Şimdi Ara

Uydunet kullanıp online oyun oynamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bursa merkezdeyim. TTNET kullanıcısıyım ama pişmanım. 67 TL verip kaplumbağa hızında kullanıyorum. her gece cs 1.6 oynuyorum. ping sorunu yok. fakat uydunete geçince herkes ping sorunundan şikayetçi. online oyunlarda ping sorunu çıkatır mı sizce? online oyun oynayanlar varsa yardımcı olsun lütfen

• Oynuyorum, sikinti yok. Ancak cevrenizdekilere sorun. Oynadiginiz serverin IPsi varsa test yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 7 Mart 2015; 23:34:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı komşumuzda Uydunet var. Şifresini bilsem girip hız testi yapacam fakat çekim gücü düşük olduğu için program ile şifreyi bulamıyorum. İstemek de olmaz senin internetin yok mu diyecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5888A84FC -- 8 Mart 2015; 0:01:34 >
  • Cs go, h1z1, fifa 15 oynuyorum sürekli bir takılma oyundan atma oluyor. Online oyun sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 4,3 ,Pes 2015 online oyun farketmez lag,atma olmuyor.6 Senedir kullanıyorum Lol'da oynadım ping değerleri gayet normaldi.

• online oyunlarda hiçbir sorun yaşamıyorum. TTNETi iptal etmeden uydunete geç 1 hafta içinde cayma hakkını kullanabilirsin pingler yüksekse
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

online oyunlarda hiçbir sorun yaşamıyorum. TTNETi iptal etmeden uydunete geç 1 hafta içinde cayma hakkını kullanabilirsin pingler yüksekse

Uyduneti deneyip vazgeçsem boşuna masraf yapmış olurum. Sonuçta yeni modem kurulacak ve yeni kablolar döşenecek. yada yanlış mı biliyorum? evde TV de uydu var ama uydunetin olandan değil sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parasız Yeni Online oyun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRaVeYaRD16

quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

online oyunlarda hiçbir sorun yaşamıyorum. TTNETi iptal etmeden uydunete geç 1 hafta içinde cayma hakkını kullanabilirsin pingler yüksekse

Uyduneti deneyip vazgeçsem boşuna masraf yapmış olurum. Sonuçta yeni modem kurulacak ve yeni kablolar döşenecek. yada yanlış mı biliyorum? evde TV de uydu var ama uydunetin olandan değil sanırım

Binanızda olup olmadığına baktınız mı?

• http://www.turksatkablo.com.tr/

Buradan sayfanın aşağılarında binamda hizmet var mı?'dan kontrol edebilirsiniz.

• İstanbul Maltepe'deyim, CS: Source'da yurt içi sunucuda kablosuz bağlantıda 10, kablolu bağlantıda 5 civarında ping değerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

http://www.turksatkablo.com.tr/

Buradan sayfanın aşağılarında binamda hizmet var mı?'dan kontrol edebilirsiniz.

Bizim kapı no 11. fakat seçeneklerde 11 yok. 12 var. 12 numaralı kapıda kabloTV şebekesi var görünüyor. karşı komşu olsa gerek

o zaman bizim binaya ait kabloTV yok. her şey dahil ( kurulum, modem vb.. ) bana kaç paraya patlar Uydunet'e geçmek?

Ayrıca uydunet kablosuz modeminde Ethernet port girişi var mı?
  • 4 port vardı hatırladığım kadarıyla.

• karşı binanızda varsa yöneticiden izin alırlar size de çekerler (yönetici veya apartman sakinleri)
  • Ttnetden sonra cok keyif alirsin onlina oyunlarda ben ttnetde oyun oynayamiyordum 1yildir uydunetde gayet akici ve güzel oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

karşı binanızda varsa yöneticiden izin alırlar size de çekerler (yönetici veya apartman sakinleri)

yok hocam sade bir mahalle :) apartman yada yönetici söz konusu bile değil. peki komşumun hattından şebeke alsam sorun çıkar mı? ping yada her hangi bir sorun?
  • quote:

quote:

karşı binanızda varsa yöneticiden izin alırlar size de çekerler (yönetici veya apartman sakinleri)

yok hocam sade bir mahalle :) apartman yada yönetici söz konusu bile değil. peki komşumun hattından şebeke alsam sorun çıkar mı? ping yada her hangi bir sorun?

saha dolabı ne kadar uzak peki??

• Quake Live ve Fifa oynuyorum. Bende on gün oldu geçeli ve online oyun konusu gözümü korkutuyordu ancak ping değerleri şu ana kadar harika. Bölgesel sorunlar olabiliyormuş ancak bizim bölge de sorun yok maaşallah.
  • quote:

quote:

quote:

Buraya en yakın sokağın başında var. Aramızda 7-8 ev var o kadar yakın. Caddenin altında hatlar var zaten, TTNET bakım yaparken denk gelmişti

• quote:

quote:

quote:

quote:

Buraya en yakın sokağın başında var. Aramızda 7-8 ev var o kadar yakın. Caddenin altında hatlar var zaten, TTNET bakım yaparken denk gelmişti

o zaman direk dolaptan da çekerler sıkıntı olmaz

• Kurulumda ücret almıyorlar. Kabloymuş tesisatmış seni ilgilendirmiyor. Onların problemi.

BattleField 4'de benim uydunet'in ping almanyada bi server'a 48 iken Superonline Fiber kullanan arkadaşımın aynı server'a 55'di.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.