Şimdi Ara

uydunet hız düşümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gece bi düzelme oluyor sizde iyiymiş gene arkadaşlar. ben 5 gündür 10kbps/sn ile video izlemeye çalışıyorum. arıyorum genel arıza var diyorlar. hala çözüm yok internete bile zor giriyorum
  • Yine perişan su anda 0.82 indirme hızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikindin aradım kesin olmamakla beraber akşam çözüle ek diyorlar (!) saat 8 oldu akşamdan kasıtları ne anlamış değilim 2015 yılında 1mbit internet göremiyoruz
  • Bende konyadayım 24mbps/150GB kullanıyorum bendede aynı 2mbit felan çıkıyo az önce aradım konya genel arıza var diyorlar ne zaman giderilecek dedim onun hakkında bilgi veremeyiz dediler bence büyük bir arıza arkadaşlar uydunette tanıdığı olan felan yokmu bilgi alsak
  • Hizmet alamadığımız günlerin parasını bizden tahsil etmemeleri lazım. Böyle bir hakkımız var diye biliyorum.

Kaldı ki internet 1 mpbs nin altında olduğu için günlük rutin işlerimi gerçekleştiremedim ve zarara uğradım sayelerinde.

Birde doğum günüm diye 100 Mpbs hediye etmişler kullandım bir baktım AKN'den yemiş. Böyle saçma iş olmaz madem hediye veriyorsun o gün AKN'yi dondur.
  • Superonline kullanan arkadaşlar nasıl sizde internet

• Arkadaslar suan sadece dhye girebiliyorum sizdede Boyle but sikinti var mi?

• Ben de şu an sıkıntı yok gibi de belli olmaz. Başka bir firmadansa uydunet dedik inşallah pişman olmayız

• Sonunda internet geldi demiştim taki wowda 1900~2200 arası ping değerine sahip olduğu görene kadar... Sikayetvar.com'a sikayet yollamıştım cevap gelmiş yapıştırıyorum buraya.

Sayın Abonemiz;

******** nolu şikâyetinize istinaden yapılan incelemelerde siz değerli abonelerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek adına bölgenizde iyileştirme çalışmaları yapıldığı görülmektedir.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında abonelerimiz belli sürelerde etkilenebilmekte olup bu sürenin minimum seviyede olması yönünde işlemler gerçekleştirilmektedir.

Sistem üzerinde genel arıza bilgisi olması nedeni ile ekiplerimiz bireysel olarak müdahale sağlayamamaktadır.

Hattınız ile ilgili tüm soru ve şikâyetleriniz için 7/24 444 0 126 ya da 126 nolu hattımızdan Kablo Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz.

Saygılarımızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMEHUNTER

Hizmet alamadığımız günlerin parasını bizden tahsil etmemeleri lazım. Böyle bir hakkımız var diye biliyorum.

Kaldı ki internet 1 mpbs nin altında olduğu için günlük rutin işlerimi gerçekleştiremedim ve zarara uğradım sayelerinde.

Birde doğum günüm diye 100 Mpbs hediye etmişler kullandım bir baktım AKN'den yemiş. Böyle saçma iş olmaz madem hediye veriyorsun o gün AKN'yi dondur.

Problem hayla devam ediyor işten saat 7 gibi geldim baktım aynı 2mbit bugün 3.cü gün böyle saçmalık olmaz ( 100mbit olunca kotadan gitmemesi lazım nitro servisinde kotadan gitmiyor bende yapmıştım 1 kaç sefer kotaya işlemedi arızadan dolayı olabilir)
  • Ya bende HTC telefon var wifi da bağlı iken birden kesiliyor bunun sebebi ne olabilir sizce arkadaşlar

• Bugün hiç internet yok. Sadece Donanım habere girebildim. İyice sinirlendim. Aradım Uyduneti biz birşey yapamız diyorlar. İyice çattım ve kızdım. Sizi şikayet etcem dedim. 1 haftadır sorun çözülmez mi ? Bari ne zaman çözülceğini söyleyin diyorum. Tersledi Tahmininiz yok mu diyorum. Bilmiyorum diyor. O zaman 1 ay'da mı gelecek bu net dedim sinirlendim. Şikayet edeceğim uyduneti şerefsiz adamlar. Sabrım taştı iyice bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çamurşevket

arkadaşlar merhaba dün akşam 6 itibariyle uydunet bağlattım konyada ikamet ediyorum 1 saat öncesine kadar hızım 24.7 mgbt di şimdi 3 e düştü genel bir problem var dediler önce net bağlantım gitti net geldi ama hız düşük acaba bu durumda olan var mı ? modemim netmaster cbw-383zn

ankara gayet normal

250 gb aylık limitim var.
  • Problem hayla devam ediyor
  • Telefondan sürekli bağlantı kopuyor delirecek

