Şimdi Ara

UyduNet'in vermiş olduğu NetMaster modemler çok mu kötü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısa zaman içerisinde UyduNet'e abone olmayı düşünüyorum. Forumu takip ediyorum, çoğu kullanıcı NetMaster'ın modemlerinden şikayetçi.

Kimi router bağladım sorun yok diyor, kimi kablosuzda bile yavaş diyor.

Şuanda bu modemleri kullanan arkadaşlara birkaç sorum var.

İnternet üzerinden baktığımda NetMaster dışında Doc3 UyduNet uyumlu modem yerli satıcılarda yok.

Şimdi ben abone olurken kampanyalı olan modemi (144 ₺) satın aldığımda karşılaşacağım sorunlar nelerdir?

WIFI çok kötü deniliyor. Sadece WIFI performansı mı kötü yoksa kabloluda da sorunları var mı?

Elimde TP-LINK TD-W8951ND 150 Mbps Kablosuz N ADSL2+ Modem Router var. Bunu kampanyayla verilen NetMaster modeme bağlayabilir miyim? Bağlanırsa sorunlarım hallolmuş olur mu?

Konuyla ilgili önerilerinizi bekliyorum. ( :

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kablolu bağlantıda herhangi bir problem mevcut değil. Ben memnunum.
  • Kötü ne kelime, bu modemde wi-fi diye bir şey yok, istediğin kadar ince ayar yap, eninde sonunda patlıyor.

Türksat A.Ş. yöneticilerine ve uydunet abonelerine haykırıyorum! Modemlerin wi-fi'ı berbat ötesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_105139320/f_//tm.htm#105139320

Not: Konunun altında, netmaster modemlerin bu kronik sorunundan, ekstra para harcayarak nasıl kurtulacağınızıda anlattım.

-
  • Wi-Fi o kadar berbatki yan odadan çekmiyor o yüzden elindeki routeri modeme bağlıyarak kullanabilirsin... Kabloluda sorun yok...
  • Kablolu şahane wifi berbat

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Kötü ne kelime, bu modemde wi-fi diye bir şey yok, istediğin kadar ince ayar yap, eninde sonunda patlıyor.

Türksat A.Ş. yöneticilerine ve uydunet abonelerine haykırıyorum! Modemlerin wi-fi'ı berbat ötesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_105139320/f_//tm.htm#105139320

Not: Konunun altında, netmaster modemlerin bu kronik sorunundan, ekstra para harcayarak nasıl kurtulacağınızıda anlattım.

-

Konuya göz gezdirdim. WAN portu olan her modem aynı zamanda routerdır diye belirtmişsiniz.

Bende bulunan ADSL modemin arka kısmına baktığımda böyle bir port göremedim, yada ismini belirtmemişler.

Modem bu:http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TD-W8951ND

Ayrıca ismi Modem Router diye yazıyor. Kullanabilecek miyim ben bu modemi router olarak?

quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Wi-Fi o kadar berbatki yan odadan çekmiyor o yüzden elindeki routeri modeme bağlıyarak kullanabilirsin... Kabloluda sorun yok...

Kablolu olarak PC'de, kablosuz olarak telefon vb. cihazlarda kullanmayı düşünüyorum...

Modemim buna uygun mu? Yukarıda linkini belirttim.

quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Kablolu şahane wifi berbat

Hangi modemi verdiler size? Ne zaman başladı aboneliğiniz?

•  UyduNet'in vermiş olduğu NetMaster modemler çok mu kötü?

Elimde bulunan modemin arka kısmı bunun aynı. Sadece LINE yazan kısımda ADSL yazıyor.

Ayrıca TP-LINK'in modemle ilgili sayfasında belirtilen öne çıkan özellikler kısmında şöyle bir cümle var;

"ADSL 2/2+ Modem, Kablosuz N Access Point ve 4-Port Router hepsi tek cihazda."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çırak Web Master -- 26 Nisan 2015; 16:08:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wifi rezalet. Yan odada bir tık.

• Bende wifi rezaletti zaten kabloda berabat oldu kuetulucam bu firmadan iki ay sonra taahut bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Deutsch Ali

Bende wifi rezaletti zaten kabloda berabat oldu kuetulucam bu firmadan iki ay sonra taahut bitiyor

Kablolu bağlantıda da mı sorun var?

• Wifi zayıf. Bu yüzden çok sinir stress olan arkadaşlar var ama 70-80 liralık bi access point'le olay çözülüyor. Bu fiyat/performans oranına değer bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Wifi zayıf. Bu yüzden çok sinir stress olan arkadaşlar var ama 70-80 liralık bi access point'le olay çözülüyor. Bu fiyat/performans oranına değer bence.

Bugün gittim başvurdum. Bayana sordum böyle böyle sıkıntılar varmış diye.

Devlet bünyesinde çalıştığı için modemlere kısıtlama getirdiklerini söylüyor. AP al kullan dedi bana. :D

Herneyse, 144 ₺ peşin modeme verecem, ADSL modemi mide AP olarak kullanabilirim umarım.

• Adsl modemi ona bağlamayı deneyin, olmazsa yeni access point alırsınız. Bende de uydunet öncesi bi adsl modem vardı onu kablosuz access point olarak kullanamadım. Bazı eski modeller olmuyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Adsl modemi ona bağlamayı deneyin, olmazsa yeni access point alırsınız. Bende de uydunet öncesi bi adsl modem vardı onu kablosuz access point olarak kullanamadım. Bazı eski modeller olmuyormuş.

TP-LINK TD-W8951ND 150 Mbps Kablosuz N ADSL2+ Modem Router

Bendeki modem bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.