Şimdi Ara

UYDUNET KOPMA SORUNU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz uzun oldu ama okuyun lütfen. ÇOK ÖNEMLİ.

Öncelikle Hepinize Merhabalar. Uydunet kullanıyorum. 444 0 126 En çok aradığım numaralarda biri haline geldi. Sürekli kopuyor. Uzaktan bağlanıp yayın kanalınu değiştirip. Biz ayar yaptık olması lazım deyip kapatıyorlar. Sinyalimde sıkıntı yokmuş. Sonra modemden kaynaklandığını kendim anladım. (çünkü wifi bağlantı sınırlı hatasını bilirsiniz onu alıyorum pcde wifi kapatıp açınca geçiyodu yani modemde sorun. İşte sonunda aradım yine o Numarayı dedim böyleböyle gelin şu modeme bakın adamlar geldiler. Sivri zekalılar oyun oynarken mi kopuyor dedi. Bende evet dedim. Öyle bişey olduğunda O NUMARAYI arayıp İP DEĞİŞİMİ talep edin dedi. Allahım dalga mı geçiyosun. BEN YENİ IP ALIP NAPAYIM. Nerelerime işleyeyim. Sonu ZN olan modemi kullanıyorum. Lütfen yardım edin. Delircem tam CS:GO oynuyorum. Tak gitti internet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 9 Ağustos 2016; 15:44:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benzer sorun bende vardı. her 5 dakikada bir modem kopuyordu. sonra bağlanıyor önümüzdeki 5 dakika dolmadan tekrar kopuyordu. 1 ay test modem bıraktılar, bu süre içinde hiç sorun olmadı. fakat modem servisten sorunsuz diye geldi. tekrar arız kaydı açtım. adamların gelip bakması 3 haftayı aldı. 50 tane yere şikayet ettim zor bela geldiler. modemi verdim, değiştirdiler, sorun çözüldü.

test modem isteyin, sizde kalsın bir kaç gün deneyin. ya da başka modeminiz varsa bağlayıp kullanın, sorun yoksa değişiklik konusunda ısrar edin. eğer son geldiklerinde modem değişikliğine karar vermemiş olsalardı kapıyı açmayacaktım.
  • @Anadolu teşekkürler de geldiler baktılar modeme sorun yokmuş 4 gündür kopmadı bakalım birazdaha bekleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bseeek

@Anadolu teşekkürler de geldiler baktılar modeme sorun yokmuş 4 gündür kopmadı bakalım birazdaha bekleyeyim.

nasıl oldu hocam çözüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VodafoneNet ping sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.