Şimdi Ara

Uydunet ping lutfen bakinn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16mayista baglattigim uydunetde ilk gunlerde wifide lol oynarken 60ms gorurken dun aniden 1000 2000lere firkiyor ve bu 30sn devam ediyor modemle aramda en fazla 7m var ve 3 diş cekiyor

Modem : netmaster cbw 383zn 300mbps docsis 3.0
    Wireless : Tplink Tl wn727n 150mbps

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde ısrarla belirtmeme rağmen modeminiz arızalı olabilir dediler şu yetkili sizin modemede çözüm bulsun.
    Kablosuz olarak arıza varmış modemde.
  • Modem Bridge olarak ayarlandı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: YaFatiheYaramiye

16mayista baglattigim uydunetde ilk gunlerde wifide lol oynarken 60ms gorurken dun aniden 1000 2000lere firkiyor ve bu 30sn devam ediyor modemle aramda en fazla 7m var ve 3 diş cekiyor

Malesef bir çözüm söz konusu değil dostum üzülerek belirtmek isterim. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Modem Bridge olarak ayarlandı mı?

O ne oluyor bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Orijinalden alıntı: YaFatiheYaramiye

16mayista baglattigim uydunetde ilk gunlerde wifide lol oynarken 60ms gorurken dun aniden 1000 2000lere firkiyor ve bu 30sn devam ediyor modemle aramda en fazla 7m var ve 3 diş cekiyor

Malesef bir çözüm söz konusu değil dostum üzülerek belirtmek isterim. :(

Yeni bi wifi adaptor alsam antenli ping sorunu devam edermi

• YaFatiheYaramiye Y kullanıcısına yanıt
    mümkünse kablo ile bağlayın modeme yoksa yallah bismillah.

1-) Öncelikle modem ayarlarına gitmemiz gerekiyor 192.168.0.1'e gidin ve kullanıcı adı ve şifreyi girin. Bilmiyorsanız yan tarafta yazıyordur.

2-)  Uydunet ping lutfen bakinn
    Buradan kablosuz sekmesine gidin ve Wi-Fi kapatın. Anladığım kadarı ile TP-Link'ten bağlanıyorsunuz. TP-Link Wi-fi'den bağlanmaya devam edeceksiniz.Eğer TP-Linkten bağlanmıyorsanız bildirin herhangi bir işlem yapmayın.

3-)  Uydunet ping lutfen bakinn Daha sonra modem arayüzünden nereye gitmeniz gerektiğini gösterdim. Bu işlemden sonra modeminiz resetlenecektir.

3.İşlemi 2.işlemi yapmadan sakın denemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 23 Mayıs 2016; 21:22:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara SuperOnline Ping Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://i.hizliresim.com/VYg4nP.png ayarlar boyle

Üstte anlattım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Bu işleme başlamadan önce tüm cihazları wifiden çıkarın. Hiçbir Wifi cihazı bağlı olmasın, mümkünse kablo ile bağlayın yok ise

1-) Öncelikle modem ayarlarına gitmemiz gerekiyor 192.168.0.1'e gidin ve kullanıcı adı ve şifreyi girin. Bilmiyorsanız yan tarafta yazıyordur.

2-)  Uydunet ping lutfen bakinn
    Buradan kablosuz sekmesine gidin ve Wi-Fi kapatın. Anladığım kadarı ile TP-Link'ten bağlanıyorsunuz. TP-Link Wi-fi'den bağlanmaya devam edeceksiniz.Eğer TP-Linkten bağlanmıyorsanız bildirin herhangi bir işlem yapmayın.

3-)  Uydunet ping lutfen bakinn Daha sonra modem arayüzünden nereye gitmeniz gerektiğini gösterdim. Bu işlemden sonra modeminiz resetlenecektir.

3.İşlemi 2.işlemi yapmadan sakın denemeyin.

Wifi bagli iken yapamazmiyim peki bi sorum daha olacak modem resetleniyor derken yenidenmi basliyor yoksa fabrika ayarlarinami donuyor

Yeniden başlıyor. Wifi bağlı iken yapabilirsiniz fakat siz TP-Link ile mi bağlanıyorsunuz yoksa Netmaster ile mi önce onu öğrenmem gerekiyor.
  • Modemim netmaster. Pcye tplink wifi adaptor ile baglaniyorum.

O zaman işler değişti dediklerimi sakın yapmayın. Netmaster modemlerin kablosuzları biraz kötüdür. Kablo ile bağlanmayı deneyebilirseniz bir de ona göre yorum yapmak doğru olur. 2 seçenek var. Ya Wi-Fi sorunlu veya hattınız da bir sorun var demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 23 Mayıs 2016; 21:27:56 >
  • Sanmiyorum hat yeni dosendi saten ama bana modem bisey kisitliyormus gibi geliyor lol oynarken 60ms ping alirken aniden 500e firliyor sonra duzeliyor hemen yani adaptorde yeni onceden ttnetde sorun yoktu. adaptor tam hizida veriyor yani

Maalesef Uydunette böyle sıkıntılar baş gösterebilmekte. TTNet modemi duruyor mu acaba?
  • Duruyor

Çok güzel modeli nedir acaba? Netmaster modemlerinin wifisi çok iyi olmadığı için TTnet modeminin wifisini kullanacağız ve durumu göreceğiz. Bunun için yukarı da gösterdiğim adımları yapacağız yine fakat önce modemin marka ve modeli gerekmekte yine bir tablo çizeceğim.
  • zte zxhn h168n modem bu

Hocam öncelikle modemi çıkarın ve hazır hale getirin.

Sonra 1 adet Ethernet kablosu gerekecek. Netmaster kutusunda bulabilirsiniz. Kutudan çıkardığınız kabloyu şu şekilde bağlayın birbirine.

Uydunet ping lutfen bakinn

Ethernet kablosu, sarı portlara takılacak.Herhangi biri olur. Sonra TTnet modeminden Wi-Fi bağlanıp google'a çıkmayı deneyin. Eğer çıkarsanız bir sonra ki adıma geçeceğiz. Eğer çıkamazsanız bir takım ayarların yapılması gerekiyor fakat bunu görüp yapmam gerektiği için buradan yönlendiremem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 23 Mayıs 2016; 21:59:30 >

• Hocam yarin sana mesaj atsam yarin aksam 5 gibi ayarlasak sana zahmet ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.