Şimdi Ara

Uydunet Devir ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tayin nedeniyle Konya merkezde bulunan uydunet internet ve teledünya 39 tl paketi devretmek istiyorum . Nakil ve devir masrafları tarafıma ayittir . Kablosuz modem ve HD uydu alıcı cihazı ücretsiz olarak verilecektir .

İletişime geçmek için : PM atın veya 05054884834 numarasından bana ulaşabilirsiniz .

İnternet hızı 10 Mps sınırsız

Ücretsiz verme sebebim : taşınacağım yerde uydunet hizmeti bulunmamaktadır .

• Ankara-ACİL
    mezuniyet nedeniyle şehir değiştireceğim için uydunet aboneliğimi devretmek istiyorum.
    taahhütü 2015 ağustosta bitecek.
    devir masrafları bana aittir.
    aylık 49 lira teledünya temel paket+sınırsız internet
    draslinurarslan@gmail.com mail atın lütfen
  • konyada taşındığım yerde olmadığından dolayı devir yapacagım 25 gb 29 tl 24 ay taahhütüm var 4 ay kullandım. 545 579 79 45
  • istanbul anadolu yakası taşındığım yerde uydunet altyapısı bulunmadığından 20 mbps + hd kablo tv 49 tl. hd kutu + wifi kablosuz modem hediyedir. devir masrafları tarafıma aittir. 9-10 ay taahhutum bulunmaktadır.

Ferdi Tokgözlü 554 589 64 88
  • Taşındığım yerde uydunet olmamasından dolayı, 29 tl lik 10 mbit sinirsiz internet+teledunya temel paket aboneligimi devretmek istiyorum. 2 senelik kontrat var, yaklaşık 1,5 senesi kaldı. Modem ve HD box ucretsiz verecegim, ilk ay kullaniminiz da ucretsiz olucak, devir ucreti de bana ait. İlgilenen arkadaşlar 5323732182
    arkadaşlar izmir'de ikamet ettmekteyim ama istediğimiz ile devir yaptırabiliyoruz, sadece benim size vekalet vermem gerekiyor noterden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahmetcom -- 14 Nisan 2015; 19:31:43 >
  • Şu uydunet her yerde olsa keşke de böyle sıkıntılar yaşamasak ben de temmuz ayında devir etmem gerekecek taşındığım yerde olmaması sebebiyle
  • kayseriden kısa donemli devir alabilrim
  • Uydunet+Teledünya 29 TL.Ev değiştirdiğim için taşındığım evde uydunet olmadığından devretmek istiyorum.10 mbps 25 gb adil kullanım kotası olan ekosınırsız tarifesidir.01/08/2016 ya kadar devam edecektir.Hdbox ve modem ücretsiz verilecektir.Devir ücreti de bana aittir.Alan kişi istediği üst pakete geçebilir veya bu paketten devam edebilir.İlgilenen arkadaşlar pm yoluyla iletişime geçebilir.
  • Yeni yönetmelik gereği altyapı olmayan yere taşındığınızda cayma bedeli olmadan aboneliğinizi iptal edebilirsiniz, paniğe gerek yok
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2015/01/20150124-2.htm Madde 16.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 17 Mayıs 2015; 11:54:55 >
  • 150 gb akk 16 mb nisan 2017de bitiyor ayda 80 tl İstanbul/fatihte oturuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.