Şimdi Ara

Uydunet Engelsiz Tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, Fiber altyapı beklemekten bıktım. Bütün yaz Bulgaristan'da 50mbit internet kullandıktan sonra TTnetin 16mbitlik (10-12 zor görüyorum ve youtube donuyor.) dandik hızı kesmedi.

Uydunetten Engelsiz 25mbite kadar 75 AKN 44TL tarifesine geçmeyi düşünüyorum. (https://www.turksatkablo.com.tr/Engelsiz-Tarife )
    Müşteri hizmetleri 20mbiti görür dedi. Uydunet kullananlar özellikle Avcılarda olanlar varsa görüşlerinizi bekliyorum. (Torrent durumları özellikle)

• Yok mu yardımcı olabilecek, fikir beyan edecek kimse koca forumda ?
  • Herhalde kullanmaya başlayıp kendi sorumu kendim cevaplayacağım bu gidişle.
  • Hız konusunda sıkıntı yaşamasan bile 75gb kota çok az ayın 10. Gününde 3 megabite geçiş yapabilirsin söyliyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrknn M kullanıcısına yanıt
    Ankara'da 25Mbps 250GB Akn Kullanıyorum 24.11Mbps Hız Alıyorum Torrent'de İse 2.8-3.2mb/s arası değişmekte upload 750-800kb/s arası değişmekte idm ile 4.5mb/s gördüm
  • __BadblooD__ kullanıcısına yanıt
    Zaten adı "ENGELSİZ" ama tarifeleri "ENGELLİ" sadece biraz indirim var başka hiçbir avantajı yok. Bütün firmalar için geçerli.

İlk önce kendileri engelli olacak ki sonra kampanya yapacaklar. En azından git engellilere bir sor sonra kampanya yap.
    Ben olsam 25 mbit hıza hiç akn koymam ama işte yapacak birşey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.