri'den bir arkadaşımız vardı superonline altyapısından vodafone hizmeti alan memnun değil ama sorun neyle alakalı çözememişti. Kimisinde iyi hizmet varken kimisinde yok hocam bölgeye göre değişiyor sanırım. Ben son derece memnunum superonline gibi namussuz bir firmadan kurtulduğum için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristan23

İstanbul/Kartal bölgesindeyim hocam. Superonline değil Vodafone'un kendi altyapısı mevcut ikamet ettiğim bölgede. Kayseri'den bir arkadaşımız vardı superonline altyapısından vodafone hizmeti alan memnun değil ama sorun neyle alakalı çözememişti. Kimisinde iyi hizmet varken kimisinde yok hocam bölgeye göre değişiyor sanırım. Ben son derece memnunum superonline gibi namussuz bir firmadan kurtulduğum için.
    Üstadım genel olarak Superonline sıkıntınız neydi fiber miydi sizdeki?

Teşekkür ederim yanıtınız için..

• hhan kullanıcısına yanıt
    Futurisma kullanıcısına yanıt
    Ben vdsl müşterisiydim hocam. Aldığım hizmetten yana değil firmanın izlemiş olduğu açgözlü, intikamcı politikadan dolayı farklı bir İSS'ye geçiş sağladım. Mayıs 2017 tarihinden itibaren kota sistemini Türkiye'ye tekrardan getirdiği için beni zaten kaybetmişti bu firma. Tüm samimiyetimle söylüyorum bu gelişmeden sonra gsm operatörümü dahi değiştirdim vodafone'a geçiş sağladım. Adamlar resmen kullanıcıdan intikam alıyorlar: "AKK'ye isyan ettiniz alın size kota." diyerek. Vodafone'un evime fiber getirmesi de süreci tetikledi tabi. Ancak bunun dışında teknik hizmet olarakta bence çok zayıf bir firma vdsl ve adsl hizmetinde Türk Telekom'un eline baktığı için o firmanın personelleri de size 5. sınıf kullanıcı muamelesi yapıyor. Mart ayından nisana kadar tam 24 gün boyunca yaşamış olduğum ping ve hız sorununu çözememişlerdi bu da tabi ki ayrıca çıkmayı istememdeki sebeplerden birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan23 -- 6 Ağustos 2018; 11:46:43 >

• Alt yapıyi nerden sorgulucaz

• Tristan23 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi paketi seçtiniz ve ne kadar ödüyorsunuz? teşekkürler
  • Maltepe Cevizli de Vodafone nun kendi altyapısı var sokak kapakların üzerinde Vodafone yazıyor
  • gsbs1995 kullanıcısına yanıt
    VodafoneFibermax V kullanıcısına yanıt
    Valla altyapı sorgulama işi biraz sıkıntılı. Fiber interneti bağlattığım halde, müşteri hizmetlerini aradığımda bana: "İkamet ettiğiniz adreste vdsl altyapısı görünüyor fiber yok." diyorlar. Bayilerle merkez arasında bu konuda bir iletişim kopukluğu var sanırım. Belki @VodafoneFibermax size yardımcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan23 -- 8 Ağustos 2018; 16:52:22 >
  • stranger32 S kullanıcısına yanıt
    -200 Megabit download, 240 AKN, Limitsiz (kota aşımı sonrası ekstra ücret ödemiyorum.) 99,95 TL
    -100 Megabit download, 240 AKN, Limitsiz, 74,90 TL

Bu kampanyaların bulunduğum bölgeye- bayiye özel olduğu söylendi. Vodafone'un sitesinde bu fiyatlandırmada paketler bulamazsınız hocam. Ben 100 liralık olan paketi kullanıyorum. 25 lira fazladan verip 2 katı hız almak bana daha cazip geldiği için bu şekilde bir tercih yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan23 -- 8 Ağustos 2018; 16:50:2 >
  • Kartal ve Maltepe dışında tüm anadolu yakasında aslında ciddi çalışmaları var hocam. İkamet ettiğim adresteki kazı çalışmaları aslında 2017 Temmuz tarihinde tamamlandı ama malesef bayilikten gelen arkadaşlar geçen ay bana ulaşabildiler. Şu an hala çalışmaları yer yer görebiliyorum. Vodafone ve İ.B.B. birlikte çalışıyorlar sanırım çünkü kazıyı yapan arkadaşlar İSTTelkom adında Belediye'ye bağlı bir departmandan geldiklerini söylüyorlar ki kazı çalışmasında koydukları levhalarda da bu departmanın adı yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan23 -- 8 Ağustos 2018; 16:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristan23

hocam jet fatura üzerinden kullanım detaylarını incelediğinde gece indirmelerin kotaya dahil görünüyor mu?
    Gece 02:00 - 08:00 arası indirmeler kotaya dahil değil ya, ben denemek için 3 agustos'ta gece o saatlerde 20 GB download yaptım ve kontrol ediyorum dahil gibi gözüküyor, ayrı ayrı gösterilmiyor.

senin hiç dikkatini çekti mi?

vodafone kotaya dahil indirmeyle dahil olmayan indirmeyi nasıl ayırıyor? bunu bize bi şekilde göstermesi lazım.

• Beylikdüzünde Supoeronline altyapısı bulunan bir sitede Vodafone Fibermax 100 Mbit fiber internet aldım. Internet hızım en fazla 40 mbit görüyor (gündüzleri). Dün gece yaptığım testte 10 mbit / 7 mbit speed test sonuçları aldım. Müşteri hizmetlerini aradığımda her seferinde modemi resetleyelim hız testi yapalım gibi papağan cevaplar veriyorlar. Teknik servis eve göndermiyorlar, zorla büyük ısrarlarla dün bir teknik servis geldi. RJ45 uçları değiştirdi, modemi resetledi yeni kurulum yaptı, benim bu kadar yetkim var başka birşey yapamam dedi çekti gitti. Vodafone a geçmeden önce Superonline 100 mbit fiber kullanıyordum. aldığım hız 80 mbit ile 90 mbit arasıydı.

Adamlar aynı kabloya bağlı Superonline modem yerine Vodafone modemi taktı aldığım hıza bak. Sorunu nasıl çözeceğim bilemiyorum.
  • okttay kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce soranlara da söylemiştim. Eğer altyapı superonline ise bence geçmeyin demiştim ama altyapı vodafone ise geçebilirisiniz demiştim. SOL altyapısını kullanıp sorun yaşayan da var yaşamayan da var. Umarım en kısa sürede çözersiniz ama sorun SOL kaynaklıdır bundan eminim.
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç dikkat etmedim ya. O saatlerde uyanık olamıyorum, internet kullanamıyorum zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.