Şimdi Ara

Uydunet Kullananlar Buraya: Tp-Link Kablo Modem Türkiye Pazarına Gelsin Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
10
Favori
18.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Beyler Uydunet'e ilişkin şikayetler Netmaster'ın kablo modeminin wifi verimliliği ile ilgiliyse bunun kısa vadede çözümü Netmaster+Wan girişli iyi bir kablosuz router (Tplink veya başka marka) değil mi sonuçta?

"Uydunet ile ilgili her şey" başlıklı konuda yazdığım aşağıya alıntıladığım mesajda değindiğim gibi tek sorun wi-fi performansı değil. Birden fazla aygıtla bağlanmada sorun yaşayanlar, bazı güvenlik veya sistem ayarlarını kapatmak veya daha düşük seviyeye çekmek zorunda kalanlar, dosya paylaşım uygulamalarıyla download yapanlarda bağlantının kesilmesi veya indirilen dosyaları paylaşan kaynaklara bağlanamama gibi sorunlar yaşayanlar vs var.

quote:

Arkadaşlar
    Yıllardır bu forumda uydunet konusunda mevcut modemlerden şikayet edilip durulur. (İsteyen google'da veya forum içi aramada ilgili terimleri aratıp bakabilir).
    Şimdi ise açmış olduğum bir konu üzerine alternatif bir marka (Tp-link) Türkiye kablo modem pazarına gireceğini duyurdu.Tek yapmanız gereken ilgili konuya girip destek mesajınızı yazmanız. "Or-By" arkadaşımız gibi tek kelime "destek" yazsanız yeterli. (Yeri gelmişken "Or-By" arkadaşımıza ve diğer destek mesajı yazanlara teşekkür ederim).Talebin ne kadar fazla olduğunu gösterelim ki alternatiflerin Türkiye pazarına girişi hızlansın.
    Mevcut durumda wi-fi performasından şikayetçi olanlar, birden fazla aygıtla bağlandığında ip alma sorunu yaşayanlar, mac bilgisayarlarla wi-fi bağlantı sorunu yaşayanlar, güvenlik ve sistem ayarlarını kapatmak veya daha düşük hız veya güvenlik sağlayan modlarda çalıştırmak zorunda olanlar ve diğer sorun yaşayan arkadaşlar lütfen ilgili konuya destek mesajı yazıp destek verin. Konu linki:

http://forum.donanimhaber.com/m_114946438/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-654089A38 -- 12 Mart 2016; 18:37:23 >

• Arkadaşlar hepimizin gözü aydın. Tp-link donanım haber resmi destek konusunda Tp-link yetkilisi tarafından yapılan açıklamayı paylaşıyorum.

quote:

Docsis 3.0 modellerinin hepsinin Türkiye'ye getirilmesi planlanıyor. Bu yönde ki çalışmalarımız devam ediyor.

Destek veren herkese teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar hepimizin gözü aydın. Tp-link donanım haber resmi destek konusunda Tp-link yetkilisi tarafından yapılan açıklamayı paylaşıyorum.

quote:

Docsis 3.0 modellerinin hepsinin Türkiye'ye getirilmesi planlanıyor. Bu yönde ki çalışmalarımız devam ediyor.

• Arkadaşlar lütfen destek mesajlarımızı yazmaya devam edelim. Ne kadar fazla talep olduğunu gösterelim.
  • Tüm içtenliğimle TP-Link kurtar bizi bu dünyanın en kötü Kablo Modemi Netmasterdan.

Gel artık!
  • hadi insallah , bir an evvel gelsinde gercekten kurtulalim su netmaster modemlerden ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: fujita kasagura

Arkadaşlar hepimizin gözü aydın. Tp-link donanım haber resmi destek konusunda Tp-link yetkilisi tarafından yapılan açıklamayı paylaşıyorum.

quote:

Uydunet'e geçmememdeki en büyük etkenlerden biri dandik NetMaster modemlerin tekel halinde kalması idi. Umarım TP-LINK NetMaster'dan daha iyi ve verimli çıkar. O zaman TTNET'e bye-bye deyip Uydunet'e geçmeyi pekalâ düşünürüm.

Bu arada NetMaster firmasına güzel kapak olmuş olur. Ebediyen tekel kalacaklarını mı zannettiler?

• Gelsinler de 2 adet modem kalabalığından kurtulalım.
  • Uydunet çok az yerde var. Getirselerde en çok 1000 adet filan satarlar diye düşünüyorum. Onun içinde değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Uydunet çok az yerde var. Getirselerde en çok 1000 adet filan satarlar diye düşünüyorum. Onun içinde değer mi?

