Şimdi Ara

Uydunet bağlattım , Yurt dışı ping , hız değerlerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yurtiçi ping ve hız değerim.
    http://www.speedtest.net/my-result/5593488133

Türk telekom'un sitesinden test ettiğim

49.3 Download Hız
    3,9 Upload hız.

-----------------

Eski ttnet bağlantımın detayları

Almanya ping seviyem

48 Ping - jitter 1 ---- 24 hipernet 2 upload.

TTnet yaklaşık 10 ping daha iyi veriyor ama 10 ping haricinde bana getirisi uydunetin çok çok daha fazla. Şuanlık memnunum.

Lokasyonum : İstanbul And. Yakası Maltepe /küçükyalı Çınar Mahallesi bölgesidir. Ref olması açısından bu başlığı açtım. Modem ayarları hiç yapmadım nasıl geldiyse öyle kullanıyorum eğer ping için ekstra ayar varsa bilmek isterim ama bu hali bile iyi.

İyi forumlar. Bu arada , Oh be..

Edit: Sayfalar daha hızlı açılmakta arkadaşlar sebebini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 31 Ağustos 2016; 10:05:38 >

• Oyunlarda durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Senin ping değerleri gayet güzel görünüyor.Ben yaklaşık 5 yıldır uydunet kullanıyorum, 50/250 paketi var ve Frankfurt sunucusunun 80 ms pingin altına düştüğünü hatırlamıyorum.

Mesela şu an ki değerler;

Uydunetten genel olarak çok memnunum ancak tek sıkıntı bu ping olayı, sırf bu yüzden SOL'un fiber 25 Mbps AKN'siz paketine geçmeyi düşünüp duruyorum 1 senedir ancak onada cesaret edemiyorum ayrı bir macera diye.Daire kapısını önünde duruyor fiber kablo, verin bir deneyeyim 1-2 hafta ona göre karar vereceğim diyorum, vermiyorlar.Demek ki onlarda hizmetlerine güvenmiyorlar.

Edit :

Yer : Bursa /Osmangazi /Çekirge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 23 Eylül 2016; 1:06:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

Senin ping değerleri gayet güzel görünüyor.Ben yaklaşık 5 yıldır uydunet kullanıyorum, 50/250 paketi var ve Frankfurt sunucusunun 80 ms pingin altına düştüğünü hatırlamıyorum.

Uydunetten genel olarak çok memnunum ancak tek sıkıntı bu ping olayı, sırf bu yüzden SOL'un fiber 25 Mbps AKN'siz paketine geçmeyi düşünüp duruyorum 1 senedir ancak onada cesaret edemiyorum ayrı bir macera diye.Daire kapısını önünde duruyor fiber kablo, verin bir deneyeyim 1-2 hafta ona göre karar vereceğim diyorum, vermiyorlar.Demek ki onlarda hizmetlerine güvenmiyorlar.

Edit :

Neye güvenmiyorsun , al dene. Sana hayır demeleri senin 1 haftalık süreni engelleyemez ki. Yasal olarak 1 hafta içinde iptal ettirebilirsin merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: blogisa

Oyunlarda durum nedir?

Oyunlarda durumum iyi. Ttnet ile aldığım almanya'dan 55- 58 ping , uydunet ile 61 - 66 ping'e yükseldi. Ama bana getirisi.

Ücret düşüklüğü , iki katı hız , 50 / 4 Download /upload Telefon , teledünya HD.
    Ve ne hikmetse internette sayfaların açılma hızı arttı, daha seri sayfa yüklüyor. Oyunlara daha hızlı bağlanıyor bunu gözle görebiliyor olmam baya fark olduğunu gösterir.

Ama unutmayın , bölgesel olarak değişkenlik gösteriyor uydunet.
  • Ping degerin gayet guzel

Hocam uydunet nimet gibi bir sey ya. Ben ttnet ile resmen iskence cekiyorum. Oyunlarda ping minimum 100, upload yok, hiz zaten 10 gunde 3'e dusuyor 20 gun boyunca ugras dur. Hd video izleyemiyorum, twitch yayinlari surekli donuyor artik biktim.

Uydunet olan bir yerde yasamaya karar verdim ciddi ciddi. Kasımdan sonra tercihler var, kpss den atanabilirsem cok guzel olacak.

