Şimdi Ara

uydunet kurulum sonraso hemen çalışır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarin kuruluma gleiyor turksat. Kurulum sonrası hemen calisiyor mu internet yoksa aktivasyon mu bkeliyoruz acaba ?
    Bilen varsa bilgi verirse sevinirim.

tsk

• Hemen çalışır...
  • Modem 1-2 saate online olur.
  • Bende anında açılmıştı ama 10 yil falan olmuştur abone olalı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun uydunetim baglandi. Sectigim hhiz 50mbps olmasina ragmen 32mbps alabiliyorum maksimum.
     uydunet kurulum sonraso hemen çalışır mı

yapabilecegim bir sey varmi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duffann -- 10 Ekim 2014; 17:43:25 >
  • duffann D kullanıcısına yanıt
    Sanirim tum download kanallarin baglanmiyor sadece tek kanal baglisin... Modemi birkac kez kapatip tekrar baslatin eger duzelmezse servisi arayip duzeltilmesini isteyin...
  • Az once aradim teknik destegi dns ayarlarin8 degistietti sonrada kanali degisitirin falan dedi ama modemimin wireless olmadigini anlatamadim hanimefendiye. Yarina kadar bekleyecegim. Insallah cozulur. Aksam yogun olan saatlerde yavaslama oluyoe olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayır yoğunluktan olmaz...
  • Modemin manualina bakiyordum receive isigi yesil yandiginda tek kanala calisiyor diyor mavi yandiginda birden cok kanal ancak bende hep yesil yaniyor. Yani hep tek kanal calisiyor. Modem ayarlarinda ayarlanabilececk bir sey yok. Bu altyapiyla ilgili bir sorun olabilir mi yoksa modem de sorun mu vardir acaba ?
    bana yarın kuruluma gelicekler, kurulumla ilgili tavsiye edebiliceğiniz bişey varmı ?
  • hocam kurulum sırasında aktivasyon istesinler telefonla mutlaka hemen aciliyor. baska yapılması gereken bir sey yok. kimlik fotokopisi istiyorlar bir de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.