Şimdi Ara

Uydunet fibere geçtim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MekatronikMühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orijinalden alıntı: MekatronikMühendisi

1.5 ay kablonet kullandıktan sonra tahattutu bozdum. Online oyunlarda cok fazla ms oluyor. Ip tv de falanda donmalar oluyordu. Super online gectim. Sorunsuz.

Hangi şehir? Benim zaten dediğiniz sorunlar ADSL'de kabarık ama sizin şehri de merak ettim. İzmir ise semti de merak edeceğim.

Konya.Ama şehirle alakası yok. Şikayer sitesine bak herkesde aynı sorun var. Bazıları youtube ye video bile atmış.Online oyun oynayanlar.

ADSL rezaletinden sonra adeta internet uçuyor. ADSL Telekomda öyle rezil hale gelmişki şu an 25 mbs + uyku yok paketi. Bir yandan torrent çalışırken öbür yandan IP TV üzerinden Bein Sports2'de canlı basket maçı izliyorum. Ve de işin tuhafı modem ile aramda 10-12 metre mesafe rahat var (duvar yok kapı var arada). Alırken çok korkmuştum defalarca sordum ama iyi ki de almışım. Hala kesinti olasılığı var, 2-3 gün gidebilir ama ADSL kullanmak iş değil, rezil orası. Her ay 3 4 gün full kesilse razıyım. Ping uzak mesafede kablosuz ile 21ms civarı çıkıyor, yakınında da çok değişmiyor.

Herhalde bölgem şanslı-düzelmiş ya da ip blokum güzel denk geldi. Blok değişip olumsuzluk olursa da bu bloktan sabit ip hizmeti alacağım...

• bende ttnetten uydunete geçtim ilk faturayda ödedim 1 ay oldu yani herşey iyi güzel de son bir haftadır günde 1 2 kez net kopuyor modemi resetliyorum düzeliyor benzer sorun yaşayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rachy

bende ttnetten uydunete geçtim ilk faturayda ödedim 1 ay oldu yani herşey iyi güzel de son bir haftadır günde 1 2 kez net kopuyor modemi resetliyorum düzeliyor benzer sorun yaşayan varmı?

ben de de kopuyor ilginç bir şekilde. Onun haricinde facebookta dolaşırken bir anda video donuyor, başka video açıyorum jet gibi ama ilk açığım video 20 sn'de anca kendine geliyor. bunu mobilde yaşıyorum var mı sizde de böyle bir sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

quote:

Orijinalden alıntı: rachy

bende ttnetten uydunete geçtim ilk faturayda ödedim 1 ay oldu yani herşey iyi güzel de son bir haftadır günde 1 2 kez net kopuyor modemi resetliyorum düzeliyor benzer sorun yaşayan varmı?

ben de de kopuyor ilginç bir şekilde. Onun haricinde facebookta dolaşırken bir anda video donuyor, başka video açıyorum jet gibi ama ilk açığım video 20 sn'de anca kendine geliyor. bunu mobilde yaşıyorum var mı sizde de böyle bir sorun?

böyle bi sorun bende yok ve çözümünü bilmesem de sorunu buldum araştırmalarım sonucunda sorun şudur ki bu modemin ayarlarında sıkıntılar var tam olarak sizin şartlarınıza uygun ayarları bulana kadar da böyle sorunlar devam edecek

• rachy R kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin modem nedie acaba bende infinty modem var bütün güvenlik ayarları kapalı şuan ama ara sira sınırlı bağlantı diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kablonet için dün başvuru yaptım.

Size ve konudakilere önemli bir konuda fikirlerinızı almak danışmak istedim.
    Ben 10 Mbps 50 Akk olan 39 tl lik tarifeyı aldım. Aynı fiyata 25 Mbps 25 Akk vardı onu almadım.

Birde Mayıs.2017 de btk kararıyla Akk sonrası hızlar değişecek Ben bu 10 Mbps alırsam akk sonrası hiz 5 Mbps olacak

25 Mbps 75 Akk 49,99tl olan paketi secersem Akk sonrası hız 8 ya da 16 Mbps olacak. Bu da önemli
    10 tl fazla vermeye değer mi

49,99 tlye diye söylediğim Hayatı kaçırma diye kampanyalı paket de
    25 Mbps 75 Akk
    Hd yayın 160 kanallı kablo tv temel paket
    Vizyon sinema paketi var farklı olarak.

