Bildirim
Uydunet bağlattım , Yurt dışı ping , hız değerlerim. (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar benim pingler nasıl ? -
Dün akşama doğru superonline çağrı merkezinden robot aradı. indirimli internet tarifesi için 1 e basın dedi. Bende bastım. Aradan 10 dakka sonra beni bir operatör aradı. Bana 24 ay taahhütlü 55 Tl lik kampanya olduğunu kurulum, modem vb herşeyin ücretsiz olduğunu söyledi. Denemek için 2-3 günlüğüne verin memnun kalırsam devam edelim dedim. Veremeyeceklerini belirtti. Peki hizmeti iade edemiyor muyum dedim. Hizmeti iade almadıklarını ama istediğim zaman iptal edebileceğimden bahsetti. 3. gün sonunda iptal edersem fatura çıkarmı dedim, operatör 91 TL lik fatura çıkar dedi. 3 gün için 1 aylık fatura çıkması pek mantıklı değil desemde çıkacağını belirtti, 3 gün için 1 aylık fatura çıkartan kurumdan ne beklenir. Devam ettik. Peki kurulum ücreti, modem vs. çıkmadığına emin misiniz dedim. Operatör Kurulum ücreti, modem vb. ücreti çıkmaz dedi. 5-10 saniye düşündükten sonra bana " Bu çok ince bir detay lütfen hatta bekler misiniz, inceleyeyim" dedi ve beni beklemeye aldı.
Aradan 1-2 dakka sonra dönüş yaptı ve kurulum vb. ücretlerinin de yansıyacağını belirtti. Yani kaç lira dedim. 400-500 TL yi bulur dedi. Bende OHA dedim. 3 günlük deneme için 400-500 lira çıkarmı, bu ne böyle diye itiraz etsem de başka bir şey söylemedi.
Kısacası 3 günlük deneme için 500 lira fatura çıkartacağını söyledi. Güldüm, güldüm, yine güldüm, ama sinirden :)
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X