Öncelikle Kablonet kullanıcısıyım ve kablolu modemim düzenli çalışıyordu ve hala çalışıyor sonra interneti wireless yapmak için Cisco WRT54GH router aldım ama bilgisayarımda kablosuz çalışıyor ama internet kafasına göre gidip geliyor ayrıca iphone internete her yerden giriyor sorunsuz olarak ne yapmam lazım lütfen yardım edin. Teşekkür butonunu kullanmayı biliyorum Not ps3 te de bir ara oturum açma sıkıntısı vardı acil yardım lütfen
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
router aldin, kablosuz modem calisiyor! kafasina göre gidip geliyor! iphone sorunsuz baglaniyor! ps3 de bi ara oturum sikintisi vardi! ve tesekkür buttonunu kullanmasini biliyosun!
ya berke Allah askina sorunun neyse anlasilir bi dilde yazsanda bizde yardimci olsak gözünü seviyim bu yazdiklarini cözebilmek icin decoder gerekli.
Ben Linksys Router aldım gayet sorunsuz kullanıyorum. Dikkat edilecek nokta; şifreleme yöntemi wpa-2 bazı eski makinalarda sorun çıkarabliiyor. wep şifreleme ile o sorun çözülüyor.
fakasupi arkadaşın dediği gibi sorununuz ne anlayamadık.Bende Linsys Wag200g ile kablosuz kullanıyorum.Laptop ve İphone da sorunsuz çalışıyor.Anladığım kadarıyla sizde internet kesiliyor.Turksata bildirin.
Thesseus; haklısın Wpa2 bazı eski laptoplarda sorun oluyor,Wpa ve Wep sorunsuz oluyor.
Sorun su iphone İnternet'e evin heryerinden bağlanıyor ama hp pavilion tx 2000 leptopum bağlantı çalışır durumda görünse bile bağlanmıyor aciklayici oldu mu
tamam simdi anladim..laptop da sorun olabilirmi..sonucta biri sorunsuz calisinca ilk akla o geliyor..virüs felan olabilir bilgisayarinda..peki ethernetten direk uydunet modemle baglanincada ayni sorunu yasiyormusun?
2 aynı model bilgisayarda denedim ikisinde de gidip geliyor bıktım artık sinyali iyi dağıtamıyor router heralde