Ne dersiniz 39 tl lik paket yerine 50 tl lik paket daha avantajlı kanal olsun Hız.olsun Akk olsun sinema paketi de var 10 tl fazla vermeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 28 Ocak 2017; 23:39:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Hocam ben eğer İnterneti düşünecek olsam 10 lira daha ucuz olan paketi alırım. Ama tv de benim için önemli derseniz tabiki 10 lira daha verip tv li paket almak daha mantıklı gözüküyor. 25 mbps zaten 16 ya düşecek 1 mbps ile yırtıyor alt banttan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sombre06 kullanıcısına yanıt
    Hangisini hocam 10 / 50 Akk olan mi

25/25 Akk olanla. İkisiı de 39 tl.

• ellekem kullanıcısına yanıt
    Hocam şu saatten sonra kesinlikle 10mbps almazdım. Günde 1 liraya olan bir tarife var 25/25 zaten 1 Mayıs sonrası hiz 16 olucak. Tv lazım değilse bunu da düşünün derim. Lazımsa da 25mbps altına düşmenizi tavsiye etmem. 10mbps İnternette hızınız yine 3 e düşecek ve kotanin tamamen kalkmasına daha 2 yıl var.

Edit: ilk etapta bende 100 mbps olan paketi almayı düşündüm sanırım ama şu anda aylık 29. 99 lira olan paket çok mantıklı geliyor. İçerisinde teledunya giriş paketi var analog var. Ayrıca 2 lira fazlaca giriş temel pakete yükselebilir. İstenirse esnek zaten uydunet tarifeleri. Eğer modem indirimleri bu tarifeye de dahilse ikisi birden 3 liraya gelir tv kutu ve modem. Ben sanırım 29 liralık olanı alıcam. Online video sorunlarının geçtiğine emin olunca başvurum yapicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sombre06 -- 30 Ocak 2017; 3:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Bende kablonet için dün başvuru yaptım.

Size ve konudakilere önemli bir konuda fikirlerinızı almak danışmak istedim.
    Ben 10 Mbps 50 Akk olan 39 tl lik tarifeyı aldım. Aynı fiyata 25 Mbps 25 Akk vardı onu almadım.

Birde Mayıs.2017 de btk kararıyla Akk sonrası hızlar değişecek Ben bu 10 Mbps alırsam akk sonrası hiz 5 Mbps olacak

25 Mbps 75 Akk 49,99tl olan paketi secersem Akk sonrası hız 8 ya da 16 Mbps olacak. Bu da önemli
    10 tl fazla vermeye değer mi

49,99 tlye diye söylediğim Hayatı kaçırma diye kampanyalı paket de
    25 Mbps 75 Akk
    Hd yayın 160 kanallı kablo tv temel paket
    Vizyon sinema paketi var farklı olarak.

Ne dersiniz 39 tl lik paket yerine 50 tl lik paket daha avantajlı kanal olsun Hız.olsun Akk olsun sinema paketi de var 10 tl fazla vermeye değer mi?

O paket de gayet güzel. Sinema TV'ler sanırım Türksattan geliyor ve ana yayıncı kalitesi ile sınırlı ama vizyon paketi kanalları nedense bana çok net geliyor. D-Smart mega paketim olmasa kesin full sinema ve üst paket açtırırdım.

Fox Crime, Fx gibi kanalları da d-smart ile karşılaştırdım. TV görüntü ayarlarını aynı yaptım. Artık kutudan mı bilemiyorum ama modüllü teledünya görüntüsü next tiger 2010 cihazdan modüllü d-smart görüntüsünden aynı kanallarda çok daha iyiydi. Teledünya 5 6 saniye önden yayın yaptığından farkı daha rahat gözlemledim. Görüntü kalitesi modülle çok iyi. Neta kutuyu bilmem, bildiğim kaarıyla çok dandik bir marka ama daha bir kez bile bağlamadım. Zaten altyazıları bile bozuk gösteriyor. Sinema TV'de altyazı açmaya çalıştım berbattı. Tüplü TV için bile çok kötü bir alet neta... 1 liradan 24 lira diye aldım. O kadar da ancak edecek çöp bir cihaz.

• sombre06 kullanıcısına yanıt
    Hocam sırf mayıs sonrası için bence de 25/ 25 Akk olanı mantıklı fakat.

25 gb çok az Mayıs a kadar 4 ay var

3-4 güne Akk hemen bitip 3 Mbps yavaşlığını 4 ay çekme durumu var.

Öyuzden 25 / 75 gb Akk yi 10 tl fazla vermek

Veya 2-3 ay 10 Mbps 50gb akk olanı kullanıp yüksek akk sından faydalanıp mayısa yakın olursa 25/ 25 Akk olanı almak
    Fazla para vermemek için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 30 Ocak 2017; 13:14:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.