Şimdi Ara

Uydunet baglattıramıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 ay sonra ttnet 2 yıllık sozlesmem bıtıcek ve daha fazla ttnet kllanmak ıstemıyorum son 6 aydır neti fazla kullanmadıgım halde asırı kota geliyor sırf sınırsıza gecelım dıye yaptıklarını dusunuyorum artık baska bırsey olamaz format attım kablosuz ozellıgını devre dısı bıraktım baglanmasınlar dıye fakat duzelen bırsey olmadı eskıden 3-4 fılm ızlerdım yıne gecmezdı sadece nette dolasıyorum kotaya 4 ara sıra 5 gb fazla gelıyor her ay bıktım artık neyse sorunum bu degıl Edirneliyim uydunetın hizmeti var ama mahalle olarak bulamadım ve aradıgımda acılmasını beklıyeceksınız dediler nasıl yani ben sımdı uydunet kullanamayacakmıyım onca reklam yapıolar ama bazı yerlere hızmet vermıyorlar ne anlamı var o zaman ben sımdı uydunet baglattrmam ıcın mılletımı beklıcem burda fazla kalabalık bı yer degıl zaten onun ıcın kablonet nasıl kurdururum bedava kuruolarmıs ucretsız ama hızmet vermıyorlar yardımcı olurmusunuz ne gibi bir işlem yapmam gerekiyor bir yerlere faks cekıcekmısım yok yüzde 40 a ulasınca acıcaklarmıs bıseyler anlattıda hıc anlamadım adam gıbı bırı cıkmadı telefona o yuzden burda uydunet kullanan arkadaslardan yardım beklıyorum kablonet+uydunet nasıl kurdurablırım nerelere muracaat etmem gerekli saygılar iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByErodra -- 29 Temmuz 2010; 0:24:07 >

• yokmu arkadaslar yardım edıcek nasıl hızmet alablırım nasıl baglattırablırım nerelere muracaat etmem lazım uydunetı arıyorum cogunluk olması lazım dıolar ben onu bunu braktım mlletınde uydunete gecmesınımı beklıcem sadece kendı apartmanıma nasıl baglattırablırım?
  • 444 0 126
  • quote:

Orijinalden alıntı: åziz

444 0 126

Ya müsteri hizmetlerindekiler cok artıst tutmadım 10 dk calıyo acmıolar dıyorki sizin adresinize hizmet veremiyoruz lan o zaman nıcın varsın sacmalık reklam yapıyorlar anladık gecmek ısterız hızmet yok derler abidik kubidik laflar lanet olsn bu fırmaların internet anlayıslarına yokmu bunlara adam gıbı cıkıcak bı rakıp donsuz bırakıcak bunları ttnete rakip yok diye dayıo faturayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gpon modem iade acil yardım ?
    2 yıl önce açıldı
    Tivibu Homeplug sorunu. Yardım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.