Şimdi Ara

Uydunet'e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün telefon geldi uydunetten aradılar 16mbit internet + telefon 3000 dk şehir için görüşme hediyeli 50 lira fiyat söylediler makul geldi. Çünkü Ttnet'e her ay internet + telefon için 80-90 lira arası ödeme yapıyorum. Ama uyduneti çevremde hiç kullanan olmadı kullananlar yorum yapabilirmi acaba memnunmusunuz ? Aşırı kesilme hız problemi yaşanıyormu. Online oyunlarda bağlantı sorunu oluyormu ? Birde bazı arkadaşlar internet sitelerine girmeme konusunda şikayet etmiş. Herkezdemi var acaba bu sorunlar yoksa bölgeye göremi değişiyor ?

• bahsettiğin tarifeyi super online adsl teklif ediyor olmayasın?uydunette 16 mbps tarife seçeneği yok..
    yanlışlık yok diyerek cevap verim,uydunet bölgesel hatta mahalleye göre bile performansı değişebilir,çevrene danışman da fayda var..seçtiğin hızı eksiksiz verirler,fiyata kablo tv hizmeti dahildir,telefon olarak voip yani şebeke içi(voip uydunet aboneleri ile)ücretsiz görüşebilirsin..online oyunlarda TR de serverları varsa çok sorun yaşamazsın,oynayacağın oyunların serverları yurt dışındaysa ttnet performansı bekleme derim..fiyat+performans olarak en iyisi uydunet,online oyunlar çok önemliyse,dediğim gibi oturduğun semtte iyice araştır.
  • Yok superonline aramadı. Uydunetten aradığını söyledi arayan arkadaş. Bende araştıracağımı yarın tekrar aramalarını istedim. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
  • önemli değil aklına bir şey takılırsa sor
    -açılmayan bir site bende olmadı(yasaklı siteler hariç,dns+vpn ile onda da sıkıntı yok)
    -arıza olunca teknik servis çağırdığın da en geç ertesi gün gelirler,sabah ararsan akşama evinde olur
    -genel bir arıza yoksa çok nadir gece 03:00 gibi kısa süreli(10-15dk)bakım olur(her ay değil)
    -online oyun konusun da ping,lag gibi sorun yaşarsan çözüleceğini umma :) sorun ya bilgisayardadır veya yazılımda
  • herşey dahil 25 mb zaten 55 lira.

şunlara kulak asmayın , mahellenizde uydunet güzelse direk 444 0126 dan başvuru yapın
  • torrent de sıkıntı var mı uydunette yavaş indirme vs.

çünkü bazı superonline fiber aboneleri sıkıntılı bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

torrent de sıkıntı var mı uydunette yavaş indirme vs.

çünkü bazı superonline fiber aboneleri sıkıntılı bu konuda

o konu da hiç sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: blind_of_07

Yok superonline aramadı. Uydunetten aradığını söyledi arayan arkadaş. Bende araştıracağımı yarın tekrar aramalarını istedim. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Dostum bende uydunet kullanıyorum ve yakından takip ediyorum. Uydunette 16 Mbps hızında tarifeleri yok. Şuanda en düşük hız bile 10 bir üstü 25 Mbps oldu. Uydunet varsa bölgende kesinlikle geç derim. Cidden hizmet kalitesi olarak süper.
  • matai M kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim sana katılıyorum. Bence de uydunet bu kulvarda süper.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.