Şimdi Ara

Uydunet ile ilgili sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün uydunete mail gönderdim şu şekil tek kişi için binaya uydunet kutusu takar mısınız dedim Binada bulunan kişi sayısının 4/3 talepte bulunması gerekmektedir.Bina dağıtım kutusu ortak kullanım alanından elektrik almaktadır. böyle geri döndüler tek kişi için ücretli yapsalar ne kadar oluyor ? Yoksa superonline alacam mecbur ? superonline da iyi mi kötü mü bilmiyorum

• Süperonline Fiberse kesinlikle al ama adsl se uzak dur adsl de ttnetin altyapısını kullanıyor fiberde kendine özel altyapısı var
  • NYTMARE N kullanıcısına yanıt
    Şöyle diyeyim sana dostum. ben şuan ttnet kullanıyorum adsl mi vdsl mi bilmiyorum babam almış. 2.0. 2.9 mb aralığında indirme yapıyorum buda sanırım vdsl oluyor superonline vdsl önerilir mi ?
  • apartmandakileri ikna edersin, ttnet'ten daha ucuz ve kaliteli dersin, apartmanın aylık elektrik faturasına 4-5tl ekliyor dağıtım kutusu.
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Apartmandakiler kapıcı parası ödememek için kapıcı istemiyorlar sen düşün artık. Belliki uyduneti geçtik diğer sorum da var :)
  • Arkadaşlar şimdi 4 blok var 4 bloktan 20-25 kişi uyduneti istiyor diyelim mahalleye altyapı çekerler mi ? ve sonra binalara uydunet kutusu yerleştirirler mi 20-25 kişi için ? Bide oturduğum yer adıyaman, uydunet sitesinde hiç altyapı bile gözükmüyor ?
  • B4ybars B kullanıcısına yanıt
    Vay be?

Fi tarihinde KabloTv reklamı üzerine aradığımda 10 katlı apartmanda sadece benim talebim üzerine nerelerden yolu kazıp apartmana dalıp benim kata ve evime hat çekmişlerdi.
    Bir lira bile istememişlerdi, "THOSE WERE THE DAYS"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 12 Aralık 2016; 23:30:10 >
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    Tek kişi için çektiler ha ? TAm açıklar mısın ? bana diyorlar 4/3 talep ederse getiririz altyapı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4ybars -- 13 Aralık 2016; 0:5:48 >
    "Fi tarihinde" diye başlıyor mesajım, canım kardeşim

"Fi tarihi: çok eski bir zaman" Henüz vahşi kapitalizm'in ülkemize gelmediği zaman..
    Mesela yaklaşık 20 yıl önce
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    Anladım ben soruma cevap istiyorum :D
  • Uydunetten altyapı isteği için tekrar soru sordum şöyle bir cevap geldi.

"Şebeke genişletme çalışmaları yıllık bütçe planları dahilinde, alt yapı ve maliyet uygunluğu hesaplanarak yapılmaktadır. Yıllık bütçe planı içerisine dahil edilemeyecek bölgeler için en yetkili birim olan İl Müdürlüğünün vermiş olduğu bilgiler geçerlidir."

Ne demek istiyorlar yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4ybars

Uydunetten altyapı isteği için tekrar soru sordum şöyle bir cevap geldi.

"Şebeke genişletme çalışmaları yıllık bütçe planları dahilinde, alt yapı ve maliyet uygunluğu hesaplanarak yapılmaktadır. Yıllık bütçe planı içerisine dahil edilemeyecek bölgeler için en yetkili birim olan İl Müdürlüğünün vermiş olduğu bilgiler geçerlidir."

Ne demek istiyorlar yani ?

bulunduğun ilde kablo alt yapısı varsa il müdürlüğüde vardır.oraya gidip görüşebilirsin diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comcast kullanıcısına yanıt
    Bulundugum il Adıyaman ve uydunetin sitesinde altyapı gözükmüyor ne olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4ybars

Bulundugum il Adıyaman ve uydunetin sitesinde altyapı gözükmüyor ne olacak ?

kullanamazsin o zaman. Bir kişinin isteğiyle hareket etmez kablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comcast -- 13 Aralık 2016; 22:30:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comcast kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi 20-25 kişi talep edecek ? ayrıca diyorlar 2023 e kadar uydunet tüm illere altyapı kuracakmış
    Anlaşılmayacak ne var cevapta?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.