Şimdi Ara

Uydunet neden heryere gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbulda oturuyorum oturduğum yerde uydunet yok neden herhangi bir yatırım yokki bu konuda

• Nedense Uydunet yatırım yapmıyor oysaki Tüm Türkiye' de yaygın altyapı kursa diğer şirketler nal toplardı...
  • Türkiye'de 40 milyon aşkın bina sayısı var hepsine birer kutu koyabileceklerini sanmıyorum şimdi başlasalar ancak 2020 ye hazır olur tüm türkiyede, hazır uydunet demişken neden herkez uydunet bu kadar cok seviyor ben Fiber interneti yeğlerim.
  • Tevez51 kullanıcısına yanıt
    Fiber internette heryerde yokki olsa.
  • aman olmasın. ankarada var da ne oluyor? insanlar taahütten kurtulmak için devredecek insan arıyor. rakamlara bakıp da oo ne güzel diyip duruyorsunuz. evet fiyatları ttnete göre daha uygun evet 200gb akk gibi esnek tarifeleri var. var da ne oluyor peki bi oyuna giriyorum 10 dakikada ekran 20 defa donuyor lag spike yemeden oyun oynanmıyor canlı yayın izlenmiyor
  • kirkyedi kullanıcısına yanıt
    Taahütten yana sıkıntım yok gelsin benim bölgeye hiçtiyse şu ince tel kablolardan kurtulurum.
  • valla hi öyle ya yurt dışı standart 50Mbps geçti biz yeni adsl 16 Mbps geçtik bare hızı yükselttikleri yok yurtdışı çıkışını güçlendirselerde ping düşse. adamlar 20 liradan bile Kaar yapıyorsa vay halimize.
  • Tevez51 kullanıcısına yanıt

Keşke hazır olsaydı.2021 Hala daha 15 ilde onunda yüzde 20sinde var gelişmemiş, geliştirmemişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.