Siz hangi ildesiniz bu arada, yasanir bir yer mi :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET hipernet HIZ ÇOK DÜŞÜK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ne bileyim bir türlü karar veremedim işte.Sırf ping olayı yüzündende memnun olduğum bir servisi bırakmak ne kadar doğru olur işte...
    SOL ayrı bir macera olacak...1 hafta içinde sıkıntı olmadı hadi 1 ay sonra sıkıntı çıkarmaya başlarsa ? Bir sürü bilinmeyenler..
    Yada hiç sıkıntı olmayacak ..Bilemiyorum işte..
    Aslında ikisinide alıp aynı anda kullanmak gerek 5-6 ay ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blogisa

Hocam uydunet nimet gibi bir sey ya. Ben ttnet ile resmen iskence cekiyorum. Oyunlarda ping minimum 100, upload yok, hiz zaten 10 gunde 3'e dusuyor 20 gun boyunca ugras dur. Hd video izleyemiyorum, twitch yayinlari surekli donuyor artik biktim.

Uydunet olan bir yerde yasamaya karar verdim ciddi ciddi. Kasımdan sonra tercihler var, kpss den atanabilirsem cok guzel olacak.

Siz hangi ildesiniz bu arada, yasanir bir yer mi :D

İstanbul/maltepe
  • Arkadaşlar pingtest.net'te ping atacağım serveri kendim seçmek istiyorum, bunu nerden ayarlıyoruz?
    settings kısmına tıklıyorum ama ülke seçemiyorum:

• haritadan, alttan kita/lokasyon secip, ustten de istediginiz piramit/server sekline tikliyorsunuz.

• Arkadaşlar ciddi ciddi pingler düşmüş gözüküyor. Baya ilginç, eskiden 73 altına düşmezdi benim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 26 Eylül 2016; 16:27:42 >
  • Benim de aynen yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi 50/250 paketi ve aynı şekilde yurtdışı almanyaya ping 80 civarı atıyor pingtest'te. İstanbul avrupa yakasındayım. Ayda birkaç kez olan yurtdışı çıkışı sorunu bu ay çok fazla tekrar etmeye başladı, 2 haftadır hergün belli bir saatten, genellikle sabah 10'dan akşam 10'a kadar pingleri 50 olan server 150'ye çıkıyor, mmo'larda daha da kötü, wow'da 60 olan ping 150-300 arasına çıkıyor ve tamamen kontrol kayboluyor.

Ama en baştan zaten bende 15 pingden daha fazla oynama olmuştu ilk aldığımdan beri. Mesela sürekli fps oynadığım bir almanya serverı 35 ping veriyordu ttnet ile ama kabloya geçince 50-55 oldu. Şükür dedik tabi fiyatına göre çok iyi. Fakat ayda birkaç kez olan yurtdışı çıkışı ağırlaşmaları çok arttı son aylarda. Online competitive veya mmo oynuyorsanız uzak durun derim, normal kullanıcıya çok bir sorun teşkil etmez.

ping değerleri gayet iyi,şayet modem güvenlik duvarı açıksa birde kapatarak test etmenizi tavsiye ederim..hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matai -- 26 Eylül 2016; 1:32:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matai

ping değerleri gayet iyi,şayet modem güvenlik duvarı açıksa birde kapatarak test etmenizi tavsiye ederim..hayırlı olsun

O açık kalsın ping sıkıntısı çekersem kapatırım artık :) Tşk.
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Değerler görünmüyr, tekrar yükleyebilir misin?
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Tekrar yükledim.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    İlginç...
    Akşam eve gidince bende bir test edeyim bakayım tekrar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

Edit :

Uydunetten bende genelde memnundum fakat online oyunlarda sıkıntı yaşıyordum(lokasyon Kadıköy/Koşuyolu)siteye sol fiber gelince dedim bir denim ölüsü bile daha iyidir diyerek.İlk aylarda sol fiberden çok memnundum fifa,bf4,wow gibi oyunlarda lag,paket kaybı gibi sorunlar yaşamadım ama bir kaç ay sonra lag,paket kayıpları gibi sorunlar başladı..Yani sol fibere ilk abone olduğunuzda sorunsuz bir ip havuzuna alıyorlar 3 ay-6 ay sonrası sizi o ip havuzdan çıkarıp yeni müşteriler için yer açıyorlar.Bu durumda bile uydunetten daha iyi ama sorunsuz bir bağlantı vardı neden hakkımı aramayacağım diyerek bir kaç defa şikayet kaydı bıraktım şuan için değişen bir şey yok...Canıma yetti demediğiniz sürece sol fiber macerasına gerek yok diye tavsiye ederim:)

• Bilgilendirme için çok teşekkürler.Benimde en çok korktuğum konu aslında tamda sizin başınıza gelen olay.3-5 hafta süper çalışır sonra 3-5 ay süründürür durur.Bende o yüzden durup dururken maceraya hiç gerek yok diyorum zaten ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.