• Arkadaşlar ben de Konya 'da yaşıyorum ve böyle bir sorun yaşayan var mı diye Google ' da arama yaptığımda artık siteye üye olmanın zamanı geldiğini gördüm. Öncelikle söyleyeyim sorunla ilgili her şeyi yaptım ki bunlar ;
    arıza kaydı bırakmak , telefonda kavga etmek ve en sonunda taşeron firmaya gitmek. Eğer arıza sayfasına bakarsanız firmanın isminin "Orjin Mühendislik" olduğunu görürsünüz. 3 ilçede birden (Meram , Selçuklu , Karatay) aynı anda
    internetin gitmesi saçma geldiği için burayı buldum. Sille "battı - çıktısı" sonrası Saray Halı dükkanı var. Oranın arka tarafında ya 8 ya da daha fazla katlı bir binanın 2. katında sol taraftaki dairede yer alıyorlar.
    Oraya vardığımda öncelikle arıza kaydınızı alan bayanlarla konuştum ki telefonları hiç susmuyor. Onlarda bu duruma alışmış bir şekilde internetin gelmesini bekliyorlar. Ben biraz kızınca beni yan odaya , arıza kaydı bıraktığımzda eve gelen teknik arkadaşlara , yönlendirdiler.
    Orada yaptığım görüşme sırasında onların da interneti olmadığını gördüm. Ayrıca evden merkezin okuyacağını düşünüp attığınız maillerin de aslında bu arkadaşlar tarafından görülebildiğini bizzat şahit oldum. Yani teknik arkadaşlar ile ilgili bir şey yazarken iki kere düşünün.
    Neyse , ben 6 gündür internet olmadığını , belirli saatlerde gelip belirli saatlerde gittiğini ifade ettim. Onlarda bana aynı sorunun kendilerinde de yaşandığını ve merkezde bir çalışma olduğunu söylediler. Yani onların verdiği bilgiye göre tüm Türkiye de böyle bir sorun var(mış).
    Madem böyle bir sorun her yerde var , neden sizin adınızı yazıyorlar dediğimde bir şey demediler. Ama internetin onlarda da olmadığını bilgisayarlarına bakarak gördüm.
    Sorun düzeltilirse merkezden düzeltilecekmiş yani.
    ------
    Ayrıca eve gelince bir şey farkettim ; dns değiştirip girince net bozuluyor ama dns i eski haline getirince düzeliyor. Ve vpn kullansam bile (ki paralı vpn kullanıyorum ) eğer dns değiştirmemişsem hâlâ yasaklı sitelere giremiyorum. Acaba dns olayının temeline mi immeye çalışıyorlar ? Sizin de böyle tecrübeleriniz oldu mu

• John234 kullanıcısına yanıt
    Azminizi takdir ettim, bende bu işin peşine düşmeyi düşündüm ama imkan bulamadım.

Türkiye geneli sorun olduğunu sanmıyorum Konya'dan yükseliyor hep şikayetler.

Problemin ne olduğu bile belli değil. Bir arıza diyorlar bir iyileştirme çalışması diyorlar ama ben iyice kıllandım bu kadar uzun sürüpte tatminkar bir açıklama bile yapılmaması sinir bozucu. Dün neredeyse tüm gün felçti internet bugün bir nebze düzeldi ama arada gidip geliyor.

Bence bu ay fatura tutarının yarısını ödemeliyiz sonuçta hizmet alamadık.
  • GAMEHUNTER kullanıcısına yanıt
    Aslında bizim yaşadığımız sorunu İstanbul ' da yaşıyor ama diğer illerde böyle bir sorun görünmüyor. Ayrıca ne olup bittiğiyle ilgili mutlaka bir açıklama yapmalılar. Ama onun yerine telefonda söyledikleri iki şey var ;
    1. si kablo koptu , 2. si altyapı çalışması yapılıyor. Zaten ne zaman 2. sini duysam basıyorum kahkahayı.
  • Yahu gençler bende telefonda net kopuyor sürekli zyxel bi wifi dağıtıcı var bende onu kullansam sizce nasıl olur ?

• Ya hani dns ve ip sunuculari iyilestirilmisti. Daha iyi hizmet diyorlardi olaya bak istanbulda bile sknti var arkadaslar..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.