Şimdi Ara

Uydunet sorun..(ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Beşiktaşta oturuyorum. uydunete geçeli 1 ay olmadı...
    dün akşam ve bugün gün boyu heralde 30 kere falan modem bazen aralıklı bazen ardarda reset atıp durdu modem netmaster cbw-700v... modemin sağdan 3 ışığı (power ışığı hariç) birden sönüyor ve sonra yavaş yavaş yanmaya başlıyor. neden böyle oluyor anlamadım... tabi internette de kesinti oluyor. uydunetin sitesinden çalışmalara baktım beşiktaş balmumcuda elektrik kesintisi diyor ayın birinde ama ben gayrettepe mahhallesinde oturuyorum bir alakası yok yani. yardımcı olursanız sevinirim.

• arkadaşlar yok mu bilen birisi?
    aradım müşteri hizmetlerini bir türlü bağlamadılar sürekli müzik...
  • Müşteri hizmetleri ile konuşman şart en basit yoldan evine kesinlikle bir eleman yollasınlar ve modem değerlerin ve evdeki kabloları bir elden geçirsinler ayrıca siteden bakıpta bulunduğun bölgede çalışma yoktur diye düşünme belli olmaz bu işler.
  • bende uydunet kullanıyorum ancak hiç kesilmiyor öyle kolay kolay net ara müşteri hizmetlerini gayet samimi şekilde yardımcı oluyorlar servis eve kadar geliyor
  • dün aradım ve bugün bir ekip gönderdiler. evdeki bağlantıları falan kontrol etmişler ve burda bir sorun yok şebekeyi kontrol edicez diyip gitmişler. akşam bu saat oldu ve kesinti devam ediyor. aradım az önce böyle böyle dedim arıza kaydı alalım dedi.. dünde arıza kaydı verdim ve ekip geldi böyle böyle oldu dedim. arıza kaydı oluşturalım dediler. ordan sistemden bakıyorlar bulunduğunuz bölgede çalışma yok diyor. bilgisayarınız ıp alıyor diyor burdan bir sorun yok diyor. anlamadım gitti. sorunun çözülemeyeceğinden korkuyorum.
  • valla ortaköy bağlantı çok iyi , klasik yurtdışındaki sıkışmaları saymassak (superonl,ttn,mteth hepsinde mevcut) çok iyi .41x

Kontrol etsinler ısrar et bölge saha sorumluluarı var onlara bildirsinler.Uyduneti taşeron servisleri dışında anında müdahale ettiriyor ve çözüyorlar.Tecrübeliler.
  • benimde bağlantım sorunsuzdu yaklaşık 2 hafta oldu bağlatalı. yılbaşından beri çekilmez bir halde sürekli kopuyor bağlantı.
    internetten keyif alamaz oldum. aslında memnundum ama böyle bir sorunla karşılaştım. yarın gelicekler tekrar ekipler bir faydaası olucağını sanmıyorum ama inşallah düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.