Bunu mevcut modemlerin satıcısı olan firmaya sormalısınız yarbayım.
  • netmasteri ayri access point ile kullaniyorum.Nasil bi wifi varsa çekmiyor alet valla tp link modemi getirsin de kurtulalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Uydunet çok az yerde var. Getirselerde en çok 1000 adet filan satarlar diye düşünüyorum. Onun içinde değer mi?

Eskiden uydunet modemi kendi veriyordu. Hali hazirda modemi olmayan kac yeni abone aliyor ki uydunet? Ve bunlardan kaci modemi kendi bulup aliyor? Cogu uydunetten taksitle aliyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen ben bir ay önce abone olmadan başka modem almak istedim, amazondan alacaktım ama çok pahalıya geldiği için vazgeçtim. Ama dediğiniz gibi çoğu insan taksitle alıyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Eskiden uydunet modemi kendi veriyordu. Hali hazirda modemi olmayan kac yeni abone aliyor ki uydunet? Ve bunlardan kaci modemi kendi bulup aliyor? Cogu uydunetten taksitle aliyordur.

Bunu da forumda sayısız örneği görülen ve mevcut kablosuz(!) modemlerinin wi-fi özelliğini devre dışı bırakıp, Tp-link, Asus, Linksys gibi başka markaların router veya access pointlerinden satın alarak interneti bu şekilde kablosuz kullanan uydunet abonelerine sormalısınız yarbayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-654089A38 -- 13 Mart 2016; 23:14:33 >

• allahın cezası netmaster router ile başım dertte.

cxc 150 kablo modem kullanıyorum yıllardır aynı modem. 3 yıl önce yanına netmaster wds150 router alarak hata ettim. router şu an kendini kilitliyor. kablo olarak internet bağlantısı var fakat router internet bağlantısını sağlamıyor. hiçbir sorun yoktu şimdiye kadar. 2 haftadır bu sorunla mücadele ediyorum. umuyorum ki sorun uydunetle alakalıdır. zaten 2 haftadır intenertte herkes çok sıkıntı yaşıyormuş.
    yeni router alırsam ne önerirsiniz?
  • bendede modem değiştirmeme rağmen hala wifi problemi var ve netmaster ı aradığımda bana en son çare olarak modemin yerini değiştirin dedi.iyide yıllardır kıytırık ttnet modemi kullandımda böyle bir şey olmadı.uydunete geçtim daha ilk faturam gelmeden modemim bir kere değişti.şimdide yeri değişecekmiş yok frekansmışta vs vs .iyi de bütün ışıkları gayet normal yanıyor ama bir anda evdeki ne telefonlar ne tablet ne de pc sınırlı bağlantıya düşüyor :( olmuyorsa yapmasınlar kardeşim modem falan.evimde ttnet zamanından kalma tp link access pointim var onu ethernet ile netmaster modeme takıp access pointten wifi sinyali vericem bakalım.o zaman sorun düzelirse bu asalakların yaptığı modem 5 kuruş etmiyor demektir.

onun haricinde uydunet fiyat ve internet hızından memnunum.boşuna kaz gibi yıllarca ttnet yolmuş beni de :( kotam bitse bile nitro alırım kafam rahat

• Docsis 3 modemlerinin acilen çok hızlı bir şekilde gelmesini istiyorum. hatta ihaleye bile girin ne yaparsanız yapın ama şu modeller gelsin. arris motorola modemlerini bile getirin.
  • wi-fi olan docsis 3.0 modeme fitim başka bişey istemiyorum
    uygun fiyatla getirin alalım.hem para kazanın hem dua ederiz
    uydunette hizaya gelir
  • Evedeki ağı yenilemeyi düşünüyorum, düzgün iletişim sağlayabilen düz modem ile router benim işimi görür.

Amazon'dan makul fiyatı gelseydi tercihlerim arasındaydı, resmi olarak gelmesi garanti açısındanda iyi olur. Tplink denemeye diğer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam,

öncelikle yoğunluktan dolayı buraya çok sık giremediğim için size geç dönüş yapabildim. Kusura bakmayın.

Size yazdığım gibi hemen merkez ile irtibata geçip test amaçlı birkaç ürünü istedik. Muhtemelen haftaya elimizde olur. yapılacak testlarde bir sıkıntı olmazsa satış amaçlı ürünlerin ithalatına hemen başlamayı planlıyoruz.
    Konu takibimiz altında, sadece sizlerden toplamda birkaç hafta zaman istiyoruz.

İyi günler dilerim.

Ali Dinçer,
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.